Uitgebreid assortiment en snelle levering!

Zeer prettige ervaring bij Bruna, ze hebben boeken die de concurrent niet heeft en ze leveren snel.

Snel en ik werd goed geïnformeerd

Ik heb een aantal boeken besteld. Sommigen bleken niet zo snel leverbaar. Ik werd daar goed over geïnformeerd. Zowel door Bruna.nl als door de winkel. En alles is weer feestelijk ingepakt door het personeel. Top! In het verleden problemen gehad met de website, maar tegenwoordig gaat dat helemaal goed.

Goede site snel geleverd

Prima combinatie website en winkel

Wat uitverkocht was werd snel geleverd en kon ik in de winkel halen

Snel gemakkelijk

Snel en gemakkelijk. Ik heb niet zoveel te vertellen bij het kopen van een boek…

Tevreden klant

Wordt altijd op de hoogte gebracht dat bestelling er is. Vriendelijk personeel met talent voor inpakken van de kadootjes in mooi papier.

Positief

Overzichtelijke site ,en snelle bezorging Een min punt dat de boeken licht beschadigd uit de dozen komen b.v ezelsoortjes aan het kaft Misschien beter in-verpakken?

Leuke winkel maar handhaven coronamaatregelen Ho maar

Onveilig gevoel omdat mensen zonder mondkapje en de 1,5 m afstandregel staan te winkelen zondr dat personeel ingrijpt.

Makkelijk besteld en snel binnen.

Makkelijk besteld en snel binnen.

Goed, op de communicatie na

Ik had een boek besteld. Op de site staat aangegeven dat, als je het bestelde laat afleveren bij een winkel, je of gebeld of een email krijgt wanneer het artikel bij de winkel is afgeleverd. Helaas heb ik de afgelopen tijd veel telefoontjes gehad die niet veel goeds in de zin hadden, dus ben ik voorzichtig geworden in het terug bellen van nummers waarvan ik niet kan zien van wie ze komen. Dat is dus ook gebeurt met het telefoontje van Bruna. Een mij onbekend nummer had mij gebeld. Alleen jammer genoeg kreeg ik ook geen e-mail met de aankondiging van levering. Pas nadat ik zelf contact had opgenomen hoorde ik dat mijn boek al een paar dagen bij de winkel lag. Bruna, als je net de telefoon geen contact met de klant krijgt, email dan even

Makkelijk en snel

Op de site van Bruna het bedoelde boek gevonden, besteld en betaald. Vervolgens werd het vlot bezorgd.

Betrouwbaar en zeer complete boekhandel

Dit is een boek winkel waar ik zelden mis grijp en wat ze niet hebben bestellen ze.

Prima, goede service en een mailtje als de bestelling afgehaald kan worden.

Altijd een melding als een boek afgehaald kan worden in de winkel. Ook als een bestelling vertraagd of uitverkocht is. Daarnaast is het winkelpersoneel bereid om vragen te beantwoorden. Bovendien: als een boek niet goed of beschadigd tijdens het transport is kun je in de winkel een ander exemplaar krijgen (mits voorradig). Je hoeft dan zelf niets terug te sturen en/of wachten op het volgende exemplaar.

Via e-mail prima op de hoogte gehouden over de status van het pakket, daarna telefonisch gemeld dat ik het pakket kan ophalen, prima!

Moest zelf bellen of het pakket was aangekomen op de vestiging

Zie boven

Slechte ervaring komen belofte niet na.

Levering heeft langer geduurd dan de beloofde 5 werkdagen! Zodat cadeau te laat is gekomen voor SinterKlaas viering 2021.

Heb tot op heden mijn boeken besteld bij bol.com. Vroeger via de boekhandel. Prima ervaringen mee. Bij bol.com kan je voor ca €8 deverzendkosten voor één jaar afkopen. Reuze handig. Ik heb echter een aftersales probleempje gehad waardoor ik ze anders beoordeel Het ophalen van een boek bij Bruna is (momenteel) geen probleem. Ben 78. Nu is.ophalen geen probleem (maar in de toekomst?)

Zeer goed.

Zaterdag besteld en dinsdag kon ik het al afhalen bij dichtsbijzijnde Bruna.

Uitstekende service en zonder problemen.

Pakketjes komen zonder kleerscheuren en zonder vertraging in uitstekend ontvangst bij ons aan. Netjes verpakt en continu op de hoogte gehouden zowel door Bruna als door de pakketservice.

Niet zo heel erg goed

Heb mijn bestelling op 29 november gedaan, hier een bevestiging van gekregen, zou 3-5 werkdagen duren. Vandaag 15 december heb ik het boek nog steeds niet. Iedere keer een mail dat de levering helaas vertraagd is.

meestal goed

alleen ben zelf naar de winkel gegaan wat de bedoeling is maar zij hadden geen info over mij en waren blij dat ik zelf kwam.....normaal word ik opgebeld dat het boek is aangekomen in de winkel...

Snel ontvangen, netjes verpakt. Alleen had ik een mail gestuurd over eventueel retourneren na 14 dagen, hierop heb ik geen reactie ontvangen.

Bestellen ging snel en makkelijk. Ik kon mijn bestelde boek de volgende dag al ophalen.

Vlotte en vriendelijke service

Bestelling leveren via de stenen winkel bevalt me prima. Scheelt energie en verpakkingsmaterialen. Daar wil ik wel 4km voor fietsen. Goed geïnformeerd als een levering wat later komt

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht