Geweldig snel en attent met berichtgeving

Julie zijn zijn erg” Groots” in het “kleine”. Daarom naar de plaatselijke winkels.

Toch verzendkosten

Ik heb het boek ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ voor mijn zwangere vriendin aangeschaft. Op het moment dat ik het boek aan klikte stond er heel duidelijk: geen verzendkosten. Na aanschaf (ik heb betaald met iDeal) bleek ik tóch verzendkosten betaald te hebben. Ik voel me daardoor een beetje ingeluisd.

Lange adem

Vorig jaar op 27 juni 2021 had ik een boek besteld , nu 28 januari 2022 is tie geleverd . Werd wel keurig op de hoogte gehouden .

Volgende dag na bestelling kon ik m'n bestelde boeken al afhalen. En ze werden netjes als cadeaus verpakt. Echt super

Snel, goed, volledig

Als bovenstaand

Klantvriendelijk en goede service.

Stop domme beoordelingen

Managers, heb wat meer vertrouwen in je medewerkers.

Duidelijkheid van hoe te bestellen.

Het was erg duidelijk hoe ik mijn bestelling kon doen en ophalen in de winkel bij mij in de buurt. Goed geregeld met een controle mail. Ik heb dit vaker gedaan en is erg prettig. Je hoeft niet thuis te blijven en kuntbestelling afhalen wanneer het jou uitkomt met in achtneming van jullie termijn natuurlijk. Echt Top.

Lichtelijk verwarrend maar top service

Donderdagavond een bestelling geplaatst, stond bij dat de levering op dinsdag plaats zou vinden. Helemaal prima uiteraard. Op vrijdagavond kreeg ik een e-mail dat de bestelling verzonden was. Op de track en trace geklikt, werd naar PostNL verwezen, maar het pakket werd gevonden. Wat later op de avond kreeg in een e-mail dat dhl mij een pakket zou komen bezorgen, van Bruna! Dus ergens is er iets mis gegaan in de verzending en vooral de communicatie er van. Maar mijn dochter kon heerlijk eerder spelen met haar cadeautje dan verwacht!

het is goed

ik wil geen boek hebben ik wil het op zeggen mijn klantnum 01291128 het was van carry slee

Perfect!

Ik bestel vaker boeken bij Bruna. Altijd een hele snelle levering die keurig van te voren gemeld wordt. Zo heb ik mijn boeken altijd op tijd!

Slecht. Heb nog steeds niks

Heb 6 januari een puzzel van Jan van Haasteren besteld en betaald. Werd gereserveerd. Terwijl het ergens wel leverbaar is. Ik lees ook niet wanneer de puzzel komt.

snel geleverd, vriendelijk overhandigd

blij

Verwarrend

Als er bij het aanklikken van het product "geen verzendkosten" staat dan vind ik misleidend als je vervolgens bij "thuisbezorgen" toch verzendkosten moet betalen. Afhalen bij een filiaal is ook prima, maar zet dat dan duidelijk in de omschrijving. Ik hoop dat jullie hier wat mee doen. Vriendelijke groet

zeer snelle levering. Grandioos

ZEER snelle levering. Grandioos

Het is wat het is.

Ik kreeg de indruk dat een bestelling de volgende dag afgeleverd zou worden. Helaas door drukte 2 werkdagen dus wanneer je pech hebt en voor het weekend bestelt dan kan het 4 dagen worden. Het is wat het is.

Niet goed

Heb 4 boeken besteld, waarvan ik gister maar 1 heb ontvangen. De overige 3 waar blijven die? Er wordt niet vermeld dat deze later komen, beetje klantonvriendelijk.

Snelle levering, alleen de verpakking was bijzonder lastig open te krijgen

perfecte service

de ene dag besteld de volgende dag in huis. Fijne bediening. Andre heeft wel 5x moeten bellen voordat ik thuis was en de telefoon opnam. Pico bello!

Supermakkelijk online een bestelling te plaatsen.

Zeer klantvriendelijke website. Alles werkt perfect zonder fouten.

Mening vragen terwijl ik nog niks heb

Jullie vragen om mijn mening terwijl ik nog geen eens iets heb ontvangen. Ik heb wel een track and trace maar daar staat dat het pakket nog geen eens bij de post is aan gemeld. Laat staan dat het in mijn bezit is. Beetje jammer dit en vandaar de onvoldoende. Ik hoop mijn bestelde product als nog snel te ontvangen.

Bestelling werd geannuleerd nadat eerst akkoord komt

2 boekjes bestel. Bevestiging ontvangen Daags er na komt een annulering Jullie ict klopt dus niet

Iets misleidend

Ik zou geen verzendkosten betalen echter bij afrekenen kwamen er toch verzendkosten bij

Het werd niet zoals bij bestelling aangegeven binnen 24 uur geleverd

Op site stond dat het bestelde binnen 24 uur bij plaatselijke Bruna zou liggen Dit was niet zo Het duurde 5 dagen Waardoor n verjaardagscadeau voor persoon te laat kwam

Snelle, top service

Zoals de titel zegt. Verder niets toe toevoegen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht