Prima ervaringen

Ik had een boek besteld, dat doe ik wel vaker Snelle service, een telefoontje en mailtje dat het in de winkel lag. De winkel is ook zo leuk, altijd word ik goed geholpen.. ( dorpstraat Zoetermeer)

Levertijd klopt niet

Na 2 dagen pas geleverd

Met de post nog niks ontvangen

Dag is nog niet om. Wellicht komt het nog.

Middelmatig

Bestel 2 boeken de één kwam snel prima de ander zou na 2 dagen nageleverd worden was een verjaardags cadeau is vandaag jarig GEEN boek dat valt tegen.

Via mail op de hoogte gehouden over verloop bestelling

Keurig via mail op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geleverd zou worden. Boek is in goede staat bezorgd.

Keurig aan de afspraken houden

Snelle en vlotte levering. Past alleen niet door de brievenbus. Wanneer het nu bezorgd wordt weet ik niet

Ruim voldoende, maar de welkom aanbieding is zeer matig.

Alleen jammer, dat mijn kortingscode nu weg is omdat de zending Atlas van de IJssel al gratis was. Ik had dat niet gezien en mijn code van gratis verzending ingevuld en toen bleek later dat de verzending al gratis was. Een welkomcadeautje krijg je dus alleen als je onder €20,00 euro besteld. Beetje teleurgesteld over het welkomcadeautje. Idee zou beter zijn als je een korting op het artikel zou krijgen.

zeer correct

Nadat ik was ingelogd en mijn boek had besteld was alles goed te volgen via track en trace.

Top aanbod

Netjes en snel geleverd!

Ik kom regelmatig bij bruna zandvoort en je wordt daar altijd goed geholpen, maar het boek wat ik wilde hebben hadden ze niet. Maar je kan hem online bestellen. Dat ging goed, boek opgehaald in de winkel en gelijk een leuk cadeau voor me kleindochter gekocht. Zo kan een winkel met beperkte ruimte toch heel groots zijn.

Goede verpakking en snelle levering

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Een mooi prentenboek en fijn ook besteld zonder verzendkosten.

Het gereserveerde boek kwam enkele dagen later uit en daar goed over geïnformeerd!!

Ik had het boek Renegades Born in de USA gereserveerd en werd keurig geïnformeerd over een later te bezorgen dag.

Betaling cadeaukaart onoverzichtelijk

Bestellen ging opzich prima. Stond steeds in mijn winkelwagentje dat er geen verzendkosten waren. Direct na het toevoegen van het derde boek naar de kassa on af te rekenen. Daar aangekomen eerst gegevens in moeten vullen en nadat ik de code van de Bruna cadeaukaart had ingevuld was in 1 klap de bestelling afgerond. In andere shops ben ik gewend dat je nog een overzicht ziet voor je het echt afrondt. Ik zag naderhand op de specificatie per mail dat er toch wel verzendkosten waren, maar dat was dus niet helemaal duidelijk. Ook geen idee wat er nog op de kaart stond. De hele kaart was blijkbaar aan mijn account toegevoegd en zo kon ik dan zien wat er nog over was. Dat stukje mag duidelijker van mij.

Zeer Goede service en ben zeer tevreden

Per e- mail Een reminder ontvangen 1 dag voor van de levering En leveringsdatum werd ik meerdere gebeld dat mijn bestelling klaarligt Dat is echt top hoor !!!l

Super handig

Snelle service. Binnen 24 uur was het boek in mijn bezit.

Keurig geregelt

Ons boek Renegades bleek aanvankelijk niet direct leverbaar. Maar we zijn netjes op de hoogte gebracht zodra dit weer wel het geval was. Dus, goed gedaan!

Makkelijk besteld en erg fijn dat het in de winkel afgehaald en betaald kan worden!

snelle levering alles is duidelijk aan gegeven

Makkelijk besteld. Snel geleverd

Goed verpakt. Snel geleverd. Prima

Klantvriendelijk

Altijd bereidt om te helpen, hebben suggesties/ ideeën

Snel en correcte afhandeling

Binnen 24 uur in huis en tevreden

erg klantvriendelijk

Medewerkers van Bruna zijn altijd bereid om service te verlenen en je wordt overal vriendelijk te woord gestaan.

Snelle afhandeling

Vlugfe bezorging. Service het doorbellen dat mijn boek klaarligt.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht