De ene dag het boek besteld, de volgende dag al in huis

Prima service en snelle levering

Duidelijke site en makkelijk te bestellen. Goede service en snelle levering.

Geweldige winkel

Altijd vriendelijk en niets is teveel

gewoon goed

Snel geleverd, netjes verpakt!

Volgens afspraak geleverd

Vriendelijke mensen boekjes leuk ingepakt als kado

Keurig geholpen door lieve mensen, netjes ingepakt, kortom heel tevreden

Goede ervaring. Makkelijk bestellen, correct afgehandeld.

Goede ervaring.

Redelijk tevreden

Goed, snelle levering, maar helaas het gratis boek zat er niet bij. Echter was ik door omstandigheden later met het openen van mijn bestelling en kwam ik erachter dat het boek er niet bij zat en was ik te laat met reclameren.

Klantvriendelijk, perfecte service, altijd een glimlach en goede boeken (en andere dingen) op voorraad.

Snelle bestelling

Vlotte levering. Ik kreeg een telefoontje toen de bestelling binnen was…

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Gemakkelijk en vertrouwd

Bestellen via de site is gemakkelijk; informatie over levertijd is helder en correct. Levering bij plaatselijke boekhandel bevalt mij prima. Vriendelijke bejegening.

Snelle bezorging en behulpzaam personeel.

Personeel hielp goed mee om te lijken of mijn bestelling er al was, het had wat haast nl. Het was er op tijd!!

Ja fijn winkel

Niets bezonders

Snel besteld, snel in de winkel.

Snel besteld, snel in de winkel

Doen wat ze beloven

Afspraken zijn nagekomen.

Goed geholpen ben k, zonder moeilijkheden

Misschien liep mijn bestelling niet helemaal zonder moeite, maar dat waren dan de dooie boeken die moeilijk deden, niet t levende personeel. Oh nee, zij behandelden me heel klantvriendelijk!

Snel en eenvoudig

Snelle levering en simpel bestellen

Altijd in orde.

is goed

door corona duurde het wat langer maar top

levering oke

makkelijk bestellen. duurde wel best lang voordat ik door de winkel werd gebeld. Zij probeerden maar 1x per dag te bellen. in de winkel moesten ze lang zoeken naar t boek. beetje primitief.

Goede service!

Heel fijn dat ik online kan bestellen en dan ophalen bij mijn vertrouwde Bruna. Ik word zelfs extra gebeld dat m'n boek klaar lag.

snelle correcte service

snel geleverd bij bruna winkel

Snelle levering en handige app

Dit puzzelboek van Denksport lag de volgende dag al (gratis!) op mijn deurmat, terwijl de verzending door Denksport altijd lang duurt!

Prima verzorging en snel

Kreeg zeer snel mijn bestelde pakket naar Nederland Denk dat ik niet goed gelezen had want kreeg een usb stick er bij terwijl ik cd/ dvd's verwachtte om af te spelen. Nu maar proberen om een pc voor afrika aan te schaffen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht