snel, vriendelijk

online bestellen is eenvoudig, titel van een boek zoeken prima

Slecht

Heb na 10 dagen bestelling niet ontvangeb. Voor 22:00 uur besteld, morgen un huis?

Prima service...

Gemakkelijk titels zoeken en de bestelling doen... Net besteld of de bevestiging is er al... Top....

Het was goed te doen

Het was duidelijk wat de bedoeling was

Snelle levering en zeer vriendelijke communicatie

Boek besteld. Werd keurig gebeld over wanneer het er zou zijn. Werd ook nog even in de winkel gecheckt of het er echt niet lag. Filiaal Nachtegaalstraat in Utrecht doet altijd haar uiterste best om je goed te helpen. Fijne zaak in de buurt!

Geen verbeterpunten

Snel, vlot, netjes geleverd.

Goed boek en goede levering

Site is duidelijk en werkt/reageert snel. Hele snelle verzending en duidelijk per mail op de hoogte gehouden hierover.

Snelle en goede levering

Fijne en heel snelle levering!

Vlotte manier van bestellen

Makkelijk

Met de grootste zorg klaargelegd

Ik had een mooi prentenboek besteld voor in de nieuwe leeshoek in mijn klas. Bij het ophalen bleek dat hij achter de kassa op een apart plaatsje gelegd was om zeker te stellen dat het boek nog niet de kleinste schade op zou lopen. Ook werd er heel fijn meegedacht bij het inrichten van de leeshoek. Ontzettend bedankt!

Snelle en adequate levering

Snelle verzending, de kwaliteit van het boek voldeed aan de beschrijving.

Boek is lelijk aangekomen

In de kaft van mijn boek zaten kreukels en een ezelsoor. Hier ben ik als echte boeken liefhebber echt niet blij mee! Slechts zaak van Bruna.

Niet binnen 1 dag geleverd

Er stond toen ik het boekje bestelde dat het de volgende dag zo worden bezorgd. Het was vandaag pas in de winkel afgeleverd. Nu had ik er geen haast bij, maar ik weet niet of ik de volgende keer weer voor Bruna zal kiezen

Goed!

Pakje was er snel en netjes!

Dubbel besteld

Tijdens het bestelproces kreeg ik een foutmelding en na het nogmaals bestellen, bleek ik twe artikelen te hebben besteld.

Op vrijdagavond iets besteld en zaterdag al in huis. Jammer dat het boek los in een te ruime doos zat dat het wat beschadigd was.

Goede service. Product in nieuwstaat ontvangen binnen afgesproken termijn.

Waar blijft mijn boek?

Ik moet altijd lang wachten voordat ik bericht krijg dat ik het bestelde boek kan afhalen. Nu had ik geen haast, maar het is er dus niet voor het weekend. Dat vind ik jammer.

snel en efficiënt

vlotte procedure, na één dag kon ik de boeken afhalen, prima!

Slecht! Ik wacht nog steeds op mijn boek

Zeer slecht! Ik bestel normaal altijd op amazon maar ik dacht om het maar hier te doen omdat het iets goedkoper was. Grote fout! Na 12 dagen nog steeds bestelling niet ontvangen. Waardeloos! Goedkoop is duurkoop

Duidelijke site. Snel besteld. Daarna gebeld om iets te veranderen. Capabel geholpen. Aardige mevrouw.

top!

Fijn team bij plaatselijke Bruna, vriendelijk en behulpzaam. Goede communicatie!

Klasse personeel. Snel geregeld.

Heerlijke winkel. Ieder is vriendelijk, regelt snel en helpen/advies klasse.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht