Pakketje kwam binnen de afgesproken tijd, keurig verpakt,
Alles ging vlot aen pakje volgende dag al in huis!
Een 10 voor de snelle opvolging van mijn boek bestelling!
Beste Chris, bedankt voor het plaatsen van je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! We hopen je in de toekomst nog veel vaker van dienst te mogen zijn. Groet, Michelle
Bestellen is eenvoudig, de site is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Ik haal de bestelde boeken af bij het filiaal in Winschoten, waar je altijd op een prettige manier wordt geholpen.
in het geval van levering via de winkel moet ik een 10 cijferig telefoonnummer geven. krijg daarbij echter de melding dat mijn 10 cijferige nummer niet 10 cijferig is ????
Beste Jos, Wat vervelend om te lezen dat het is gelukt om je telefoonnummer in te voeren. Mijn excuses voor het ongemak. We zouden graag de gelegenheid krijgen om jouw feedback verder te onderzoeken. Kun je mij contacteren op [email protected] of ons team bellen op 088 780 0600? We werken graag met jou samen om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Groet, Michelle
supersnelle levering
Mijn dochter heeft haar pop verloren en deze had onder de ogen een streepje. Zo ook de pop op de site maar niet de geleverde pop. Ik stuur hem terug. Let erop dat het product overeen komt met de bestelling.
Beste Jessica, wat vervelend om te lezen dat de afbeelding niet helemaal overeenkomt met de ontvangen pop. Mijn excuses voor het ongemak. Natuurlijk is het geen probleem als je de pop terug stuurt naar ons. Ik ga bovenstaande direct intern doorgeven zodat ze dit aan kunnen passen op onze website. Het artikel kun je terugsturen naar: BookSpot consumenten retouren Antwoordnummer 14033 5126 ZS Gilze Retourreferentie: Klantnummer - ordernummer Wil je op het retourenformulier de reden van retour vermelden en deze bij het retourpakket doen? Een pakket terugsturen naar BookSpot is altijd gratis. Je kunt het pakket afgeven bij een PostNL-punt. Vraag om een retourbewijs en bewaar dit tot je de bevestiging van de retourverwerking hebt ontvangen. Mocht de zending zoekraken en er is geen retourbewijs met een track & trace, dan kunnen we niet overgaan tot terugbetaling. Als we je retour verwerkt hebben, starten we direct de terugbetaling. Hoe we je terugbetalen ligt aan de manier waarop je hebt betaald. Meer informatie vind je bij onze FAQ onder het kopje 'Terugbetaling na retour of annulering'. Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via de chat op onze website of per telefoon (088 780 0600) Groet, Michelle
22.10 besteld, zou er nu wel ongeveer mogen zijn. besteld was 'witteschuld'. wist niet dat dat over bruna ging. hoe krijg ik mn geld terug?
Beste Sjoerd, Heb je het boek niet ontvangen? Ik zie dat je een eBook hebt besteld. Je kunt dit digitale boek downloaden vanuit je BookSpot account. Wanneer je in het bezit bent van een eReader, iPad, tablet of mobiele telefoon, zou je het eBook alsnog hierop kunnen lezen. Hier kan je altijd je eBooks terug vinden: 1. Log in op BookSpot 2. Klik op je naam (rechts bovenin) en kies voor 'Mijn BookSpot'. 3. Klik op 'Mijn eBooks'. Hier vind je een overzicht van al je eBooks. Een eBook is een digitaal artikel. Door op ‘Betalen’ te klikken, stem je in met directe levering en zie je af van jouw herroepingsrecht. Het is dus niet mogelijk om een eBook te annuleren of retourneren. Mocht je toch nog andere vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken per e-mail ([email protected]), per chat via de website of per telefoon (088 780 0600). Groet, Michelle
De keuze ging snel....de bevestiging ook. Nu nog 3 dagen wachten om het op te halen. Ben benieuwd. Thx.
Waar de concurrent met het blauwe bolletje het schamenlijk liet afweten, was Bruna wel bereid om het boek "het corona ******" te leveren. Ik was hier heel nieuwsgierig na omdat het de ns publieksprijs bleek te winnen. Snelle levering en alles prima. Als ik al één puntje van kritiek mag noemen, is dat er bij de online bestelbevestiging een dikke gele balk verscheen die aangaf dat er er iets gratis zou worden meegezonden inzake 'de week van het engelse boek'...het enige dat er bij het boek zat was een kraslootje.
Goedemiddag, bedankt voor jouw review! Super leuk om te lezen dat je zo blij met ons bent, hier doen we elke dag erg ons best voor! Ik heb de bestelling voor je nagekeken en het gratis boekje is niet bij je bestelling bijgevoegd omdat je een Nederlandstalig boek hebt besteld. In de week van het Engelse boek ontvang je een gratis geschenk bij aankoop van 12,50 aan Engelstalige boeken zolang de voorraad strekt. Hopelijk zien we je snel weer eens bij ons terug. Groet, Michelle
Wel aangemeld voor nieuwsbrief, maar nooit de kortingscode ontvangen :-(
Beste Frank, wat vervelend om te lezen dat je de kortingscode niet hebt ontvangen. Wanneer je jezelf hebt aangemeld voor de nieuwsbrief ontvang je van ons eerst een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Pas wanneer je dit hebt gedaan ontvang je de e-mail met de kortingscode. Kan het zijn dat deze e-mail in je spam mailbox terecht is gekomen? Mocht je deze e-mail ook niet vinden tussen je spam, neem dan contact met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen. Je kunt ons bereiken per telefoon (088 780 0600), per chat op de website of per e-mail ([email protected]). Groet, Michelle
Ik hebb5 weken op mijn bestelling moeten wachten. Dit was tijdens het bestel proces niet te zien.
Beste Larissa, wat vervelend om te lezen dat je langer hebt moeten wachten dan verwacht. Mijn excuses voor het ongemak. We streven er altijd naar om onze klanten een geweldige ervaring te bieden, en we vinden het erg jammer als we niet aan de verwachtingen voldoen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit onder onze aandacht te brengen. We zullen de feedback gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren en ervoor te zorgen dat dit niet vaker zal gebeuren. Groet, Michelle
Fijn om zo on line te bestellen en af te halen in de winkel.
Beste Els, bedankt voor jouw review! Super leuk om te lezen dat je zo blij met ons bent, hier doen we elke dag erg ons best voor! Hopelijk zien we je snel weer eens bij ons terug. Groet, Margo
Ik had een bestelling gedaan en daar zou een gratis boek bij komen maar die is zit niet in mijn pakketje
Beste Nienke, niet leuk dat het gratis boekje niet is meegeleverd. Ik heb je gegevens genoteerd om één exemplaar na te sturen. Je kunt deze snel verwachten. Groet, Margo
Makkelijk besteld, snel in huis. Netjes geleverd wat ik heb besteld. Voor herhaling vatbaar!
Beste Nancy, bedankt voor het plaatsen van je review. Wat fijn om te lezen dat jouw pakketje zo snel werd geleverd! We hopen je in de toekomst nog veel vaker van dienst te mogen zijn. Groet, Margo
Zie boven
Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief en daarna mijn bestelling geplaatst, echter moet nu toch verzendkosten betalen omdat ik geen beloofde code voor gratis verzending heb ontvangen. Jammer.
Vervelend dat je de e-mail met de code voor gratis verzenden niet op tijd hebt ontvangen, Herman. De e-mail wordt ongeveer 20 minuten na het aanmelden voor de nieuwsbrief. Ik heb, om je tegemoet te komen, een online tegoedbon van 2,95 in je account gezet. Die kan je bij een volgende bestelling gebruiken. Heb je nog vragen? Laat het on weten, we helpen je graag. E-mail: [email protected], chat: via de website, telefoon: 088 780 0600. Groet en een fijne dag, Jos
Fijne winkel, vriendelijk personeel.
Handige site en bestelproces!
Boek besteld en zoals beloofd op tijd geleverd en goed verpakt. Geen deukjes in de randen oid.
Zondagavond besteld en vandaag, dinsdag, al in huis
Ik had een boek besteld, deze was in herdruk. Ik ben goed op de hoogte gehouden via de mail. Bij binnenkomst boek netjes gebeld en boek leuk ingepakt.
Beste Wendy, wat fijn dat je tevreden bent. Daar worden wij blij van. Groet, Margo
Gemakkelijk, snel en duidelijk!
Ik had een tegoedbon toegevoegd bij mijn bestelling en geactiveerd maar ik kreeg geen korting wat echt vervelend was.
Beste Henriëtte, wat vervelend om te lezen dat je 'tegoedbon' niet is verrekend. Ik kan in je bestelling niets terugvinden over een 'tegoedbon'. Ik wil je daarom vragen om contact op te nemen met onze klantenservice zodat we voor je na kunnen kijken wat er is misgegaan. Je kunt ons bereiken per chat op Bruna.nl, per telefoon (088 780 0600) of per e-mail ([email protected]). Groet, Michelle