Adequaat en prettig opgelost

Boek besteld., betaald en werd verzonden. Dit kwam telkens niet aan. Wijziging bestelmoment. Via de klantenservice kreeg ik een ander exemplaar toegezonden. Dit was er de volgende dag!! Het eerst verzonden boek is nog steeds onderweg …..

snel geleverd!

Boek besteld, snel geleverd. Alleen in de fysieke winkel mag het wel wat vlotter gaan.

Prima, duidelijk, vriendelijk en vlot geregeld.

Prima, duidelijk, vriendelijk en vlot geregeld.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Ik vind het fijn om bij Bruna te bestellen en het dan zelf meestal de volgende dag op te kunnen halen. Vriendelijke mensen in de winkel, en scheelt een hoop verpakkingsmateriaal.

Top winkels!

Groot assortiment kaarten, tijdschriften! En boeken kunnen zo gemakkelijk online besteld worden!

Zo fijn dat er geen verzendkosten worden gerekend

Perfecte levering en het wordt niet duurder door de verzendkosten.

Fijne webshop

Fijne webshop

Goede informatie en keurige levering

Ondanks dat een besteld boek later kwam dan oorspronkelijk gemeld was, werd de leverdatum keurig doorgegeven en werd het boek op de juiste datum afgeleverd.

Makkelijk besteld, netjes gebeld toen het boek binnen was en vriendelijke geholpen in de winkel. En snel geleverd.

prima service

Prima service. Alleen jammer dat ik VVV bon niet online kon invoeren om bestelling thuis te laten afleveren. Nu moest ik naar dichtstbijzijnde Bruna

Adequate en prettige bediening

Toen ik gebeld werd dat de bestelling gearriveerd was en opgehaald kon worden vroeg de medewerker of het bestelde ingepakt moest worden. Zo ja welk inpakpapier het moest zijn. Bij het ophalen was het bestelde keurig ingepakt en vooraf gecontroleerd op juistheid van het bestelde.

Makkelijk te bestellen via de webshop en te laten afleveren in een filiaal.

bij voorraad snelle levering

Als een boek op voorraad is heb je het snel, maar in het andere geval moet je afwachten en wordt je tussendoor niet of onvoldoende geïnformeerd, je moet wel vooraf betalen.

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar en snel. Superbediening in de winkel in Oisterwijk!

Snel verwerkt en bezorgd

Idem

Puik

Alles volgens afspraak

Ben netjes gebeld wanneer de order klaar was en kon m zo ophalen

Bruna (Nieuw-Vennep) Is TOP!

Keurig op tijd bericht als je iets besteld hebt. Bij afhalen nette service.

Uitstekende service

Boek door onbekende omstandigheden niet ontvangen, Bruna gebeld en ze stuurden gelijk een nieuw exemplaar. Volgende dag binnen. Top!

Fijne netjes op gebeld door de Bruna Waalre toen boek binnen was

Netjes opgestuurd, snel geleverd, goeie prijs

Fijne site

Vriendelijk en betrouwbaar

Het bestellen ging soepel. Ik hoefde pas in de winkel te betalen. De boeken werden door de zeer vriendelijke dame heel mooi ingepakt in kerstpapier. Alles bij elkaar goed voor een brede glimlach!

snel en betrouwbaar

prettig bestelproces, up-to-date informatie en leuk personeel in Bruna Zaandam