niet leuk.

we wilde zaterdag 22-10 het boek ophalen in Sittard, was er helaas niet meer. kunnen jullie het boek naar de Albert Heijn in Brunssum Kennedylaan sturen en ons een mail met code.

perfect

heb geen op of aanmerkingen

Onduidelijk, niet ‘de volgende dag in huis’

Hier heb ik dus niks aan.

Prima service. Bestelling verloopt snel, je kan kiezen waar je de bestelling wilt ophalen. Je ontvangt een mailtje of berichtje dat het klaar ligt on de winkel en je kan het ophalen. Prima geregeld!

Later bezorgd

Ik heb de bestelling twee dagen later gekregen. Als het niet op voorraad is en dat wordt je dan aangegeven kan ik dat respecteren.

Prima het boek kunnen vinden op de site

Vriendelijk, als altijd, geholpen in de winkel

veel te late levering

afgelopen zondag een boek besteld, had dinsdag in huis moeten zijn. mailtje gekregen van Bruna dat het 1 of 2 dagen later kon worden. het is nu vrijdag en volgens de post-app is er niets onderweg. eerste en laatste keer dat ik iets bij Bruna bestel... hopelijk wordt het boek deze maand nog wel bezorgd.

helemaal prima

zeer vlot geleverd

Zelfs in één woord zou ik mijn ervaring kunnen schrijven: Prima!

3 boeken on-line besteld en de volgende dag gratis aan huis bezorgd gekregen. Keurig verpakt. Op de web-site het bekijken en uitzoeken van boeken is voor mij als 80-jarige toch minder vermoeiend dan in de winkel.

Komen niet na wat ze beloven

Ik had boek online besteld in de boekenweek. Op de pakbon staat boekenweek geschenk. Als ik zou laten thuis sturen. Maar geschenk is niet gegeven. Valt me tegen Ga voortaan weer gewoon naar de boekwinkel

Boekenweekgeschenk zit er niet bij

Snel verzonden, maar geen boekenweekgeschenk (terwijl het wel in de bevestiging van de bestelling staat) en ook geen begeleidend briefje, noch een mail hierover. Verder stond er (via Google resultaten) dat het zonder verzendkosten kon worden besteld. Niet dus, bleek. Desondanks toch bewust voor Bruna gekozen i.p.v. bol.com, maar ik weet niet of ik dat een volgende keer weer zal doen...

Heel prettig winkelpersoneel

Op welk moment van de dag ik ook kom, ze nemen de tijd als ik geholpen wil worden. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden. De bezorgservice laat ook niets te wensen over.

Slecht verpakt

Mijn boek die ik thuis gestuurd heb is wat beschadigd, en ik vind het niet fijn als ik hem zo cadeau doe...dus ik overweeg hem wel terug te sturen. :(

Makkelijke site; snelle service

Pet!

Al 14-10 besteld en nog niets vernomen en niets ontvangen helaas

Bestel. Betaal. Wacht (kort) Word geïnformeerd en gebeld door de winkel.

Prima.

Toch geen boekenweekgeschenk

Ik heb een kinderboek besteld en deze ook netjes ontvangen. Maar tijdens het rondkijken op de site en het daadwerkelijk bestellen van het kinderboek, stond bij dit boek 'nu met kinderboekenweekgeschenk!'. Maar geen boek in de doos. Helaas.

Prima klantenservice via de chat

Na aanmelding nieuwsbrief ontving ik geen mail met code…even gechat en prompt werd mn account opgewaardeerd met het verzendkostenbedrag! Snelle en vriendelijke service

Snel

In de middag besteld, volgende dag al in huis! Het enige wat jammer is, is dat de boeken los in de doos zitten. Nu zijn er tijdens het vervoer de hoekjes van de boeken aan één kant ingedrukt en dus niet zo netjes meer.

Gemakkelijk shoppen, snel geleverd

Wist wat ik wilde hebben, kon het gemakkelijk vinden en bestellen. De volgende dag al in huis.

Geweldige site en snelle afhandeling

Ben zeer tevreden wat de site betreft duidelijk en mooie omschreven maar ook kun je stukjes lezen hoe de boeken uit zien en wat voor verhalen er in staan.

Top, reuze snel geleverd

Snelle levering, volgende dag keuring gebeld door het filiaal dat bestelling klaar lag.

besteld en gereserveerd. En later in de winkel opgehaald

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht