Zie ster

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd Opmerking: overbodig veld

Boek wat ik wilde hebben was niet in de winkel. Er werd gelijk gebeld naar een ander filiaal. Uiteindelijk besteld en was met een paar dagen binnen.

Gemakkelijk en compleet

Snel, makkelijk en correctelevering

Zeer goed geholpen

Ik had een boek online besteld, die beschadigd was , bij Bruna geïnformeerd of ze mij konden helpen omdat het een kado was. Geen probleem zeiden ze en ik kon het boek in de winkel omruilen echt goed en super geregeld. Hoe het boek is weet ik niet want het is een kado voor de kerst.

snel besteld, snel geleverd

betrouwbaar bedrijf

Optijd geleverd, prima.

Uitstekende service

Het is fijn om een Bruna in de buurt te hebben waar boeken besteld kunnen worden die vervolgens een paar dagen later al geleverd worden.

Ruime keus, trage verzending

Het online aanbod van Bruna is groot, dat maakte het mogelijk om een specifiek cadeau te bestellen. De verzending duurde helaas langer dan gehoopt. 5 december werd niet gehaald. Hier werd dan weer veelvuldig over gecommuniceerd. Misschien iets teveel… terwijl pas laat bekend werd dat het pakje was binnengekomen bij een Bruna vestiging. Een functie om het pakketje zelf te kunnen volgen zou een hoop gemail schelen. Uiteindelijk blij met de bestelling, het is ook nog eens mooi ingepakt. Bedankt!

Alles ging goed.

Netjes en op tijd afgeleverd.

Snelle service en vriendelijk personeel

Boek besteld en afgehaald. Ging erg snel en werd keurig ingepakt. Omdat de ruimte rond de balie beperkt is, is het lastig om in een rij te staan voor klanten

Volgende dag.geleverd

Zeer tevreden niks op aan te merken.

Snelle goede service!!!

Besteld en volgende dag al in huis!!

Altijd fijn geholpen

Fijn personeel dat altijd kijkt hoe ze je kunnen helpen. Wat ik bovendien fijn vind aan Bruna Dronten is dat ze een leuk assortiment hebben en ook hun best doen om de beleving in de winkel te vergroten met bijvoorbeeld auteursbezoeken (ook van lokale schrijvers) en leuke, persoonlijke socialmediaberichten.

het product was als omschreven

het is op tijd aangekomen en was verder als omschreven dus prima.

Prima en snel

Snel en makkelijk.

Betrouwbaar en snel

Als ik een boek wil/moet bestellen, kijk ik altijd eerst op de site van Bruna.

Makkelijk, goede service.

Online bestellen is makkelijk, er wordt keurig gebeld. Vlot geholpen in de winkel en ik vind het prettig dat je gewoon in de winkel kunt betalen.

lekker online shoppen MET behoud van lokale winkel

gelukkig lokaal op te halen ter behoud van lokale winkelier

jammer dat het verzoek voor een review de levering vooraf gaat!

wacht nog steeds op mijn boek!

De bestelde boeken waren cadeautjes en al keurig en feestelijk ingepakt toen ik ze kwam ophalen.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Boek lag klaar in de kast

Zoals verwacht

Heel goed!

Prettige mensen en prima service

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht