Snel en efficiënt

‘sMorgens besteld en de volgende dag rond 12.00 uur bij de buren bezorgd. Alleen dat was niet gemeld. Graag doorgeven over bezorgsters.

makkelijk besteld

Moest wel weer mijn wachtwoord vernieuwen, maar verder ging het wel vlot met online bestellen en een telefoontje dat de boeken waren aangekomen.

Duurde even

Lang gewacht op m’n bestelling

goede en snelle service

gewoon ontzettend fijn

De hele procedure van online bestellen tot afhalen in de Bruna winkel verliep op rolletjes

Super snel geregeld

Dinsdagmiddag in de winkel om Marsdijk Assen. Boek dat ik zocht lag er niet. ‘ s Avonds besteld middels Bruna.nl en de volgende morgen een telefoontje dat het boek klaar ligt om te worden opgehaald. Dat het zo snel kon gaan, had ik niet gedacht.

Uitstekend. Dinsdagavond besteld, woensdag goed verpakt bezorgd.

Het boek dat ik dinsdagavond 23 november had besteld, is reeds de volgende dag, woensdag 24 november, bezorgd. Het boek was in een grote doos verpakt. De bezorging is van tevoren door Bruna en DHL per mail aangekondigd. Helaas kon ik niet thuis zijn in het aangegeven tijdvak van bezorging, maar mijn buren hebben het pakje aangenomen. Kortom: een razendsnelle service.

Bezorging zoals beloofd.

September boek besteld en op juiste datum geleverd.

Zonde van de verpakking

Bestelling is snel verzonden. Dit keer juist bij Bruna gekocht omdat bij de bolle concurrent de boeken los in de doos worden gedaan zonder bescherming. Helaas blijkt dit ik bij Bruna het geval te zijn, waardoor het nieuwe boek toch wat lichte beschadigingen op heeft gelopen. Zonde aangezien het ook nog een cadeau was. Ik koop niet voor niets een nieuw boek. Dus niet echt veel tevreden. Ik vind het niet beschermd inpakken een verkeerde zuinigheid.

Doen wat wordt beloofd

Snelle levering. Pakje werd mooi ingepakt

snel besteld en nog sneller geleverd

Bruna boeken sneller geleverd dan ik dacht!

Gisteravond besteld en deze middag al, in de winkel, op te halen. Dat is toch wel razendsnel!

Makkelijk te bestellen en snel in huis

heel snel en correct afgewikkeld

binnen 24 uur na mijn bestelling kon ik het boek al ophalen bij de plaatselijke Brunawinkel

Heel erg goed

Ik had een bestelling gedaan om in de winkel op te halen. Hoewel ik bog geen bericht had gekregen dat het binnen was, kon ik het toch al wel mee nemen! Dat was heel fijn, aangezien het een verjaardagscadeautje was

Zeer positief

Positief en levering binnen 24 uur.

Bestelling is goed en snel gegaan

Bruna boeken breedt spectrum.

Boeken over specifieke techniek of een atleet uit een kleine sport, is wat ik laatst vond en kocht. Prima zaak.

Vlot geregeld

Bestelling via website vandaag al telefoontje dat boek klaarligt

Snel en doeltreffend

Heb boek besteld en opgehaald in winkel

Binnen 24 uur besteld en geleverd. Was een cadeau.

Keurig verpakt en verzonden

Het pakket is keurig bezorgd alleen de trace en trace die werkt voor geen meter.

Super service!

Bestellen bij Bruna in de winkel of online werkt zo fijn. Alles is overzichtelijk, goed te vinden en de volgende dag vaak geleverd om, in mijn geval, af te halen in de Bruna.

Snel en handig online bestellen.

Goede service werd netjes gebeld dat artikel binnen gekomen was .

Snelle levering.

Mijn boekjes werden netjes en verzorgd ingepakt door de verkoopster van de Bruna winkel bij mij in de buurt. Heel vriendelijke mensen. Ben heel tevreden met mijn aankoop!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht