Vlot en makkelijk

Besteld, volgemde dag opgehaald

Super makkelijk om te bestellen

Bestellen ging makkelijk maar gratis hoes kon ik nergens toevoegen hopelijk zit die er auto's bij

Bestellen en ophalen binnen één dag geregeld. En gewoon altijd aardige mensen.

Online besteld, is per mail bevestigd, afgehaald in plaatselijke winkel en betaald.

Ik heb mijn boeken besteld en opgehaald bij Bruna Heyhoef alwaar ze heel leuk zijn ingepakt! Het enige is dat de boeken een dag later werden geleverd als toegezegd, maar alléé het zal de kerstdrukte zijn geweest. Wel vreemd dat ik dan deze, waarschijnlijk automatische, mail met verzoek tot review krijg voordat mijn bestelling is gearriveerd.

prima service

Pakket was niet bezorgd door vertraging pakketbezorger, werd nogmaals verzonden. Ging snel en prima. Volgende dag binnen. Paar dagen later ontving ik toch nog het eerste pakketje dat was blijven liggen bij de pakketbezorger. En die weer teruggestuurd.

Bestellen en je wordt gebeld als het in de winkel gearriveerd is

Tevreden over de bestelling en de winkel. Helemaal prima dat het niet aan huis bezorgd werd. Vervelend, dat ik geen factuur heb.

Tot 2 weken geleden goed

Wacht vanaf 7dec op bericht dat me boek binnen is. Nog steeds niets gehoord.

vlotte levering

direct gebeld bij aankomst boek

Netjes verpakt, keurig bezorgd volgens plan

Juiste berichtgeving over bezorging!

De betaling vertrouw ik niet, het ging niet zoals normaal

Met de random reader wilde ik betalen, maar er verscheen een code die ik in moest voeren, dat is niet zoals normaal.. Daarom afhalen gekozen, wat niet makkelijk zal worden.

Perfecte uitvoering van de bestelling en bezorging

Een zorgeloze bestelling tegen een kostenloze thuislevering! Kan niet beter.

Erg goed

Ik bestel graag bij Bruna. Ze hebben veel keus, makkelijke en overzichtelijke website, snelle service en ook de bezorgkosten zijn zeer minimaal.

Snel geleverd, betrouwbaar, goede prijs, lokaal

Lokale middenstand ondersteunen en toch het gemak dat alles leverbaar is. Goede prijs, geen leverkosten als je het bij de winkel ophaalt.

Prima en snelle bezorging

Idem

Bij deze bestelling slecht

Ik heb 1 augustus een boekje besteld en betaald . Niet vorige week zoals jullie aangeven . 28 augustus zou ik het bezorgd krijgen. Wel 4 tot 5 keer kreeg ik een nieuwe bezorgdatum .En vandaag 9 december is het boekje eindelijk binnen. Mijn mening is geef goed aan dat het nog niet geleverd kan worden of zet het nog niet op de site .

Nog niets ontvangen dus geen mening

Krijgt voordat boek ontvangen is al een enquête aan je broek. Balen. Niet met emoji te verwoorden.

Prima en snelle service

Wanneer ik een boek bestel wordt ik keurig op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Altijd een korte levertijd!

Perfect geregeld

Snel en netje geregeld

Angelique en haar team van de Bruna geven ons altijd een goed gevoel. Warmte als je daar binnenkomt.

Ik had via de website een puzzelboekje besteld, omdat ze die niet in de winkel hadden. 2 dagen later werd die (zonder verzendkosten) in de winkel afgeleverd en kreeg ik hier een mail van. Hele goede service!

Prettige service

Wat er van mijn bestelling is geleverd was op tijd. Helaas waren 2 boeken niet leverbaar, die komen over een half jaar. De bestelling annuleren gaat helaas niet.

Geweldig behulpzaam

Boeken bestelt en opgehaald in de winkel. Super geholpen door meedenkende mensen, Top.

Op tijd geleverd keurig verpakt.

Heel mooi op tijd geleverd en keurig verpakt, super

Een boek besteld en snel geleverd. Zoals altijd vriendelijk geholpen en zeer snel bericht ontvangen dat het bestelde boek klaar lag in de winkel.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht