Pakketje kwam binnen de afgesproken tijd, keurig verpakt,

Pretiige service

Alles ging vlot aen pakje volgende dag al in huis!

bestelling en bezorging 10

Een 10 voor de snelle opvolging van mijn boek bestelling!

Bestellen is eenvoudig, de site is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Ik haal de bestelde boeken af bij het filiaal in Winschoten, waar je altijd op een prettige manier wordt geholpen.

Duidelijk, onder voorwaarden...

in het geval van levering via de winkel moet ik een 10 cijferig telefoonnummer geven. krijg daarbij echter de melding dat mijn 10 cijferige nummer niet 10 cijferig is ????

uitstekend

supersnelle levering

Het geleverde product was niet hetzelfde als op de site. Het gezichtje is anders.

Mijn dochter heeft haar pop verloren en deze had onder de ogen een streepje. Zo ook de pop op de site maar niet de geleverde pop. Ik stuur hem terug. Let erop dat het product overeen komt met de bestelling.

waar blijft mn boek

22.10 besteld, zou er nu wel ongeveer mogen zijn. besteld was 'witteschuld'. wist niet dat dat over bruna ging. hoe krijg ik mn geld terug?

Easy te bestellen.

De keuze ging snel....de bevestiging ook. Nu nog 3 dagen wachten om het op te halen. Ben benieuwd. Thx.

Bijna perfect

Waar de concurrent met het blauwe bolletje het schamenlijk liet afweten, was Bruna wel bereid om het boek "het corona ******" te leveren. Ik was hier heel nieuwsgierig na omdat het de ns publieksprijs bleek te winnen. Snelle levering en alles prima. Als ik al één puntje van kritiek mag noemen, is dat er bij de online bestelbevestiging een dikke gele balk verscheen die aangaf dat er er iets gratis zou worden meegezonden inzake 'de week van het engelse boek'...het enige dat er bij het boek zat was een kraslootje.

kortingscode gratis verzenden nooit ontvangen

Wel aangemeld voor nieuwsbrief, maar nooit de kortingscode ontvangen :-(

Onaangegeven lange wachttijd

Ik hebb5 weken op mijn bestelling moeten wachten. Dit was tijdens het bestel proces niet te zien.

Positief

Fijn om zo on line te bestellen en af te halen in de winkel.

Tevreden maar 1 boek mist een boek

Ik had een bestelling gedaan en daar zou een gratis boek bij komen maar die is zit niet in mijn pakketje

Snelle service!

Makkelijk besteld, snel in huis. Netjes geleverd wat ik heb besteld. Voor herhaling vatbaar!

Uitstekende manier van handelen, bestellen en pas betalen bij afhalen!

Zie boven

Heb geen code ontvangen voor gratis verzending

Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief en daarna mijn bestelling geplaatst, echter moet nu toch verzendkosten betalen omdat ik geen beloofde code voor gratis verzending heb ontvangen. Jammer.

Fijne service, snelle levering

Fijne winkel, vriendelijk personeel.

Handige site en bestelproces!

Snelle levering en goed verpakt

Boek besteld en zoals beloofd op tijd geleverd en goed verpakt. Geen deukjes in de randen oid.

Snel en netjes verzonden

Zondagavond besteld en vandaag, dinsdag, al in huis

Netje geïnformeerd en goede service bij ophalen

Ik had een boek besteld, deze was in herdruk. Ik ben goed op de hoogte gehouden via de mail. Bij binnenkomst boek netjes gebeld en boek leuk ingepakt.

Ging super vlot.

Gemakkelijk, snel en duidelijk!

Netjes maar niet zonder probleem!

Ik had een tegoedbon toegevoegd bij mijn bestelling en geactiveerd maar ik kreeg geen korting wat echt vervelend was.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht