snelle en correcte afhandeling

bestellen was eenvoudig, afhandeling snel en correct. Zonder overbodige info.

Zeer slecht

Wacht al een week op 1 simpele bestelling

Helaas negatief

Jullie hebben het verkeerde bezorg adres gebruikt. Dit staat wel juist in de bestelling mail maar ik zie in de post nl app dat jullie de Bestelling naar het oude adres hebben gestuurd. Helaas moet ik nu zelf proberen mijn bestelling te onderscheppen.

Gewoon goed

Makkelijk besteld en na berichtje opgehaald

Alles ging goed van bestellen tot in handen

Zie totaal score

Hoewel ik bij mijn bestelling heb gekozen voor thuisbezorging bliikt dit niet te kunnen. In een telefoongesprek is de reden onduidelijk gebleven. Ik heb de bestelling gecanceld.

Deze bestelling is perfect en vlot geregeld!

Eenvoudig bestelproces en prima afwerking

1 boek beschadigd aangekomen

Eigenlijk altijd tevreden, helaas is er 1 boek nu beschadigd aangekomen.

boek licht beschadigd

Ik heb het boek Ravenna van Judith Herrin opgehald, maar het is jammer genoeg licht beschadigd. Op de achterzijde een lichte kras en de rug is op een plekje beschadigd. Het zijn geen grote beschadigingen, maar het frustreert me wel.

Snelle levering, maar!

De boeken zijn goed ingepakt verstuurd, maar voor brievenbuspost is het te precies. Het pakje kan door de sleuf van brievenbus, maar daarna is het enkel weer via de sleuf uit de brievenbus te krijgen. Dus het pakketje is eigenlijk te groot voor brievenbus post!

Jammer van de verzendkosten

jammer dat er toen ik het boek wilde bestellen bijstond dat er geen verzendkosten waren. En toen ik moest afrekenen werden er toch verzendkosten gerekend. Dat valt dan tegen

Goed geholpen

Extra boek was het bij vestiging op, ik had gebeld, werd me belooft een andere te sturen

Volgens de site zou het drie dagen duren maar binnen 2 dagen had ik bericht dat m’n bestelling binnen was.

Goed met helaas twee kleine probleempjes

1. Als ik me inschreef voor de nieuwsbrief zou ik een code krijgen voor een gratis verzending. Ik heb die code tot nu toe niet gekregen en heb dan maar besteld met bestellingskosten. 2.Ik heb een buitenlands telefoonnummer en daarmee lukt het niet om een telefoonnummer door te geven voor als ik een bestelling zou afhalen in de winkel. (Ze bellen dan om te zeggen dat de bestelling gereed ligt)

Niet de waarheid.

Als er wordt geadverteerd met "voor 23.00 besteld, de volgende dag in huis" dan verwacht je niet dat er na je bestelling staat dat het 2-3 werkdagen duurt. Dit vind ik zeer kwalijk! Als je zoiets verkondigd, maak het dan ook waar! Ik verwacht hierom wel een reactie, een een kortingspercentage op mijn aankoop. Gr Tim

altijd prettig geholpen in deze winkel

Ik vindt de Bruna Anklaar Apeldoorn een hele fijne winkel. Ze hebben een ruimte keuze in artikelen en je wordt er altijd vriendelijk geholpen in deze winkel. Een tip: De kinderboeken zouden wat overzichtelijker kunnen worden gepresenteerd door bijvoorbeeld op leeftijd te sorteren. Dat ziet er soms wat rommelig uit, maar kan natuurlijk ook door de klanten komen die dat doen.

Slechte bezorging

Het pakket is door de bezorger door de brievenbus geramd, waardoor de brievenbus stuk is gegaan en daarnaast ook het boek is beschadigd.

Fysieke winkels zijn belangrijk

Ik bestel mijn boeken bij Bruna, omdat ik belangrijk vind dat er ook fysieke boekwinkels moeten blijven. Prijs en service is gelijk aan de grote concurrent.

Prima website

Een website waar je snel op kunt vinden wat je zoekt. Ook leuk dat de eerste zending gratis is. Zeker een aanrader. Ik zal er zeker meer gebruik van gaan maken.

Niet goed gegaan

Graag annuleren of bellen

Vlot afgehandeld

Bruna is top

Fijne boeken koop je bij Bruna!

altijd goed.

Ik ben een groot voorstander van producten kopen in eigen dorp. Is het niet voorradig op de Julianalaan, dan komt de bestelling snel. Fijn dat je dan gebeld wordt. Bijzonder aardig personeel, die ook de moeite neemt om iets voor je op te zoeken.

Moeilijk

Ik wil de pakjes bij de Bruna ophalen maar moet toch bezorgkosten betalen . Kon dat niet voor elkaar krijgen, ik haal het nu bij de winkel op en moet toch bezorgkosten betalen snap dat niet.

prima bestellen bij Bruna

Ik heb een mooi boek besteld bij Bruna. Goed geregeld allemaal

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht