Het was allemaal heel snel

Het was allemaal heel snel

Klantvriendelijk

Ik had een boek besteld voor cadeau. Was in een ruime verpakking geleverd, en daardoor gebutst. Mail gestuurd, en heel snel bericht het terug te sturen gekregen. Gedaan en hierop heel snel een nieuw boek, in gepastere verpakking. Alles verliep zo snel en spoedig. Jammer van 1e boek, maar super (snel) opgelost.

altijd wel een goed boek te vinden!

fijne winkel-groot assortiment boeken en wenskaarten altijd wel een goed boek te vinden

Niet optijd

Er stond in de bestel lijst vandaag voor een bepaalde tijd morgen in huis. Klopt niet.

Teleurstellend.

Ik heb met Ordernummer 0128820659 twee exemplaren van Samengevat besteld. Vandaag ontving ik zonder enige toelichting alleen het exemplaar van Maatschappijwetenschappen, maar het exemplaar van Aardrijkskunde heb ik niet ontvangen.

s'avonds besteld volgende dag door de brievenbus in huis

Bruna doet wat Bruna belooft

Hele poos geleden het boek Chansons besteld, "Komt uit einde november " werd mij online verteld. Zie de maan schijnt door de bomen, Jazeker, de Surprisetijd zit eraan te komen. En mooi op tijd is de Surprise aangekomen in Mill, Volgende keer weer bestellen bij Bruna, da's wat Sinterklaas wil.

Gemakkelijk bestellen + vlotte levering

Het bestellen was eenvoudig. De bestelde spullen werden veilig verpakt en vlot geleverd. Ondertussen werd je via de mail goed op de hoogte gehouden van die bestelling.

Levering enz Prima. Garantie slecht.

Besteld bij Bruna en boek oké opgehaald. Echter op 23.11 mag op de bon geen aantekening dat t 5.12 (sint) gegeven wordt en dus garantie tot die tijd geldt. Zwak.

Bestellen en afleveren zeer SNEL en geen verzendkosten!

Waarom Bruna? De doorslag gaf: geen verzendkosten. En de snelle aflevering. Prima geregeld. Duidelijke informatie over gang van zaken.

zeer klantvriendelijk

Ik word altijd heel goed geholpen. De medewerkers zijn ontzettend meedenkend en klantvriendelijk.

Waardeloze communicatie

Boek besteld. prima..kreeg bericht dat het vertraagd was ( dat kan) daarna nog 3 maal en toen zou het te laat gana komen dus. Gebeld met klantenservice, vriendelijke dame zei dat ze het zou annuleren en dat mijn betaling geretouneerd zou worde, Daarna weer een mail dat het vertraagd was. Ik op de mail gereageerd en kreeg antwoord dat dat niet de bedoeling was en het zou worden rechtgetrokken. wat schetst mijn verbazing ? Vanmorgen een mail dat het verzonden was en vanmiddag in de post. Op mijn vraag van hoe gaan we dit oplossen kwam nog geen respons. Hier heb ik dus echt de pé over in .

Trage levering

Mede werker wil niet eens kijken of het pakket er al is

Prima webshop, grote keus

De webshop biedt een rijk gesorteerd aantal boeken, makkelijk zoekbaar en snelle afhandeling.

Jammer dat het pakketje open was. Er zat geen factuur of leveringsbon bij.

Besteld, gebeld en opgehaald

Goede winkel

Leuk personeel,leuke winkel

Super goed

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goede service.

Bruna Scheldestraat is altijd vlot en vriendelijk

Wat ik ook bestel, het is er altijd snel. Ik krijg een vriendelijk telefoontje. De winkel heeft daarnaast ook lekker veel kantoorartikelen.

Logistieke traject uitstekend

Pakket keurig op tijd in goede staat ontvangen.

nvt

Mijn online bestelligen worden goed en snel bezorgd.

Al mijn bestellingen worden keurig afgeleverd .

Super simpel, snel en vertrouwd!

Recent 2 boeken besteld. Snel ontvangen.

Ben gebeld over mijn bestelling. Had per ongeluk 2xbesteld. 1 is terug gedaan

Duidelijk en snel.