De allereerste keer vervolg naar meer !

Goede en snelle service zowel online als in de fysieke winkel

Ik ben zeer tevreden over het online bestellen via Bruna.nl. Mijn bestelling wordt altijd snel afgehandeld en ik word hierover goed op de hoogte gehouden. Daarnaast ben ik extra tevreden over de service van de Bruna winkel aan de Fahrenheitstraat te Den Haag. Ook deze keer weer word ik hartelijk en persoonlijk geholpen. Ik werd door een hele vriendelijke dame gebeld dat mijn bestelling bij de winkel binnen was gekomen en toen ik aangaf dat ik wegens ziekte deze pas in het weekend kon komen afhalen was dit geen enkel probleem. Ik werd nog getipt dat de winkel ook op zondag open was en kreeg hartelijke beterschapswensen bij het beëindigen van het gesprek. Voor mij was de hele ervaring een perfecte combinatie van het gemak van online en de hartelijkheid van persoonlijk contact.

Slecht!

Heb mijn boek nooit mogen ontvangen?

ging niet goed

verkeerde boek op gestuurd, heb de boek retour verzonden . hoop zo spoedig mogelijk het goede boek te ontvangen groeten L. Wierenga

Super aardige en behulpzame medewerkers.

Niet al te goedkoop, niet al te duur. Super fijne sfeer.

Zeer slecht

Sorrie om het te schrijven maar het boek is nooit aangekomen, gisteren, 8/2/2022 bericht gehad dat het geleverd was, nou echt niet, DHL gebeld, kan zijn dat het morgen geleverd wordt, nu de 09/02/2022 en nog steeds niets. Hoe nu verder, wordt er een nieuw boek gestuurd? Of krijg ik mijn geld terug? Liever het eerste natuurlijk, was een verjaardagkadootjes, ik zelf woon in 't Franse, dus vind dit echt not fun.

Prima geregeld

Allerlei mogelijkheden

Snel en goed

Heel tevreden

Vriendelijke mensen en de bestelling kwam snel aan.

Snelheid, klantvriendelijkheid in de correspondentie, afspraken nakomen, houden zo!!!

Zonder ervaring op de web van jullie, uitstekend !

Ik wou dit boek bestellen en kwam jullie naam ook tegen en dacht, probeer het als het niet te moeilijk is. Super kwam ik er doorheen. Makkelijk kan ik het bij jullie ophalen zonder verzendkosten. Mvg Marijke

7 weken moeten wachten

Een week voor Kerstmis 2021 een agenda besteld. Hij zou bezorgd worden tussen Kerst en nieuwjaar. Tot 3 keer toe een mail ontvangen dat de agenda door bepaalde omstandigheden niet te leveren was. (dus 7 weken geleden) 3 februari weer dezelfde mail en ik heb toen de order maar geannuleerd. Noodgedwongen 4 februari maar een andere agenda gekocht die niet zo duidelijk was maar een beetje in de buurt kwam. Nu kreeg ik vanmorgen ( 8-2) een mail van jullie en een telefoontje van Bruna dat hij nu toch aangekomen was. Ik heb hem toch maar opgehaald omdat hij zo duidelijk is en voor iemand met Altzheimer goed te gebruiken is. Dus ben ik dik ontevreden.

Goede en snelle service

De reactie op mijn bestelling en daarna een telefoontje dat het boek klaar lag, waren prima. Bij het ophalen van het boek ook vriendelijke belangstelling.

Uiterst vriendelijk personeel

Het personeel is zeer vriendelijk en de levertijden van bestellingen zijn zeer kort

GEWELDIG

Begon al met een reclame via mijn E-mail twee Leesboeken uitgezocht toen in winkelmandje Duidelijk Overzicht , met betaling, Fantastische daarna een E-mail dat Bruna betaling ontvangen toen zijn ze aan de slag gegaan, een dag later kreeg ik een E-mail dat het verpakt was en aangeboden voor verzending en dat het bezorgd werd tussen een bepaalde tijd, die dag in mijn brievenbus platte lange doos ik ben Rolstoel gebonden en ja hoor dezelfde middag klik en daar was mijn Bestelling door de Brievenbus Geweldig, DANK U WEL Graag tot de volgende keer ♿️

goed ontvangen

1 dag later in de brievenbus ontvangen was minder. maar het is in goede staat ontvangen.

prima service!

gemakkelijk om te bestellen, snelle levering

Boek niet aangekomen via DHL

Mijn boek is niet aangekomen. DHL heeft vijf dagen geleden wel gemaild dat mijn boek bezorgd is, maar dat klopt niet. Ik was zelf niet thuis maar heb ook geen briefje in de bus aangetroffen met een melding bij welke buren mijn pakket zou zijn afgeleverd. Ik heb intussen bij zeven buren rondgevraagd, maar niemand heeft mijn pakket voor mij aangenomen. Ik kan het Bruna niet kwalijk nemen, maar vind het wel erg vervelend dat ik heb betaald voor een boek dat DHL niet levert. Was de slogan van DHL niet 'doet wat het belooft'?

Beloven voor 23.00 besteld de volgende dag in huis. Maar helaas

Ruim op tijd besteld. Maar niet de volgende dag in huis. Weekend er tussen. Dus niet zaterdag, maar pas dinsdag. Zet het dan niet op je website!

Slechte ervaring nul sterren

Zeer slecht zal nooit meer een artikel bestellen of in een winkel kopen.

Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend opgehaald

Snel, snel, snel

Snel en makkelijk

snel besteld, snel op te halen, goedkoper dan andere onlinewinkels. Vriendelijke medewerker, die het mooi inpakte ook.

Leuk e- book gekocht

Het hele proces liep op rolletjes..Wel spannend zo ' n eerste e- book maar het verliep vlekkeloos !

Snelle probleemloze bezorging door Post.nl.

Makkelijk besteld, volgende dag al geleverd. Nog wel door Post.nl; een van de meest betrouwbare bezorgers.

slecht

Het ging niet goed. Ik wilde een boekcadeaubon verzilveren, maar deze mogelijkheid werd niet gegeven bij het bestellen van het boek. Deze boekcadeaubon zal ik aan niemand aanbevelen, temeer niet omdat de cadeaubon niet geaccepteerd werd in de fysieke Bruna winkel. Ook nu wordt ik dus gedwongen mijn product in de winkel af te rekenen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht