Prima levering

Snelle levering na mijn bestelling. Ophalen bij een door mij zelf gekozen filiaal. Ideaal

Bruna toppie

Bruna v mn kinderen, die nu 51 jaar en 44jaar oud zijn. Prima. Nu v mn kleinzoon v 4 jaar en achterkl zoon v 4 mnd. Altijde de beste

Uitnodigend, vriendelijke benadering, positieve uitstralingraling

Altijd weer een blij gevoel om deze winkel binnen te stappen.

Bestelling niet ontvangen

Volgens dhl is de bestelling om 16.15 geleverd..ik heb hem echter niet ontvangen

Geen verzendkosten. Snelle levering binnen 48 uur.

Geen verzendkosten en levering binnen 48 uur

Snelle en goede service

Bestellen ging makkelijk, goede informatie over levering en werd direct gebeld toen het binnen was.

Snelle bezorging bij het afhaaladres

Zie hierboven

Top! Bestelde boek lag snel gereed

Zie boven

Cadeaubon niet meer geldig

Nadat mijn moeder overleden was vond ik nog een boekenbon van Bruna in haar la, waarschijnlijk van een vorige verjaardag, zou dus een jaar terug kunnen zijn, stond geen datum op. Toen ik hem in wou wisselen online was hij verlopen. Slechte zaak, betaald is betaald! Vandaar de 6, levering was snel en alles netjes verpakt. Aanbevelen? Ja. Maar ik wil geen cadeaubon van Bruna cadeau krijgen.

Makkelijk besteld

Echter de bestelling stond niet in mijn Bruna toen in inlogde. Heb ook geen bevestigingsmail gekregen. Toen nogmaals dezelfde bestelling geplaatst. Dit maal kreeg ik wel een mail ter bevestiging.

Ruim aanbod en snelle levering

Keuze uit veel boeken en fijn dat er aan aanraders (top 10 in verschillende genres) zijn. Gebruiksvriendelijkheid van de website kan iets beter. Als je terug gaat naar de volgende pagina begint hij weer bovenaan ipv waar je gebleven was. Snelle en nette levering.

Super service!

Onlangs een bon als verjaardagscadeau voor een vriendin besteld. Super dat je dit nog in je lokale winkel kan doen!

Het boek werd snel geleverd in de Bruna-winkel. Waarom nog bestellen op de grote, bekende webshops als het ook door de winkel in je eigen woonplaats geleverd kan worden …

Ik had voor 23 uur besteld en de volgende dag werd het al geleverd

Heel snel ze houden zich aan de afspraak super

Snelle levering!

Gisteren einde vd middag een boek besteld en vandaag al bezorgd! Top service

Vlotte afhandeling

zie boven

Makkelijk zoeken en bestellen.

Ik kon makkelijk en snel op internet aanmelden en bestellen

ik heb mijn Trakk&Trace code gehad maar geen Paket

Email ontvangen ,Jouw paket komt er aan.Ik zie niets.EN ze vallen per telenfoon niet te bereiken.Zeer slecht.

Gisterenavond heb ik een boek besteld, ik wist niet wanneer deze binnen zou komen maar wou hem eigenlijk gelijk hebben! Gelijk de ochtend nadat ik hem had besteld kwam het boek binnen! Super snelle levering, duidelijke communicatie via de mail hoe en wat en het beste van allemaal: super snelle levering en netjes verpakt! Super tevreden!

Prima geregeld

‘s Middags besteld en de volgende middag al in de winkel. Kreeg direct een telefoontje dat het boekje er was

Geen keuze in bezorging en geen kortingscode

Bij mijn bestelling kon ik niet kiezen waar ik mijn bestelling liet bezorgen en ook moest ik verplicht betalen in de winkel. Ik had graag een kortingscode in willen voeren. Dat is nu niet gelukt.

Ik heb nog niks ontvangen

Ik heb niks ontvangen en de bezorging zou eergisteren zijn. Geen update gekregen

Prima geregeld en super snel. Alles goed gelukt. Bedankt.

Super en snel geregeld. Service is prima en in de winkel zijn ze altijd vriendelijk en behulpzaam en ook met het aankopen per internet. Bedankt. Met vriendelijke groet Karin Schulz

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht