Prima geregeld en super snel. Alles goed gelukt. Bedankt.

Super en snel geregeld. Service is prima en in de winkel zijn ze altijd vriendelijk en behulpzaam en ook met het aankopen per internet. Bedankt. Met vriendelijke groet Karin Schulz

Prima goed en snel

Prima snel en goed

Website moet beter

Ik moet nog afwachten hoe de bezorging verloopt maar wat ik heel slecht vind is dat je op de site persé een account moet aanmaken. Ik zou het prettiger vinden als je zonder account kunt inloggen. We moeten immers zo min mogelijk gegevens op internet zetten. Wat ik ook onhandig vind is dat je, als je je wachtwoord wilt veranderen en je oude wachtwoord in moet vullen, niet kunt zien wat je ingetypt hebt. Als je per ongeluk een foutje maakt kun je niet zien waar het foutje zit. Je moet eerst een nieuw wachtwoord aanmaken voor je te zien krijgt dat je het oude wachtwoord niet goed hebt ingevuld. Bovendien zijn de vakjes waar je je gegevens in moet vullen op de site niet goed te zien (althans bij mij). Ik moet dus nog afwachten hoe de bestelling verder afgehandeld wordt. Voor wat de website betreft zou ik dit bedrijf niet aanbevelen maar ik heb toch Ja aangegeven bij Aanbevelen omdat ik verwacht dat de bezorging wel goed zal verlopen.

Er is iets fout gegaan !

Er is iets fout gegaan bij mijn eerste bestelling van het boek over de vrouwen-wereldkampioenen. Het boek niet bezorgen via een Bruna-zaak, maar op mijn thuisadres; te weten Desteijnstraat 38. Dat heb ik in mijn tweede, corrigerende, bestelling vermeld. Hopelijk komt e.e.a. toch nog goed. Vriendelijke groet en dank, Leo Cremer.

Redelijk

Er staat gratis verzending ..... dus niet alleen naar Bruna filiaal maar niet naar huis maar dat staat er niet bij. Ik heb gebeld en mw van de klantenservise weet er van en krijg korting op verzendkosten. Hopelijk gaan ze dit veranderen.

Ging super!

Super snelle bestelling.

Helemaal top en snel!

Voor het eerst bij Bruna iets online besteld (e-book) met een cadeaubon. Makkelijker en sneller kan niet! Doe. Een echte aanrader!

De bezorg- en beschikbaarheidsinformatie ontbreekt en komt pas later.

In dit digitale tijdperk zou de bescikbaarheid van boeken dus ook de bezorgdatum of het in de winkel aanwezig zijn direct ook tijdens het bestellen beschikbaar moeten zijn. Deze lacune kan mij weerhouden een volgende bestelling bij Bruna te plaatsen.

Super geregeld!

Erg Goed

Duidelijke info. Wordt altijd vriendelijk en goed geholpen.

Zoals gezegd: vriendelijk personeel, wordt goed geholpen en bestellingen worden goed en snel verwerkt. Prima boek- en kantoor handel voor de wijk.

Gewoon heel tevreden!!!

Gemakkelijk en snel besteld en geleverd in de lokale Bruna winkel.

vraagje

Waar blijft mijn bestelling?? 0129509381 is het nummer

Prima, snelle service

Zeer positief

Ik kom vaak bij Bruna hier in de stad. Veel keuze De Bruna op internet is ook prima

Zeer slecht

Wordt 2 dagen na mijn bestelling gebeld dat het pakketje in de winkel binnen is gekomen. Toen heb ik tijdens het gesprek aangegeven dat ik deze die avond zou ophalen omdat er een koopavond was. Kom ik om 17.35uur aan blijkt de winkel gesloten te zijn. Tijdens het gesprek heeft de medewerker niet aangegeven dat ze geen koopavond hebben en op internet staat dat er wel een koopavond is en de winkel om 20.00uur sluit. Erg jammer!! Geen bestellingen meer via Bruna

niet thuisbezorgd?

Heb het boek van Alla Peeters besteld, en verwacht het thuisbezorgd, maar moet het nu toch zelf ophalen?

bestelling werd snel afgehandeld

Duidelijke communicatie via mail en telefoon.

Kan geen boodschap toevoegen

Ik laat een cadeautje bij iemand bezorgen maar via de website kan ik geen felicitatie of afzender toevoegen. Hoe weet de geadresseerde nu dat het van mij afkomstig is?

Snelle levering.

's Middags besteld, de volgende dag in huis.

Niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen. Telefoon nummer niet bereikbaar. Ik had mijn bestelling uiterlijk vandaag nodig gehad. Ik baal hier erg van. Als jullie niet kunnen leveren, laat dat dan direct weten ipv mij in het ongewisse laten.

Super snelle levering!!!

Gewoon super dat de bestelling kosteloos af te halen is in de winkel en dat de levering supersnel is. Altijd vriendelijk geholpen in de winkel. Echt top!

Meerdere malen fysieke en e- books besteld, gaat snel en makkelijk. Levering is ook snel.

Gister av besteld vandaag opgehaald bij bruna bij vak adres ! Top

Bestellen en betalen gaat vlotjes

Zoals de titel al zegt ik ben daar dus zeer tevreden over. Over de andere dingen kan ik niet veel zeggen want ik bestel meestal boeken die je moet reserveren.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht