Bestelling ging makkelijk, snelle levering en het boek was netjes verpakt. Heel tevreden!

Veel keus, bestellen gaat makkelijk en levering is snel.

Ik ben erg tevreden.

Mijn bestelling super snel geleverd.

Goede ervaring

Het bestellen op de site ging makkelijk en het boek is snel en netjes geleverd.

duurt ff maar dan heb je wat

levertijd 1-2 wk, bericht na 2wk dat levertijd onduidelijk was met excuses, maar volgende dag lag boek in brievenbus. Vreemd. wel blij met boek

Helemaal goed

Het boek dat ik zocht was snel gevonden, besteld en werd de volgende dag geleverd. Kan niet beter!

E-reader nog steeds niet ontvangen!!

E-reader nog steeds niet ontvangen, levertijd zou 2-3 dagen zijn, bericht van 1 week vertraging gekregen. Andere leveranciers kunnen de volgende dag leveren. Bruna schaadt hiermee mijn vertrouwen!

dat viel me tegen

ik had een boek besteld die ik al eerder had besteld. Ik belde de klantenservice ,het was erg moeilijk om het antwoord nummer te krijgen,dat is bizar. ik werd vervolgens doorgestuurd naar 8108 ofzo en dat bleek een betaalde dienst te zijn ,die het gesprek erg rekte.vervolgens doorverbonden naar een nummer van bruna. Al met al geen prettige ervaring. wilhelmina

super en klantgericht.

De bestelling was binnen en ik werd direct gebeld. Bij het ophalen in de winkel een dankjewel voor de bestelling. Inmiddels een volgende bestelling geplaatst.

Onbeschadigd en supersnel geleverd

Via Bruna een book gekregen wat niet in NL winkels te koop is.

Via de website van Bruna een boek gekocht (over bepaald autotype) wat niet in de NL boekhandel verkocht wordt, maar wel via de website leverbaar is. Besteld en na een dag of 10? (betreft een Engels boek) via de post thuis gekregen. Helemaal fijn.

Ik kreeg goede zin wanneer ik hier even binnenloop. Ik lees heel graag en zie hier!

Ik lees graag en liefst ook nieuwe dingen, nieuwe ontwikkelingen maar ook nieuwe thrillers, romans, biografieeen… en er is van alles mogelijk hier. Wordt hier geprikkeld in positieve zin

Fijne service

Het is steeds weer een verrassing wat Bruna allemaal kan leveren. Voor een engelstalig boek zoek ik doorgaans in buitenlandse webshops. En dan blijkt dat het bij Bruna ook te leveren is. Hen gelukkig een filiaal dichtbij dus perfect!

Een super snelle levering

Alles in orde en netjes verpakt

boek besteld lag paar dagen later in “ mijn Bruna “ netjes klaar

Super, ‘s avonds besteld, volgende ochtend gebeld dat ik kan de boeken ophalen. Dank u

Het is optijd geleverd en het is van goede kwaliteit.

Vlot en snel geregeld!

Binnen drie dagen was mijn bestelling aangekomen in mijn Bruna winkel in de buurt. Ik werd direct gebeld om mijn bestelde boeken af te halen.

Prima, alleen boek beschadigd

Beschadigd aan de hoek van het boek

Vlotte service

,s Avonds besteld, andere dag in huis.

Snel vriendelijk en persoonlijk

Bestellen ging makkelijk. Daarna een persoonlijke mail en telefoontje ontvangen dat ik het boek kon ophalen

Betrouwbaar

Goede communicatie en snelle levering volgens verwachting.

Fijn om een boek in een winkel te kunnen kopen!

De Bruna is altijd dichtbij en boordevol boeken om uit te kiezen. Als het boek niet in de winkel ligt, kun je het online bestellen en in de winkel ophalen en betalen. Erg prettig! Waardevol om in een stad of dorp te hebben.

Snelle bestelling

Bestelde via de webshop van Bruna een boek. Al heel snel was het binnen en kreeg ik meteen telefonisch bericht van de Bruna winkel dat het boek binnen was. In de zaak lag het voor me klaar. Fijne en snelle service!

Snel bezorgd, goed product

Blij mee, niks op aan te merken!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht