misleidend

adverteren met gratis verzending terwijl je €2,95 moet betalen als je het thuis afgeleverd wil hebben Gratis opsturen naar een Bruna winkel , daar heb ik niets aan !!!!

Snel en correct

Om 21 uur besteld en de volgende ochtend al op kunnen halen. Werd netjes ingepakt door een vriendelijke dame.

Product zoals omschreven. Snelle verzending in nette doos. Helemaal top.

Verzendkosten

ondanks aanmelden voor nieuwsbrief Geen kortingcodes voor verzendkosten ontvangen Orderbedrag 19.99 gratis verzenden vanaf 20 euro Centenkwestie? Beetje sneu

Super snelle levering, en boek ziet er goed uit.

makkelijk en leuk

Goede keuze en makkelijk

alles naar wens

Ruime collectie, eventueel bestellen op de website en ophalen bij de locale Bruna en heel vriendelijk en deskundig personeel

Niet ontvangen door Bruna Lisse!

Online besteld, mail dat boek verwerkt is. Ik naar Bruna maar daar is niets. Bijna week later weer naar Bruna maar er is het boek nog steeds niet aangekomen! Aardige dame helpt me en denkt mee: ach vervelend maar ik geef u dan exemplaar uit de winkel mee. Opgelost maar geen reden om opnieuw online een boek te bestellen!

Geen problemen, makkelijk te doen

Bestelling was supersnel binnen.

Prima service.

Snel en betrouwbaar

Stond dat gratis verzenden was maar werd toch 2.95 verzendkosten gerekend nie blij om

Vevr3lend

Als vervend wat de bon die deed het niet

Gisteren besteld en de dag erna al afgehaald

Super service

Top winkel voor mij

Ik kom al geruime tijd bij de Bruna in Maasbracht en het is altijd een feest. Leuke, behulpzame medewerkers met altijd een vriendelijk woord. Ik ga er dan ook graag naar toe.

E reader met hoes

Snelle levering. Wel jammer dat er niet wat minder verpakkingsmateriaal wordt gebruikt. Beide items hadden in veel kleiner pakket gekund. En waarom 2 pakketten?

Onduidelijkheid over bestelling van week geleden

Precies een week geleden boek besteld. Ik heb daar mail van gekregen met bestelnummer. Daarna niets meer vernomen. Ben in Brunawinkel geweest, daar is niets ontvangen tot op heden.

Ik had niet zo snel moeten bestellen maar eerst goed lezen

Ik werd in de war gebracht door de zin vandaag voor 23.00 uur besteld, morgen in huis. Ik wou geen verzendkosten dus koos voor een winkel in de Dorpstraat vlak bij mij. Daar wilde ik het boek ophalen MORGEN omdat ik maandag op vakantie ga. Na de bestelprocedure lees ik dat het tot 14 dagen kan duren.... Dus ja, ik ben te snel geweest.

De verpakking had veel.kleiner kunnen zijn

gedaan wat jullie beloofd hebben

goed gewerkt

boek besteld volgende dag in huis

Pakket stond in de regen

PostNL heeft het pakket buiten voor mijn voordeur in de regen achtergelaten, zonder aan te bellen. De doos waarin het boek zich bevond heeft de juiste dikte voor een brievenbusbestelling maar niet de goede breedte (1 cm te breed). Daardoor kon de postbode het pakket niet door de brievenbus krijgen. Verder ben ik blij dat het boek onbeschadigd is (geluk van het cellofaantje).

Goede ervaring

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop bij Bruna. Leuk kraamcadeautje gekocht en rechtstreeks bij de ontvanger laten bezorgen. De volgende dag is het cadeautje al bezorgd (zonder factuur).

Vlugge levering

Bestelling ging eenvoudig. En levering was binnen 2 dagen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht