Fijne winkel

Overzichtelijke webshop. Kleine verbeterpuntjes: - bij invullen boekenbon gegevens wordt (verplicht) om een Naam gevraagd, maar zonder verdere toelichting is niet duidelijk welke naam dit moet zijn - op een iPhone wordt bij inloggen niet de opgeslagen gebruikersnaam en wachtwoord opgehaald, blijkbaar worden de inlogvelden niet als zodanig herkend

Levering binnen het tijdvak.

Levering binnen het tijdvak. Levering was wel een dikke maand later dan oorspronkelijk beloofd.

Fijn!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede service. Snelle levering. Top dus!

Snelle service en top contact

Gister een boek besteld die vandaag al binnen was. Vriendelijk opgebeld en gezellig geholpen.

Goed, post hield helaas het pakket achter

Razend snel

Al jaren koop ik mijn boeken bij bol.com. Het één na laatste boek had twee uitgestelde leverings datums. Dit boek was niet leverbaar bij hen. Toen ik bij Bruna terecht kwam hoefde ik ff een account aan te maken bestellen en betalen. Netjes email ontvangen dat bestelling verwerkt en verzonden wordt. Morgen in huis. Super. Geweldig. Alles snel en gemakkelijk geregeld.

Snelle levering en cadeau papier met een glimlachlach

Binnen 18 uur kon ik het boek ophalen wat ik besteld had. Bij het filiaal is dit op verzoek ingepakt met een vriendelijke glimlach. Hulde!!

Snel besteld via de webshop

Via de webshop had ik het boek zo gevonden en besteld. Enige puntje te verbetering: de verzendkosten eerder in het proces al laten zien en toevoegen aan het totaal, nu zag ik ze pas toen ik al in de app van de bank zat bij het afrekenen.

prima service!

Makkelijk te reserveren; op dag voor verzending naar boekhandel een mailtje en op dag zelf telefoontje van de winkel dat boek binnen was! Eigenaar was zeer dankbaar dat ik met click & collect voor zijn winkel heb gekozen.

Na een week nog geen bestelling ontvangen

Heb op 10 jan 6 boeken besteld. Er wordt geadverteerd vandaag besteld mrgn in huis. Slechte service van Bruna

Te laat geleverd

Levering werd alsmaar uitgesteld. Fabrikant had voorraad maar Bruna heeft verzuimd te bestellen bij distribiteur.

Telefonisch goed en duidelijk geholpen

Nadat ik online geprobeerd had om cadeau kaart te verzilveren, en dit niet goed lukte, werd ik telefonisch goed geholpen met de duidelijke uitleg door de klantenservice van Bruna. Hierna lukte het wel om cadeaukaart te verzilveren en boek te bestellen. Bedankt.....

Hele fijne site

De site is fijn om op te zoeken en de manieren waarmee je kan betalen zijn goed aangegeven. Ik vind het fijn dat ik ook Engelse boeken kon bestellen. Ik kon een van de boeken die ik wilde bestellen nergens anders vinden, maar bij Bruna wel.

Superrrr snel

Bruna doet wat beloofd. Vandaag besteld morgen in huis. In een woord geweldig !!

Pakket is niet bezorgd.

Ik had een boek besteld voor de verjaardag van mijn zoon; dat zou vandaag komen, maar ik ontvang net bericht, dat het 3 dagen later komt. Bij Bol had ik tegelijkertijd boeken besteld en die heb ik al.

7wk ipv 2-3 dagen,niet goed dus

Mijn bestelling is begin december gedaan. Was een cadeau voor Sinterklaas,want levering 2-3dg! Helaas niet,dus dan maar voor dr Kerst! Ook niet,tot mijn ergernis pas op 15januari 2022 ontvangen! Heb begrip voor vertragingen,maar deze duurde wel heel lang! Andere online bestellingen in december zijn allemaal heel snel geleverd.

Waardeloze bezorgservice door dhl

Mijn ervaring met bruna is prima, als het langer duurt hoor je het ook. Jammer dat ze met een waardeloze pakketdienst werken , dhl krijgt zero sterren.

Levering duurde 2 weken!!!!

Levering duurde 2 weken!!!!

Makkelijk en snel geregeld

Idem als hierboven, goede service

betrouwbaar en een snelle levering

Ik bestel graag bij Bruna en heb nog nooit problemen ondervonden. De snelle levering spreekt me erg aan. Het idee dat Bruna een kantoor- boekwinkel is geeft me het idee dat er meer specialisatie is in het aanbod op gebied van boeken.

Een fijne boekwinkel, met een groot assortiment.

Ik kijk graag op Bruna.nl en meestal kan ik vinden waar ik naar op zoek ben. Maar het liefst winkel ik bij Bruna Heerhugowaard, waar ik altijd fijn wordt geholpen.

Snel emailbevestiging en levering.

Besteld, direct emailbevestiging, snel afgeleverd bij gekozen winkel. Ik werd 's morgens direct gebeld door winkel om het boek op te halen. Prima service.

e-book

Snelle verzending, kon het boek binnen 1 minuut via mijn ac**** downloaden. Nu nog even converteren naar Kindle en dan kan ik het lezen.

verzendkosten?

Bij Bruna boekje besteld. Kaft licht beschadigd. Volgens site geen verzendkosten maar die werden toch in rekening gebracht. Aanbevelen? Geen ja en geen nee.

Nog steeds niets ontvangen

Hondiuslaan 44