Verkeerde puzzel geleverd

Ik bestelde de puzzel van Jan van Haasteren bij de kapper en ik krijg bezorgd de puzzel highlands van Jan van Haasteren. Ik ben niet blij want ik moet er nu achteraan terwijl jullie iets fout doen. Ik heb daar geen tijd voor!

Vlot bestellen snel reactie

Vlot kunnen bestellen in weekend en dinsdag al op te halen bij de winkel in Uithoorn

e-boek is geleverd met een onleesbare identificatie

Het door mij gekochte e-boek (Het Nieuwe Westen) is geleverd in een bestand met als bestandsnaam <9789461645425-62815fdf5e837.epub>.Dat werkt niet handig op mijn e-book readers!

makkelijk en duidelijk

Het is makkelijk om op de site te vinden wat je zoekt. De bestelling was eenvoudig te plaatsen en de kosten zijn duidelijk aangegeven.

Tweede poging om te bestellen lukte

Eerst kreeg ik geen kortingcodes op de mail. Vervolgens liep de betaling vast. Op een ander mailadres geprobeerd en uiteindelijk gelukt. Nooit eerder gehad met andere webwinkels

Weggegooid geld

Het e-boek wordt aangeboden in een formaat dat niet past op mijn Kobe e-reader. Dat is toch een gangbaar apparaat......

Na ruim een jaar eindelijk gekomen

Ik heb dat boek aangeschaft voor een cursus welke nu al lang geleden klaar afgerond is. Echt raar om elke maand te horen dat je het boek nu echt gaat krijgen. Ik had het al bijna opgegeven.

Doeltreffend, snel, pleasant

De website is duidelijk, de levering zo snel als mensenmogelijk. Aanrader, dus.

Ik mis een van de twee bestelde boeken. Kunt u aangeven wanneer dat boek binnenkomt?Vr groet, Ties D

Bij voorbaat dank

Slecht

Ik kreeg een cadeaubon van Bruna. De frustratie begon met de onmogelijkheid om die te activeren. Ook lukte het niet om de bestelling online te plaatsen en met die bon te betalen. Dan maar naar de winkel dacht ik. Echter uit mijn check bleek het gewenste boek daar niet op voorraad te zijn. Dus nu maar besteld. Het k krijg een telefoontje wanneer het boek klaar ligt. Hopelijk kan ik dan wel met die cadeaubon betalen. Ik hou mijn hart vast…,,

uitgebreid aanbod en snel geleverd

zie boven

Het pakket was niet compleet

Ik had een boek besteld en tot mijn verrassing zou er een extra boek gratis worden aan toegevoegd worden. Keurig werd vermeld dat " het pakket" vertraging had. Met deze communicatie is niets mis. Het (weliswaar gratis) boek met de keuze van Matthijs van Nieuwkerk was niet aanwezig. Dit vond ik jammer. Het is door de medewerkster opgelost door het Boekenweek geschenk daarvoor in de plaats te geven.

Bestelling ging super.

Site is overzichtelijk. Echt top.

Kan beter

Ik zou graag niet meer bestellen bij bedrijven als bol.com maar tot nu toe maakt Bruna de “vandaag besteld morgen in huis” niet waar. En dat is best vervelend als je met Corona thuis zit en leeswerk besteld voor het gezin.

Zeer snel geleverd.

perfect geregeld!

makkelijk te bestellen en op een plek op te halen waar ik goed voor de deur kan parkeren!!! Top.

Snelle levering, stevig verpakt!

Na bestelling keurig op de hoogte gehouden van het leveringsproces, 2 boeken besteld in 1 doos geleverd en geen schade aan beide boeken.

En er zat een leuk gratis boekje bij

Is perfect , welwillende medewerkers

Zie boven

vreemd verrast

Ik ben iemand die koopt een boek op zijn kaft. Toen ik het boek 'De hobbit' bestelde/reserveerde met de kaft die past bij de kaft van 'in de ban van de ring' was ik vreemd verrast dat ik de dag er na al het boek zou ontvangen. Aangezien deze versie de herdruk pas 1 september weer verkrijgbaar zou zijn. Een ontzettend snelle levering zorgde er voor dat ik de dag na de bestelling het boek in huis had maar tot mij teleurstelling was het niet het boek met de kaft die ik besteld had. Een luxe dilemma zou ik het kunnen noemen. Als nog een prachtige kaft waardoor ik maar heb besloten deze te houden. Maar ik had verwacht dat een boekenwinkel zich iets bewuster over zou zijn. Mijn teleurstelling was groot. Ik denk niet dat ik online weer zal bestellen, waar bij de kans groot is dat ik een boek met een compleet andere kaft krijg toe gestuurd.

Informatieve website, snelle service

Informatieve website, snelle service

zeer toegankelijk

Niets aan toe te voegen

Overzichtelijk website, snel besteld en bezorgd!

Bruna heeft een overzichtelijke website. Snel zoeken, duidelijke informatie. Bestelling wordt snel bezorgd.

Prima, aardige mensen, fijne winkel

Ik bestel bewust bij bruna boeken ipv bij bol.com. Want nu kan ik ze in de winkel afhalen

Vlotte en keurige levering

Fijne winkel, mocht wat groter

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht