Boek besteld, snel gearriveerd in de winkel. Zij belde netjes dat t boek er was en dat ik t kon ophalen

Snelle levering, email en telefoontje dat het binnen gekomen was.

Bestelgemak

Gaat makkelijk en snel.

alles is in goede orde verlopen

het bestelde product is in goede handen ontvangen

Top, snel geregeld

Uitstekende service door zeer vriendelijk personeel

Deze locatie van de Bruna wordt bemand door zeer vriendelijk personeel . Altijd even aardig en meedenkend

Bestelling snel ontvangen

Ik heb een boek besteld en dat werd snel afgeleverd.

Snelle en juiste levering

Makkelijk om te bestellen op de website en vervolgens een goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Nijntje boekje is naar wens en het is snel geleverd.

Duidelijke communicatie voorafgaand levering. Nalevering tijdens feestdagen perfect geregeld.

Bestelde boek was mooi op tijd bezorgd

Gezellige winkel en klantvriendelijkheid

Oké

Moest toch porto betalen. Dacht dat ik gelezen had dat het verzenden gratis was.

Jammer genoeg te laat door vertraging in verzending

Gestelde levertijd werd niet gehaald waardoor bestelling te laat binnen was. Is na alsnog na blijven aandringen op een goede manier opgelost.

Snelle levering, goede service

Boek wat ik wilde was voorradig en conform belofte tijdig geleverd. Mooi ingepakt in de winkel, prima manier van toch lokaal winkelen.

Zeer snelle levering.

Makkelijk om zo te bestellen en af halen in de winkel. Zo komt mijn huisgenoot er niet achter als het een cadeau is.

Snelle goede levering

Snelle levering, veel keus

Top service!

Mijn eerste bestelling was waarschijnlijk ergens kwijt geraakt tussen Bruna & DHL in...Dus ik belde na bijna een week wachten dat er waarschijnlijk iets niet goed gegaan was! We werd meteen een nieuw boek opgestuurd die de volgende dag al bezorgd werd! Top service noem ik dat! Nogmaals bedankt!

Fijne winkel, meest vriendelijke personeel

Overzichtelijk, snel in huis,

Bespaart weer onnodig verpakkingsmateriaal

Meestal toch al aangewezen op de lokale Bruna voor ophalen. Dan is het net zo gemakkelijk en nog wat vriendelijker voor onze omgeving om het boek maar gelijk in de winkel te laten bezorgen. Is er geen extra verpakking nodig!

snelle en goede service

Volgens verwachting

Boeken besteld en keurig op tijd bezorgd bij het filiaal

Goed en verzorgt geleverd

Fijn dat er online ook besteld kan worden . Mooi op tijd verzorgt in de verpakking . Zeker een aanrader .

Super snel bezorgd

Vriendelijke mensen hulpvaardigheid is groot

Vlotte levering

Hondiuslaan 44