mijn bestelling is netjes afgehandeld

de volgende dag was mijn boek er al en ik ben vriendelijk geholpen

Mijn artikel is niet voorradig

Dat mijn artikel was uitverkocht was niet zichtbaar op de site. Pas na betaling kreeg ik dit bericht. Het betreft een jaarkalender dus best vervelend als deze niet tijdig is geleverd. Geen idee wanneer artikel wordt geleverd, ik hoor en zie helemaal niets van Bruna.

Pakket nogsteeds niet aangemeld bij dhl

Besteld op 23-12

Gewoon goed, ebook.

Super snelle bezorging

Dik tevreden, leuk om een boek cadeau te geven

Gisteravond om 22.30 een boek besteld en de vlgd. dag bezorgd TOP

Prima service!

Prima service!

ik heb nog steeds niets ontvangen

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Niks ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen of iets gehoord

Boek toch niet op voorraad

Begin december een boek besteld. Om iemand cadeau te doen met kerst. Bezorging wordt al een keer uitgesteld en kregen daarna te horen dat die pas op 6 januari bezorgd ging worden. Weg kerstcadeau.

Site onduidelijk

Ik wel afhalen en niet laten bezorgen

Altijd levering zoals vermeld wordt

Goede service, vriendelijk personeel. ...

Goede info en service

Duidelijk, prettig en goede winkel

Makkelijk

Een woord was genoeg om het juiste boek te vinden voor een spreekbeurt van mijn zoon, de bibliotheek had dat niet ! Even gegevens invullen en 1 dag later in huis! Ideaal vooral in deze lockdown

Heel prettig, veilig en snel

's avonds boek besteld en de volgende dag berichtje dat ik het bestelde boek kon komen ophalen in een tijdblok.

Mijn bestelling heel snel binnen.

Vriendelijk en eerlijk geholpen. 1 boekje had lichte beschadeging. Dit werd mij medegedeeld. Ik moet het cadeau geven dus was heel er heel blij mee dat de verkoopster het melde. Ze heeft gelijk een nieuwe besteld top.

Snelle levering.. boek was netjes verpakt

30 november besteld 29 december nog steeds niet ontvangen

Na mail 30 nov. dat bestelling naar de winkel onderweg was, heb ik na 1 ,5 week gebeld met jullie 088 nummer. Mij werd verteld dat het nog onderweg was en dat ik gebeld zou worden door de Brunawinkel wanneer het er was. Ik werd niet gebeld en ben vóór de Lockdown nog 2x langs "mijn" Brunawinkel gegaan.. waar zij mij vertelden dat er nog voor mij niets is geleverd!!!Nu 29 december heb ik nog steeds mijn boek niet. Ruim een maand onderweg???Dat zal toch niet? Zoek geraakt??

Prima geregeld

Boven verwachting dat ik werd gebeld

Boek was snel op te halen in de winkel

Boek was snel op te halen in de winkel

Overzichtelijke site en supersnelle bezorging

Boek ‘s avonds online besteld en de dag erna al afgeleverd bij de plaatselijke Bruna winkel. Super snelle service!!

Snel af te halen en netjes geregeld bij de winkel

Op de site goed kunnen vinden wat ik zocht. Volgende dag kon 't afgehaald en betaald worden. Afhalen was netjes geregeld.

Zie beneden

Ik heb van zondag tot woensdag op de bestelling moeten wachten, wat ik in deze tijd (met levering meestal de volgende dag) toch wel lang vind.

Snel en goede service

Makkelijk te bestellen En snel af te halen in de winkel..

Besteld, bevestigingsmail en telefoontje dat product binnen is

Wat een snelle service. Eerst online besteld, snel daarna bevestiging dat product verzonden is naar de Bruna. Vanmorgen een telefoontje dat het al binnen is. Dat is nog eens service!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht