Snel besteld en geleverd

Zie boven

Alles prima verlopen

Boek besteld en bezorgd zoals was aangegeven

Prima, maar wil het graag morgen hebben

Ik heb mijn bestelling gisteren gedaan, dat betekend vandaag bezorgd, zoals jullie zeggen. Nu is het vertraagd. Ik heb het morgen nodig

Goede dienstverlening

Goede dienstverlening, ruim assortiment

Gemakkelijk om te bestellen, goed geïnformeerd over de status van de bestelling en vlot bezorgd!

Niet fair

Jullie zetten onder het artikel voor 23u besteld volgende dag geleverd maar dat wordt dus 2 tot 3 werkdagen! Niet cool!

Bestelljng was niet gelukt en nu blijkt van wel? Ik heb het boek al elders gekocht.

Site werkte niet goed., reageerde niet meer en ik kon het niet afmaken. Ik dacht dus dat bestelling niet gelukt was ennheb het boek ergens anders besteld. Tot mijn verbazing krijg ik nu een bevestiging van mijn bestelling. Heb het dus niet meer nodig

Was makkelijk

Was gemakkelijk te doen

een ramp

Heb een e book gekocht. Wil deze op mijn ipad downloaden. Gedownload maar er wordt niet gevraagd waar naar toe? Boek is nergens terug te vinden. Zo waardeloos. Bestel geen ebooks meer bij jullie.

Ik wil de bestelling annuleren

Ik wil als als ik een boek bestel deze thuis ontvangen. En het liefst binnen een paar dagen. Groet

Als ik iets besteld wordt het altijd op Tijd bezorgd En anders krijg mail dat de levertijd uit Gesteld is Of dat het onderweg is

Niet goed

Helaas staan de bestanden niet op mijn e-reader maar op mijn tablet, daar kan ik de bestanden niet openen.

Verzendkosten

Bij het aanklikken van het product stond ‘zonder verzendkosten/gratis’ bij het afrekenen werden er opeens verzendkosten berekend.

De releasedatum is al lang voorbij

Ik had een boek gereserveerd, dat nog niet uit was. Ondertussen zijn we weken verder en het boek is nog steeds niet geleverd, en zelfs een keer een melding dat de levertijd uberhaupt niet bekend was. Wel goed op de hoogte gehouden van alles

Omslachtig

Waarom willen jullie een geslacht weten om een boek te kopen ? Dat slaat nergens meer op

Nog niets ontvangen!!

Helaas is mijn bestelling nog niet aflevering. Is een cadeautje.

Altijd blij met bruna Sterrenburg

Altijd fijn winkelen bij Bruna

Heerlijk idee om te weten dat je zo goed geholpen wordt.

Wat fijn om te merken dat men alle tijd neemt om je te helpen en je probleem optelossen naar alletevrefenheid, bedankt.

Bestelling laat ontvangen

Ik heb 2 boeken besteld op vrijdag. Op de site stond bij beide boeken: op werkdagen voor 23:00 besteld, zelfde dag verzonden. Daarvoor had ik voor Bruna gekozen. Toen kreeg ik de bevestigingsmail en daar stond bezorging 2-3 werkdagen. Op de site stond bij de boeken nog steeds dat ze vandaag zouden worden verzonden. Was dus heel teleurgesteld dat ze pas op dinsdag zijn bezorgd ipv zaterdag. Bestel de volgende keer weer liever bij bol.com.

Goed verzorgd

goed verpakt en vlot bezorgd

Beloofd, niet gekregen?

Omdat andere leveranciers het boek als niet leverbaar stelden, en Bruna wel leverbaar zelfs binnen een dag, heb ik daar besteld. Kreeg daarna bericht dat levering iets (binnen 2 werkdagen) vertraagd was. Na ca een week gebeld en te horen gekregen dat t uitverkocht was en pas in herdruk geleverd zou worden. Daarna het bericht ontvangen dat t dus pas in oktober wordt.

Snel geleverd en goed geïnformeerd

Gewoon duidelijk en snel alles geleverd

Blij met de bestelling

Blij met het bestelde product en de snelle levering. Minder blij met de onvriendelijke houding van de caissière.

Bruna Muntplein is een erg fijne winkel met zeer vriendelijk personeel.

Teleurstellende klantenservice

Ik had de bestelde ereader graag in de winkel opgehaald ipv hem in de brievenbus te laten doen door postnl. Het is een kwetsbaar en prijzig product en er gaat de laatste tijd vaak iets mis met bezorgen én ontvangen van pakketjes. Ik heb met de winkel én de klantenservice gebeld maar daar kreeg ik op beide fronten een "nee" Echt heel erg jammer! De ereader zelf werd in een bubbeltjesenvelop in de bus gevonden, zonder extra bescherming. Gelukkig was er niets mee aan de hand en is het een goede ereader.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht