De volgende dag was het er al

Ik kreeg keurig de volgende dag een telefoontje dat ik het bestelde boek kon afhalen.

mijn ervaring is heel goed

Ik heb mijn bestelling razendsnel ontvangen. Het enige minpuntje was dat ik in de verpakking het juiste product had gekregen maar dat de inhoudlijst in de doos van een order was van iemand anders dus die klopte niet. Dat was het enige slordige puntje.

De boeken werden de volgende dag meteen in perfecte nieuwe staat bezorgd. Ik had ze alleen liever zoals gewoonlijk in de plaatselijke Bruna winkel willen afhalen en laten inpakken, maar helaas was deze optie dit keer niet beschikbaar: ik heb het verscheidene keren geprobeerd.

Beter kan niet !

Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag opgehaald bij mijn favoriete Brunswinkel in Surhuisterveen !

Prettige service

Klantvriendelijk met persoonlijke aandacht ondanks de drukte

prima website en levering op tijd

Niet duidelijk

Nee dit ging niet goed, Er stond, de volgende dag in huis, maar bij plaatsen van de bestelling werd het een afhaaladres zo`n 20 km verderop.

Mooi op tijd bezorgd.

Nogmaals: mooi op tijd bezorgd. Boek ziet er goed verzorgd uit, alleen jammer dat er geen cellofaan omzit! Tevreden!

Snel en fijne winkel om op te halen

Makkelijk bestelproces. Snelle levering. Ophalen om vriendelijke Bruna winkel.

Ik heb het net binnen

Vind het raar dat als ik gisteren pas heb besteld en nu net pas een half uur binnen dat jullie nu al een mening vragen

accurate afhandeling

De bestelde artikelen werden duidelijk en goed geleverd.

Duidelijke instructie

Als ik zeker had geweten, dat de winkel komende week open blijft, had ik de bezorgkosten kunnen voorkomen, maar ik durf het niet aan ivm aangekondigde persco..

heb deze bestelling per ongeluk twee keer betaald,zoals U zult zien. Hoor wel van U. Jan Frikken

Goed bezorgingstijden

Ik heb meerdere malen boeken besteld en de bezorgtijden kwamen goed overeen met wat ze aanboden op de website.

In september een reservering gedaan, en nu 1 dag later als verwacht het boek ontvangen. Netjes geïnformeerd over de vertraging, kortom prima afgehandeld.

boek te beschadigd om kado te doen, het gaat terug

Bestellen was snel, simpel; kortingsmail met gratis verzending kwam te laat om gebruik van te maken, voelde als deksel op de neus; het boek werd bezorgd, viel door de brievenbus, en kon heen en weer schuiven in de verpakking. Het boek moet kado gedaan worden maar er zit een kras op de achterkant en de voorkant heeft matte plekken waar het glanzend moet zijn, bijna alsof er regen op gekomen is. Het boek gaat dus retour.

alles prima, alleen geen mail ontvangen dat mijn boeken gearriveerd waren in de winkel

had graag bericht gehad dan had ik mijn boeken eerder op gehaald.

Altijd helemaal perfect

Groot assortiment en als iets niet aanwezig is, is het simpel te bestellen in de winkel.

Goeie service en snelle levering

Ik bestel al langer (e-) boeken bij Bruna. Altijd zonder enig probleem, dus vertrouwenwekkend.

Snelle levering!!!

Duidelijke site en volgende dag bestelling op kunnen halen in Bruna winkel.

Was Prima

N.V.T

Prima geregeld alles

Snelle bezorging, correct afgehandeld.

goede service

Mijn bestelde tuinkalender was bezorgd bij Bruna Zwolle ipv thuisbezorgd. De Bruna waar ik altijd koop in Meppel heeft gezorgd dat hij alsnog bij mij thuis werd bezorgd. Klasse.

Fijne website en snelle bezorging

Een fijne website om op te winkelen. Het zoeken naar producten en het afrekenen ging soepel en snel. De bezorging was op tijd en het product was goed verpakt.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht