Bestellen tot en met bezorgen ging vlot.

Dankzij de Brunawinkel in onze wijk ben ik altijd positief over Bruna. Na mijn bestelling werd ik wel nog steeds achtervolgd door mijn reeds bestelde en bezorgde boeken op internet.

helemaal mis

Ik heb voor de eerste keer iets online bij jullie besteld, aangegeven dat de bezorgdienst het thuis moet bezorgen. Nu ligt het in Wageningen, een dame uit het filiaal daar gesproken daar kwam ik er niet mee uit. ik heb gezegd dat zij de Bruna is en ik de klant, stuur het naar mijn privéadres, ze was niet blij met mij en heeft het contact verbroken. Nu heb ik een feestje waar ik die kinderboeken voor besteld hebt, heb ze graag morgen in huis. Hoop dat jullie goede service gaan verlenen. Groeten, Silvia Hendriks Langerakstraat 2 6686 CE Doornenburg 06-42074726

Bestelling nog niet steeds afgehandeld

Bestelling nog niet steeds afgehandeld

Prima website en levering

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, goede en nette levering, te volgen via de mailing

Niet alles bleek leverbaar. Het item dat dat wel was, prima! Krijg ik nog geld terug?

Snel. Rest niet leverbaar, geld terug?

Ga zo door

Snel geleverd top

Zeer vriendelijk geholpen

Mijn boeken werden heel zorgzaam en leuk ingepakt. Met een leuk gesprek tussen ons. Top.

Snel

Alleen jammer dat ik mijn adres niet goed kan invoeren Het adres staat er zonder toevoeging Ik kreeg het niet veranderen zodat ik het niet kon laten bezorgen

Vrij laat besteld, maar toch binnen een dag geleverd. Echt super!

Geweldige service en snel in huis

Vanaf de bestelling tot het ophalen een fijne snelle afhandeling een aanrader

Super snelle levering

Gisteren besteld, vandaag al kunnen ophalen

Correct en snel bezorgd

Mijn ervaring is tot nu toe prima

zeer teleurgesteld

Ik heb 3 weken geleden een bestelling geplaats die binnen 3-5 werk dagen in de winkel zou zijn. Online kunnen ze niet zien of het gelevered is, de winkel die antwoord bijna nooit. Ze hadden een keer opgenomen en ze waren dus bezig met een verbouwen en kunnen niet zien of de boek er is. Ik heb zoveel keer gebeld, ben er nu wel klaar mee. Ik ga de boek bij bol.com bestellen en nooit meer naar de bruna!

Klantenservice slecht.

De boeken zijn prima. Maar geneesheren wat je gratis kreeg is er niet bij. Er staat bij een bestelling van €12.50 een gratis boek maar helaas niets gekregen.

Perfecte winkel, vriendelijke mensen

Perfecte winkel, vriendelijke mensen

Prima geregeld

Netjes en overzichtelijk om te kunnen bestellen

Overzichtelijke site en klantvriendelijke benadering

Zeercgoed

Ik ben zeer tevreden

Snelle en correcte levering

Keurig verpakt en geleverd

Super snel

Makkelijk bestellen en de andere dag in de brievenbus. Geweldig toch

Verwerking liep soepel en werd netjes gebeld toen het boek in de winkel op te halen is

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Helaas door lever problemen nog steeds de bestelling niet ontvangen...Ik begrijp best dat Bruna hier niks aan kan doen. maar misschien wel vaker een mailtje sturen dat bestelling is vertraagd.

Goed.

Vrij toegankelijke website