Snelle levering en heel vriendelijk personeel!
Super de boekenbon werkte meteen en kon de rest bij betalen.
Altijd prettig geholpen in deze winkel en altijd goed advies en kennis van zaken.
Beste Irene, hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. We zijn enorm blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Groet, Ilona
Perfect om het boek te bestellen en de volgende dag al op te halen bij de plaatselijk Bruna winkel, zonder verzendkosten.
Beste Selma, hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. We zijn enorm blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Groet, Ilona
Zeer onplezierig. Het gaat wel om een artikel dat tijdelijk niet voorradig is, maar alsnog. Ik ben niet mobiel, dus is ophalen in een andere plaats zeer belastend.
Beste Isaure, Wat vervelend dat je bestelling niet helemaal naar wens is verlopen. Ik begrijp dat je zelf hebt gekozen voor een levering in de winkel, maar dat dit toch niet zo goed uitkomt? Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met een van mijn collega's en dat je de bestelling geannuleerd hebt. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een nieuwe bestelling? Dan helpen we je natuurlijk graag verder. Neem dan gerust contact met ons op. Groet, Wendy
Op maandagavond besteld en dinsdagmiddag in huis!
Fijne winkel
Beste Anja, hartelijk dank voor het achterlaten van de recensie en het noemen van onze winkel in Barendrecht. We gaan je positieve review doorzetten naar de collega's daar :) Groet Ilona
Na een week nog steeds geen product binnen
Ik vind het erg fijn om datgene te bestellen waar ik naar op zoek ben zonder de hele winkel door te zoeken en het dan niet te vinden. op deze manier heb ik precies wat ik wil en ik haal het bij de plaatselijke Bruna op om de lokale ondernemer te kunnen steunen
Beste Ilse, bedankt voor het plaatsen van je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze aflevermogelijkheden. We hopen je in de toekomst nog veel vaker van dienst te mogen zijn. Groet, Ilona
fijne website, snel besteld en de boeken snel ontvangen
Jammer dat je direct een account aan moet maken. En daar liep dan mijn mailadres op vast. Enige optie was opnieuw de bestelling doen.
Ik kreeg dus geen code voor gratis thuisbezorgen na aanmelding nieuwsbrief zoals er stond op de site. Eerst zocht ik naar vestigingen dichtstbij en kreeg ik in het winkelcentrum Etten-Leur er 1 te zien, maar kon het daarna daar niet heen laten sturen. En mijn telefoonnr van 10 cijfers die ik correct had ingevoerd werd door de site meermaals niet herkend als 10 cijferig, waarna ik dat dus nog een aantal keer en op het laatst met een klein omweggetje wel voor elkaar kreeg. Mvg
Ik kan mijn ebook niet downloaden op mijn ipad
Beste Cor, wat vervelend om te vernemen dat het downloaden van je ebook niet lukt. Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad via de chat met mijn collega Jose. Hopelijk is het nu gelukt! Groet Ilona
dit was de eerste keer dat ik bij Bruna oneline besteld heb het ging vrij gemakkelij
vlotte levering - keurig ophaal telefoontje - netjes ingepakt
Jammer dat voor 23 uur besteld, morgen in huis niet opgaat. Het duurde 2 dagen voor ik het ontvangen had. Ik had juist bij jullie besteld vanwege het snelle (dacht ik) bezorgen.
Goed geholpen
Goedemorgen Christel, Wat vervelend dat niet direct duidelijk was dat je het boek niet op tijd ontvangt. Wellicht heb je het over het hoofd gezien maar beide boekjes zijn in herdruk en daarom pas later leverbaar. Je hebt ze dus gereserveerd. Ik heb een annulering voor je aangevraagd. Zodra de annulering is geaccepteerd en verwerkt, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Het bedrag wordt binnen 7 werkdagen terugbetaald door onze betaalpartner Adyen. Hoe we je terugbetalen ligt aan de manier waarop je hebt betaald. Meer informatie vind je bij onze FAQ onder het kopje 'Terugbetaling na retour of annulering'. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Groet, Wendy
Originele beoordeling
Ik wil graag de bestelling annuleren. Ik zag na de orderbevesting pas dat het in april en mei pas weer leverbaar is maar heb het eerder nodig dus wil het graag annuleren. Graag zsm reactie Met vriendelijke groet Cc vd weert
Bestelling is in 1 dag geleverd. Netjes verpakt in een stevige kartonnen doos. Super fijn !
Na bestelling van het boek ‘De Client’ heeft het bijna een jaar geduurd voordat het boek is aangekomen. Dat is echt erg lang
Beste Hessel, Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op je bestelling. Dit boek is tijdelijk niet voorradig geweest doordat het in herdruk was bij de uitgeverij. Wij hebben geen invloed op de datum van verschijnen, dit ligt bij de uitgever. Zodra het artikel leverbaar is, gaan wij over tot verzending. Fijn dat je je boek inmiddels toch hebt ontvangen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Groet, Wendy
Zoeken naar het boek ging goed. Bestellen gaf vertraging tot vast lopen. Bij opnieuw opstarten zit toch het boek in het winkelmandje.
Beste Guido, Wat vervelend dat het systeem vast liep bij de betaling van je bestelling. Ik vermoed dat er een kleine technische storing is geweest. Dat is natuurlijk niet zo leuk, maar ik zie dat het uiteindelijk toch allemaal gelukt is en dat je bestelling vandaag bij je bezorgd wordt. Onze excuses voor het ongemak. Groet, Wendy
Ik ben erg tevreden over de service bij Bruna
Mijn gewenste boek was niet op voorraad in de winkel maar wel online. Het bestellen ging makkelijk. Vanaf dan word je goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik heb het boek af laten leveren in de winkel en zodra deze was afgeleverd ben ik direct gebeld. Al met al zeer tevreden.
Snel en correct!
De ene dag een boek besteld, de volgende dag al een telefoontje dat het boek in de winkel afgehaald kan worden.