Fijne organisatie om mee samen te werken

Waarom bestellen we niet allemaal bij bruna, zo kunnen we blijven genieten van mooie boeken.

Vriendelijk personeel

Personeel bij Bruna Uithoorn wil altijd helpen, hebben altijd mooie dingen op voorraad en zijn supervriendelijk. Bestellen via de site is eenvoudig, en daar ophalen na een telefoontje is prima te combineren met de boodschappen.

Verzendkosten

Bij akkoord met toezenden Nieuwsbrief zouden er geen verzendkosten worden gerekend. Toch €2.95 verzendkosten in rekening gebracht! Ordernummer: 0129220223

Makkelijk om te bestellen

Het was heel makkelijk om een bestelling te plaatsen en deze was snel bij het door mij opgegeven filiaal

Te laat bezorgd

Boek is later bezorgd dan op de website wordt beloofd

Goeie service, behulpzaam personeel bij de bruna

Het account aanmaken ging als een fluitje van een cent

Ik had een boek besteld en er voor gekozen om het op te halen in de winkel. De volgende dag kon ik het boek al ophalen in de winkel.

Super goed

Super goed altijd

duidelijke site

duidelijke site

kan e book niet downloaden

Beste Bruna. Jammer genoeg kt na het downloaden het boek miet o m'n E reader . Jammer het lukt me niet . Wilt u zo vriendelijk zijn het geld weer terug te storten. Vriendelijke groet Evelyn Driesen

Uiteindelijk gevonden wat ik zocht

Ik zocht een boek over de Spaanse Pyreneeën maar het aanbod was zeer minimaal. Toen ik echter zocht op de schrijver van een serie Engelstalige reisgidsen, bleken er nog andere boeken in het assortiment. Het zou handig zijn geweest als ook Engelse boeken direct naar voren zouden komen bij het zoeken op een bepaald thema. Je kunt er dan altijd een waarschuwing bij geven dat het niet om een Nederlands boek gaat!

Besteld en snel in huis

Maar jammer vond ik dat de paperbacks niet geplastificeerd waren zodat ze tijdens vervoer niet beschadigd waren geweest aan de punten van het boek !

Snelle levering, via mail en telefoon geinformeerd. Vriendelijk personeel!

Keurig verpakt en razendsnelle delivery

Prettig om bij Bruna te kopen...professioneel en kennis van zaken...heldere site...snelle levering

Heel gemakkelijk

Duidelijk met bestellen

bestelling verliep volgens plan en was goed te volgen

Doet wat beloofd wordt!

Alles klopt wat gezegd wordt en zeer snelle verzending.

Ik bestelde en het was snel bij de bruna

Snel binnen en net contact

Ik heb een kleurboek besteld en naar de winkel laten sturen. Het was snel binnen en er werd de dag na het bestellen gelijk gebeld dat het binnen was. Goede service.

Ruim aanbod, snel geleverd

Ik vind wat ik zoek en kan het ophalen in de winkel bij mij in de buurt.

Heel fijn en overzichtelijk

Ik kon alles snel vinden. Het afronden en kiezen voor de winkel was ook ideaal. Ook dat je het al op voorhand kunt betalen. Wat ik wel jammer vond, is dat het extra kosten zijn voor thuis levering. Omdat ik thuiswerk had ik het juist fijn gevonden. Maar goed, een uitje naar de Bruna heeft nog twee extra verjaardagskaarten opgeleverd ;)!

Geweldig, snel geleverd zonder bergen karton

Fijn om te ontdekken dat dit ook snel is, via de lokale boekwinkel kan en geen onevenredig grote hoeveelheid verpakkingsmateriaal behoeft.

Bruna Boekhandel Nieborg ★★★★★

De beste boekhandel van Winschoten/Oldambt. Zeer vriendelijk en klantgericht personeel. Daarom wat mij betreft een 5-sterren beoordeling

Makkelijk

Heel overzichtelijk website en makkelijk om dit even snel tussen door te doen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht