De keuze uit boeken is enorm.

Snelle levering en de keuze is enorm.

Ik hoop dat het goed gaat

Ik heb gekozen om het boek bij mijn thuis te laten bezorgen. Ik hoop ook dan dat dit ook gebeurt Ik zag ook al staan op halen in een bruna winkel Dit is echt niet de bedoeling

niet negatief

Had een boek besteld maar was niet op voorraad na ongeveer 5 maanden toch nog mogen ontvangen en dat vindt ik dan wel weer positief van bruna.

Goede ervaring

Boek dat ik zocht snel gevonden op de website, voordeliger dan bij een andere website en snel geleverd.

Mijn bestelling

Na een online boekbestelling werd ik telefonisch benaderd dat het boek was aangekomen. Een mooie service

Snel en goed geholpen

Super snel, fijn geholpen

Slogan volgende dag in huis klopt niet

Ik heb vroeg in de middag besteld, dus verwachtte het boek de volgende dag in huis te hebben, zoals de website beloofd. Helaas kreeg ik de volgende dag vroeg in de ochtend pas de mail dat de bestelling was verpakt en aan de bezorgdienst was meegegeven. Nu in de avond de dag na bestelling heb ik via de track-n-trace nog steeds geen bezorgdatum en tijd ontvangen. Dit was wel de reden dat ik bij Bruna besteld heb, maar is dus niet iets waar ik de volgende keer rekening mee hoef te houden.

keurig afgehandeld mijn bestelling

Ik had twee boeken besteld van Diana Gabaldon al een tijd terug maar ik wist dat ze 22 februari 2022 pas geleverd konden worden en dat is keurig geregeld ze werden keurig 22 februari bezorgd.

Vriendelijke service

v

Altijd duidelijk over bestelling

In velserbroek is een prettige sfeer en behulpzaam personeel

Het downloaden van een ebook lukt niet

Het downloaden van ebook lukt niet. Wat doe ik verkeerd?

Bestelling is vertraagd

Dat de bestelling is vertraagd dat kan gebeuren maar dat jullie niet weten wanneer je hem wel kunt leveren vind ik bijzonder. Als ik hem inner Bruna winkel wil bestellen komt mijn boek morgen binnen maar wanneer mij bestelling in de winkel komt weet niemand! Volgende keer bestel ik bij de concurrent dan is het boek binnen 24 uur gratis thuis bezorgd

Ruime keuze, klantenservice reageert snel en duidelijk!

Netjes verzorgd verstuurd

Betrouwbaar

Fijn dat, wanneer je lang van tevoren boeken besteld die nog niet verschenen zijn, je er op rekenen kunt dat ze je niet vergeten zijn. De boeken worden gewoon op de geplande verschijningsdatum bij je bezorgd. Top.

Snelle levering van mijn boeken.

Na bestelling werden mijn twee boeken vlot geleverd, in een goede conditie.

Duidelijke mails, je boeken liggen snel in de winkel waar je het ophaalt.

Heel makkelijk om te bestreken en fijn dat je zonder verzendkosten in de winkel kunt afhalen.

Cadeau-card werd geweigerd

Na bestelling wilde ik mijn boeken ophalen bij dichtstbijzijnd filiaal. Daar werd mijn cadeau-card geweigerd, er zou geen tegoed meer op staan. Er staat nog €19,- op de kaart. Medewerkers deden geen enkele moeite om dit probleem op te lossen

Geen idee?

Hallo, Vandaag een bestelling geplaatst en ook mijn verjaardagscode gebruikt maar de korting is er niet af. Ook is het lastig mijn gegevens zoals postcode woonplaats in te vullen want wjj wonen in Belgie. Ik heb bij postcode 2 letters erachter gezet (bb)Maar in Belgie hebben we geen letters .Ik ben een echte Brunafan hopelijk komt het goed! Mvg Monique Kunnen

Er stond leverbaar bij mijn bestelling en na het plaatsen blijkt een nieuwe levering 2 mnd te duren

Er stond leverbaar bij het product en nu na bestelling zie ik dat er pas over 2 maanden geleverd kan worden. Extra tijd om uit te zoeken hoe ik de bestelling annuleer en mijn geld terug krijg. Normaal gesproken geen problemen met Bruna maar dit vind ik erg vervelend.

Geen code herkenning

Hij herkend mn code niet van cadeaukaart waardoor ik m niet online kon betalen. Pas was smiddags nog uitgelezen en er staat 20 euro op. Jammer van mn tijd. Nu moet ik er voor om en neer rijden.

Snel en duidelijk.

Zie boven.

Zeer lange levertijd

Na vele maanden uitstel is dan eindelijk het boek hier! Dit was in de tijd dat de bestelling is gedaan niet gemeld. Wel ben ik erg blij een exemplaar te hebben.

Misleiding

Bij bestelling plaatsen staat gratis verzending en pas NA betaling krijg ik als consument te zien dat er ook verzendkosten in rekening worden gebracht. Dat is misleiding en in strijd met de consumenten wet- en regelgeving. Ik wil enkel overeenkomsten aangaan met organisaties die transparant en eerlijk zijn en wil om deze reden de bestelling direct annuleren nog voor het verwerkt wordt. Mvrgr, Di Veen

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht