vlot geholpen met wat ik zocht

Al eerder had ik goede ervaringen met Bruna. Nu weer. Mij bestelling is goed verpakt en vlot bezorgd.

onduidelijke informatie

ik had gekozen voor een thuis bezorging, er staat winkel bezorging, gaarne correctie.

Zeer arbeidsintensief en onduidelijk hoe te handelen.

Sowieso was mijn boekcadeaubon niet te verzilveren. Dus na een uur gefrustreerd proberen toch maar Bruna gebeld voor hulp. Uiteindelijk besloten om de bestelling in de winkel te laten afleveren om daar de bon te kunnen inwisselen. Aan de telefoon werd ik uitermate vriendelijk geholpen! Aangezien ik invalide ben had ik de bestelling graag thuis willen ontvangen. Helaas lukte het mij niet om de bon daarbij te gebruiken. Geen duidelijke site. Jammer. Als ik de bon bij Bol.com had kunnen verzilveren had ik daar de bestelling geplaatst. Ik wil graag de plaatselijke middenstand helpen maar daar heb ik dan wel een eenvoudig werkende site voor nodig.

Slecht

Geen vragen

Tevreden

De bestelling ging vlot en geheel naar tevredenheid geleverd.

Afleveradres niet juis Moet zijn Bruna, Elst,Gld, Dorpstraat 33en NIET NIjmegen.

Via mijn iPhone geeft alleen Nijmegen aan als ophaaladres. Elst, Gld kon ik niet vinden!!! HEEL VREEMD. Gaarne opheldering!!!

Ruime keuze

Snel en goede informatie.

Zoals het hoort.

ik wil dit boek cadeau doen maar kan niet betalen hoe ga ik dit nu doen , voor wie het boek is woont Menaam en wil het bij de Bruna in Stiens laten ophalen. graag en betaling verzoek aub

Snel geregeld

Vriendelijke verkoopster , snel in de winkel.

Zowel webshop als winkel

Zowel webshop als winkel altijd goed geholpen. Ik haal het ook liever op bij ivm het steunen van de lokale bruna. Ze hebben het vorig jaar erg moeilijk gehad. Daarom blijf ik ze steunen.

Handige website en vlotte afhandeling.

Handige website en vlotte afhandeling.

's avonds besteld en volgende dag begin van de middag al in huis

Matig

Niet bezorgd op de beloofde dag

Op tijd, maar niet-passende verpakking

Ik stuurde net ook al een e-mail, die de verpakking betreft. Bezorging op tijd, prima. Maar ik bestelde een heel klein boekje (20 x 12,5 cm), dat verstuurd werd in een heel grote doos (26,5 x 37,5), die niet eens door de brievenbus paste. Onhandiger/tijdrovender voor de bezorging èn zonde van het extra materiaalgebruik.

Prima.

Snelle levering. Mooi assortiment.

A bit slow delivery, but nice customer service!

I didnt read the delivery times beforehand so after a day or two I realized its 3-5 days and not the "next day" as im kinda used too. My misstake. At day 5 I still had no track and trace confirmation, and I was a little annoyed that it all was taking longer than I expected (again my fault) I decided to contact customer support (chat) to ask about the track and trace. Thanks to a very friendly Antoinette (I hope I spelled it right), I got the info I needed and I ended up in a much better mood than before. Long story short, nice people who dont hate their jobs really can brigthen your day. Thanks for a positive experience

Prima, netjes ingepakt en verstuurd!

Netjes en keurig verzorgd.

Keurige service en snelle leverimg

Na verkeerde bestelling, netjes telefonisch te woord gestaan en advies gekregen hoe te handelen voor nieuwe bestelling (ruilen kon niet)

Op website staat. Volgende dag bezorgd

We zijn nu 3 dagen verder. Nog niks gehoord wat betreft aankomst boek.

Volgende dag al in huis!

Volgende dag al in huis!

Snelle levering en vriendelijke service!

Bestelling via internet, volgende dag telefoon dat het klaar ligt. Betalen kan gewoon bij afhalen in de winkel.

Rarara, waarom kan ik niet bestellen?

Ik wilde een boek van dokter Juriaan reserveren bij Bruna, om te kunnen genieten van een aanbieding (een gratis masterclass en andere bonussen). Maar om te kunnen bestellen moet ik me eerst registreren. En dat lukt niet, want ik krijg de melding dat de combinatie van mijn huisnummer en postcode niet oké is. Dus schrijf ik een mail naar Bruna met de vraag dit op te lossen. Maar ik krijg geen antwoord. Wat moet ik hier uit opmaken? Enkel levering naar Nederland? Het zou wel leuk zijn mocht ik dat ergens kunnen lezen of alleszins als antwoord krijgen (en ja, ook het contactmailadres van "dokter Juriaan" aangeschreven intussen ivm dit probleem, en ook daar geen antwoord). De aanbieding loopt morgen af... En nu lees ik dat lage reviews later worden gepubliceerd dan goede... Toch wel een bijzonder rare verkoopsstrategie als je niet alle reviews gewoon rechtstreeks durft toe te laten. Gelukkig kan ik ook nog elders reviews schrijven :-).

Geen flauw idee wanneer mijn bestelling komt.0129340435 is ordernummer

Geen bericht wanneer boek aankomt en nog geen boek ontvangen. Ordernummer is 0129340435

beroerd

Puzzel besteld, extra kosten erbij omdat het verzonden wordt. Pakket zou thuis afgegeven worden, wij waren thuis om pakket in ontvangst te nemen. Terwijl ik op de bank zit ontvang ik een mail van DHL dat we niet thuis zijn en pakket wordt afgegeven bij een DHL thuispunt. Laatste keer dat ik bestel bij BRUNA!!! en voor wat betreft DHL wat een verschrikkelijk klantonvriendelijk bedrijf is dat!!!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht