geweldig

goede service,en netjes een email dat me boek er lag

Snelle bestelmogelijkheid, boek beschikbaar, helaas later op te halen

Nvt

Netjes op tijd ondanks de drukke periode

duidelijke site, eenvoudig te bestellen. wanneer geen verzendkosten ophalen bij winkel

Bestelling snel geleverd

De Bruna in Loosdrecht is klantvriendelijk.

Het personeel is zeer attent.

Keurig geholpen erg fijn.

Ook volgens afspraak op tijd.

Goede en snelle service

Bestellinb altijd snel en op tijd geleverd

Beter vermelden over levering.

Op de site staat voor 23.00 besteld de volgende dag geleverd, dit is niet zo. Op deze manier geen je een beetje op de verkeerde manier hoop .ik vrijdag morgen besteld, hopelijk nu dinsdag geleverd.

Langzame service

Bestelling kwam later. In de winkel beu vindbaar. Kortom: traag

mijn ervaring is positief

mijn ervaring is positief, snelle verzending en goede service voor retourneren

Het boek paste makkelijk door de brievenbus als het niet in een veel te grote doos had gezeten

Ik heb het boek en de doos opgemeten. Het boek paste er 5 x in. Nu moest ik er voor thuis blijven ivm bezorging. En of doorgeven waar de bode het kon achterlaten. Dat kan alleen misschien bij de buren, maar niet zomaar ergens buiten neerleggen. Als ik via marktplaats een boek koop, particulier dan is het gewoon ingepakt velletje pakpapier met huishoud folie eromheen. Hoe moeilijk kan het zijn Ik moet dus akkoord gaan anders wordt mijn opmerking niet in behandeling genomen

Bruna heeft een gevarieerd aanbod van boektitels.Maria

Mijnbestelling is ondanks de drukte vlot afgehandeld en ik ben blij met de boeken.

Zeer snel met leveren en duidelijk

Zeer snel met leveren en duidelijk

Boek eerder ontvangen dan aangegeven

Ik heb het bestelde boek eerder dan aangegeven mogen ontvangen. De bestelling was makkelijk en daarom voor herhaling vatbaar.

Heerlijke zaak, Fysiek en via internet. Kom er graag shoppen

Heerlijke zaak, Fysiek en via internet. Kom er graag rondstruinen naar bestaande en nieuwe uitgaven en natuurlijk shoppen.

Overzichtelijk.

Duidelijk hoe te bestellen en af te rekenen.

Gewoon snel en goed!

Groot assortiment, snelle levering en uitstekende service.

Mooie actie

Vanwege Black friday een mooie actie bij bruna 3 thrillers voor 20 euro ben er blij mee

Overzichtelijke website en brede keuze

tot zo ver alles goed Moet mijn boeken nog ontvangen Communicatie tot zo ver goed

Correct en snel

Goede service.

Alles volgens afspraak verlopen.

Alles volgens afspraak verlopen.

Prima. Vertrouwd. Utrecht.

Prima, vertrouwd, uit Utrecht.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht