Fantastische service en heel attente bediening

Ben zeer tevreden

Geen track & tracé code. Besteltijd langer dan aangegeven.

Ook bij bellen worden de gemaakte afspraken niet nagekomen.

Goede website, snelle levering.

Ik wacht al 9 dagen op mijn boek, belofte Volgende dag huis’ onzin

Op 13 november heb ik een boek bestelt, ruim voor de feestdagen voor een cadeau.. Vandaag de dag, 22 december nog steeds niks ontvangen.. Op 17 november een mailtje gestuurd, hierop ook nog steeds geen reactie.. Ronduit slecht

E reader

Ik heb een boek gekocht. Maar….. Hoe krijg ik de boek op mijn e reader?

Prima supersnel!

Top, in de avond besteld en volgende ochtend al ophalen!

Dik tevreden

Snel en zonder minimum bestedingsbedrag af te halen in de winkel!

Verwarrend

Verwarrend: ik bestelde een setje boeken, kreeg bericht dat ik ze af kon halen: heb ze afgehaald! So far So Good. Krijg dan 3 dagen later een berichtje dat de boeken voor mij klaar liggen en dat ik ze kan afhalen. Ehhhhh????? Ik bel dat ik ze al heb en de medewerkers zijn ernstig verbaasd.

Hele prettige winkel met fijn personeel

Bruna Mierlo is een hele fijne winkel. Kreeg snel bericht dat mijn boek er was.

Zie boven

Verkeerde bestelling gekregen

Helaas bleek bij openmaken van het pakketje dat ik de bestelling van iemand anders gekregen had. Nu maar afwachten of het goede boek nog op tijd binnen komt. Jammer want pakketje was snel geleverd ondanks de drukte.

Slecht

Ik was op het bezorgmoment gewoon thuis. Ik was in huis bezig aan het poetsen en er is niet aangebeld waardoor ik mijn pakketje niet heb gekregen. Erg slecht! Eerst goed kijken of er echt niemand thuis is en dus AANBELLEN!!

's Avonds besteld, de volgende dag al in de winkel op te halen

Eenmaal leverbaar, snelle verzending

Ruim een maand gewacht omdat boek niet leverbaar was. Op zich prima, maar geen communicatie erover dus geen idee hoelang ik moest wachten. Eenmaal beschikbaar, was de verzending snel en met een dag binnen. Tip aan Bruna is dus de communicatie met klant verbeteren.

correcte levering en behandeling

Prima personeel

Eenvoudig besteld; snel in huis

Artikel eenvoudig besteld op de website. Na twee dagen keurig thuisbezorgd.

Prima winkel uitstekend

Als je wat besteld dan wordt er gelijk actie genomen en dan zorg dat het bij be klant komt

niet positief

We hebben voor mijn dochter een boek besteld dat ze graag nog wilde voor de schoolboekenactie. de medewerker in de winkel stuurde ons naar de website omdat ze het boek niet in de winkel hadden. en anders zou ik het te laat krijgen. 2 boeken besteld 1 komt er binnen 1 mailtje het boek is vertraagd maar komt eraan, 3 weken later een berichtje dat het andere boek niet meer komt en is geannuleerd, want het is er niet meer. De boeken zijn bij bruna vaak al prijziger dan bij andere winkels en nu had zij niets en school bleek ook niets eraan te hebben aangezien het niet gold op de online bestellingen. dus maar naar de concurent gegaan die het boek wel gewoon nog had. bij navraag waarom het boek niet meer komt aangezien het bij bestellen op aanwezig en volgende dag bezorgen stond krijg ik alleen een gesnauwd in de mail staat toch dat het geannulleerd is omdat hij er nu niet meer is. OK en bedankt! en er werd meteen opgehangen. bedankt voor niets dus

Zit nog steeds te wachten op de bestelling

Nog steeds niets ontvangen

jammer dat ik de bestelling niet kan betalen en afhalen bij 'mijn' bruna

Normaliter had ik de boeken fysiek in de winkel gekocht, ik heb de bestelling in eerste instantie per telefoon doorgegeven aan 'mijn' bruna. Zij zouden het bestellen, ik zou het daar ophalen en daar betalen. Echter, de dame van de winkel gaf aan dat een van de boeken voor haar niet meer te bestellen was in de goedkope versie die ik wilde hebben, en die ik wel online kon bestellen. (scheelt meer dan de helft van de prijs 9.99 vs 21.99). De dame van de winkel gaf aan dat ik online kon bestellen en bij haar af kon halen. Dat lukte echter niet helaas.

Zeer goede service met vriendelijk personeel

Elke keer als ik deze Bruna-winkel in Weert bezoek, wordt ik uitstekend geholpen. Erg prettige winkel, hier kom je graag tegelmatig terug om boeken, kaartjes of andere zaken te kopen.

ik wil mijn bestelling annuleren

ik wilde via de webshop een bestelling plaatsen om thuis te bezorgen en te betalen met een cadeau kaart. nu is de bestelling gedaan en wordt deze bezorgd in de winkel, maar nu zijn de winkel dicht vanwege corona. Dit wil ik helemaal niet ik wil graag mijn bestelling annuleren. vr.gr. Saskia Verbakel 06-26502372 [email protected]

Voor een ouder iemand is het prima te doen

Prima service en snelle bezorging

Er is een goede keus bij Bruna. het bestelde had ik ook snel in huis.

Super!!

Alles kan besteld worden en opgehaald worden in de Bruna in ons dorp. Super klantenservice en ze denken ook met je mee!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht