Geen bericht ontvangen

Na een week nog geen bericht ontvangen dat ik het boek kan ophalen in de winkel.

Goed qua boek levering, slecht qua factuur

Boek besteld voor zakelijk gebruik en kan de factuur niet vinden

Erg trage levering

De levering van een stripboek liet erg lang op zicht wachten, geen tussentijdse updates over levertijden. Dit was de eerste en meteen de laatste bestelling.

Teleurstellend

Versturen Boek had veel vertraging opgelopen. Kwam weken later. Beloofde gratis Boek niet gekregen. Als ik dat had geweten had ik het in de winkel gekocht.

Artikel niet geleverd

Ik had het boek besteld en betaald op de site, maar kreeg later een bericht dat het niet leverbaar was en nog later in herdruk. Bij online bestellen zou ik verwachten dat het ook op voorraad is.

Gratis cadeau krijg je niet

Naast mijn bestelling zou ik een gratis boek krijgen. Maar nooit gekregen.

productniet aangekomen, geen reactieop klacht

zie boven

Duidelijke website, matige klantenservice

Eenvoudig bestellen en betalen. Netjes verzendbevestiging ontvangen, maar daarna niets meer gehoord. Mail naar klantenservice: geen reactie. Na 2 weken bericht dat pakket retour was gekomen en dat het geld teruggestort zou worden. Blijkbaar probleem bij DHL. Een iets proactievere houding was prettig geweest (bijvoorbeeld: zullen we het boek nogmaals naar u opsturen? Of wilt u uw geld terug?). Nu zit ik namelijk nog steeds zonder sinterklaascadeau...

Levering ging mis

Ik had een scheurkalender besteld die thuis geleverd zou worden. Deze werd echter geleverd bij een Bruna winkel. Toen ik die daar op ging halen zat er geen plastic om de kalender. Het leek wel een showmodel. Niet echt een prettige kennismaking met Bruna.

We wachten nog steeds op het boekenweekgeschenk

Het boek wat besteld is is geleverd, maar we wachten nog steeds op het boekenweekgeschenk!! Juist in die week besteld omdat mijn zoon van 9 graag ook het boekenweekgeschenk wilde hebben. Dat stond iedere keer wel in de mail van de bestelling vermeld, maar dus niet ontvangen.

Waardeloos

Een boek besteld wat op voorraad was en binnen 24 uur geleverd zou worden. Twee dagen later mail dat het iets langer duurde. Daarna een mail dat boek over een week zou komen. Daarna dat het in herdruk was maar met een leverdatum op korte termijn. Daarna mail dat het onbekend was wanneer boek herdrukt zou zijn. Gebeld om mijn bestelling te annuleren. Geen bevestiging van gehad. En dan ineens ligt het boek op de mat. Inmiddels al binnen via de auteur zelf en gast dus aan Bruna retour. Was niet de 1e keer dat ik dit meemaakt dus geen Brun a meer voor mij.

verbetering nodig

Bij de bestelling vermeldde de website dat ik nog een tweede boek gratis er bij zou krijgen. Dat boek is nooit meegestuurd. Ik werd niet oud de hoogte gehouden over de bestelling. Het duurde langer dan ik verwachtte. Maar dat heeft ook te maken met post.nl die wel een track en trace stuurde maar wel erg lang de tijd nam.

Levering duurde veel langer dan verwacht.

Ik had een boek besteld waar ik elke week een mail voor kreeg met de melding dat het vertraagd was. Het zou vanaf 23 november geleverd worden. Ik heb het boek echter pas 6 december ontvangen. De bestelling was op 7 november geplaatst.

Er is een boek voor mij besteld

Dat boek is verkocht aan een andere klant. Ik had het die dag nodig voor een verjaardag.

Levering mooi op tijd. Echter bonusboek nooit ontvangen.

Mij werd een gratis extra boek aangeboden. Maar daarvan kreeg ik steeds melding dat de levering was uitgesteld. Uiteindelijk hoor ik nu niets meer. Een dooie mus dus...

belabberd

Het bestelde boek is nooit aangekomen vanwege de belabberde dienstverlening van de DHL. Na contact met Bruna te hebben gehad en e-mail gestuurd te hebben, nooit meer iets gehoord.

Slecht ivm verkeerde levering

Ik kreeg het verkeerde boek geleverd. Had me zo op het boek verheugd, komt de verkeerde binnen. Vervolgens heb ik toch maar bij bol.com besteld omdat die sneller leveren. Jammer, ik gunde het Bruna een keer ipv Bol in eerste instantie.

Lang wachten op een halve bestelling.

Eerst word er gemeld dat 1 van mijn 2 pakketjes niet meer geleverd kan worden en krijg dus mijn geld terug. Op het tweede deel van mijn bestelling heb ik dik 2 weken gewacht.

Bestelling na ruim een week nog niet binnen

Mijn bestelling van 7 december zou na 1 of 2 werkdagen op te halen zijn in de winkel, maar tot op heden (14 december) nog niets vernomen.

Slecht

Het is Corona, ik zag een boek wat mij aansprak en dacht ik ga hem kopen bij de Bruna Nunspeet. Ik had al wat boeken in mijn handen en vroeg naar lief wezen boek maar zei zeiden dat het boek niet leverbaar was andere boeken betaald en naar huis gegaan. Zie ik dat lief wezen wel voorradig is online, dus een account aangemaakt en besteld en laten bezorgen naar Bruna Nunspeet de volgende dag zou ik dan een bericht krijgen om hem op te gaan halen krijg ik later een bericht dit product komt helaas iets later verwacht: binnen 2 werkdagen. De dagen gingen uiteraard voorbij maar geen bericht van Bruna paar dagen later maar even gebeld met het vragen? nummer 088 enz. Je voelt hem al aankomen is niet leverbaar zegt de mevrouw aan de andere kant van de lijn en ze zegt wil je dan dat ik het boek Annuleer ik zeg hij is wel te koop in Deventer kan dat boek niet mijn kant opkomen dat kon niet. Ik zeg laat maar staan ik hoor wel wanneer hij misschien dan ooit komt. Ik was in ieder geval niet blij. Ik hoorde dagen niets meer overal op internet verscheen het boek om te kopen zelf Blokker dus ben ik naar Bruna Nunspeet gegaan voor opheldering maar zij zijn franchise en kopen zelf in gevraagd of ze een boek hadden gekregen lief wezen dat was niet binnen gekomen. Ze keken in de computer of het boek nu na meer dan een week wel voorradig was en ja ze konden hem bestellen met spoed. Ik heb het boek nu in huis na een grote omweg maar ik bestel nooit meer bij Bruna online. Slechte communicatie Karin I

Lange levering

Ik had een boek besteld als pre order daar kreeg ik een gratis boek bij alleen werd de levering continu uitgesteld en het gratis boek heb ik nooit ontvangen.

niet zo goed 2 boeken besteld pas 1 ontvangen

niet zo goed 2 boeken besteld pas 1 ontvangen

Boeken wel in een doos zonder verpakkingsmateriaal

Ze stoppen boeken wel in een doos maar zonder beschermingsmateriaal. Gevolg is dat in d epost het boek hard heen en weer schuift en de hoeken en rug deuken. 1e boek terug gestuurd met een een klacht. Tweede boek ook weer met deuken en weer geen beschermingsmateriaal. Als je daarover belt dan krijg je “ja wij doen dit altijd zo, dit is een automatisch proces” als excuus?! Dat je altijd iets op een bepaalde manier doet wil niet zeggen dat dit ook de juiste manier is. Het is een kleine moeite om in een doos iets te doen wAardoor het boek niet kan schuiven… maar blijkbaar is dat een te moeilijk iets voor bruna?! Dit was in elk geval de eerste maar ook de laatste keer dat ik een boek online bestel en de laatste keer dat ik bij bruna boeken koop. Want als ik 25 euro neerleg voor boek wil ik een onbeschadigd perfect exemplaar. Foutje kan gebeuren maar als je als bedrijf dan zegt “we doen het altijd zo” dan sla je de plank mis. Je zegt dan eigenlijk “zeik niet zo, jouw probleem.” Fatsoenlijk verpakken is niet moeilijk, ik wil graag waar ik voor betaal.

Prima geregeld

Prima geregeld

snel

ondanks de kerst snel bezorgd

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht