Mooi boek en hele snelle levering

Ik had de Bosatlas van de Wadden besteld. Zeer snelle levering zonder verzendkosten en een makkelijke website om op te bestellen.

Prima levering, keurig op tijd.

Goede levering

Keurig op tijd geleverd en gemeld

Altijd op tijd

Liever een wat kleinere organisatie en Nederlands, dan de te grote organisaties spekken

Prima en snel!

Fijn dat je gebeld wordt, dat het boek binnen is!

Prima. Vlotte afhandeling en goed contact.

Prima. Vlotte afhandeling en goed contact.

goede tip in de winkel gekregen goede service

Super snelle levering

Ondanks de drukte rondom de feestdagen en COVID, was mijn bestelling binnen 24 uur geleverd.

Behulpzaam medewerkers in de winkel!

In de winkel naar het boek gevraagd maar het was er niet. Online wel te krijgen. Besteld, 3-5 dgn levertijd. Werd uiteindelijk 2 weken later. Maar net op tijd voor de Sint gelukkig.

Perfect, laagdrempelig bestellen en goede service!

Ik vind de website erg overzichtelijk, het bestellen is makkelijk, ik kan meteen zien wat alles kost en wat de levertijd is, ik laat de boeken bezorgen bij mijn bruna-winkel, word dan netjes en zeer vriendelijk gebeld als m'n boeken binnen zijn. Altijd ontzettend vriendelijke mensen in de winkel, tijd voor een praatje, perfecte service en goede tips voor andere boeken die ik misschien ook leuk vind. Ga zo door!

Het geeft me een goed gevoel om mijn bestelde boek persoonlijk in ontvangst te nemen van de boekhand

Bestellingen worden altijd goed uitgevoerd. Ik kom graag in de winkel, overzichtelijk en vriendelijk personeel. Met bestellen bij Bruna geeft ik de boekhandel een kans om te blijven bestaan.

TOP!

Top service van Bruna schoonhoven.

Omdat ik graag lokaal koop, bestel ik mijn boeken bij de plaatselijke Bruna en niet bij Bol.com. Ze zijn daar supervriendelijk en er wordt vlot geleverd.

Zeer tevreden.

Goede communicatie via mail wanneer ik mijn boek kon afhalen. Netjes op tijd geleverd.

Klantvriendelijk

Zie boven

fijne winkel vriendelijk personeel

hulpvaardig

Snelle levering, echter presentje ontbrak

Dit jaar heb ik twee maal bij jullie een boek besteld. De boeken werden super snel bezorgd. Heel fijn! Beide keren zou er ook een cadeau boek bijzitten. Tot twee maal toe werd deze niet geleverd. Helaas. De eerste keer heb ik een mail gestuurd en werd het extra boek alsnog geleverd. De tweede keer je. Ik het er bij laten zitten. Verder ben ik een tevreden klant!

Fijne winkel fijn personeel

Goed geregeld

Goede service, snelle levering

Gewoon in de plaatselijke boekhandel een besteld boek ophalen. Je krijgt een telefoontje als het klaar ligt. Prima geregeld

Supersnel

De ene dag besteld, de volgende gelijk binnen. Goede service

Prima service!

Snelle levering. Komen afspraken na Leuk en vriendelijk personeel

Mijn favoriete buurtwinkel

Ik stuur graag pakjes aan mijn dochter in het buitenland. En ik zoek graag kaarten, cadeaus, boeken en tijdschriften uit. Betaalbaar, goede en vriendelijke service. En digitaal boeken bestellen en afhalen in de winkel is in tijden van Corona ook heel makkelijk. Zoals gezegd: mijn favoriete winkel.

Zeer goede service

Alles goed

Super goed

Eerste keer een boek besteld en zeer goed afgeleverd

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht