Slecht

Bestel iets wa op voorraad is ben de hele dag thuis word het niet geleverd baba echt laatste wa ik ooit besteld heb bij bruna

Snelle levering. Makkelijk ophalen in winkel om de hoek.

Winkel in de buurt

Boek Voedingswijzer online besteld en opgehaald bij de Bruna in de buurt. Handig en gemakkelijk. En ik wist niet dat amandelen zo gezond zijn.

Snelle afhandeling en goed gecommuniceerd qua mail en telefonisch

Zeer goede service ook in de winkel

Het personeel staat altijd voor je klaar met goede service

Pakketje was snel geleverd en zat netjes in een doosje die door de brievenbus past.

Ik vind het allemaal een beetje lang duren

Ik had iets bij jullie besteld en het duurde 14 dagen zeiden jullie En toen ze de jullie dat het nog verlengt werdt nog twee dagen erbij maar die dag was het er weer niet Conclusie kijk eerst of je het niet bij een andere winkel kan kopen

Razendsnel geslaagd

Tegenwoordig, als je op zoek bent naar luisterboeken, is het lastiger te vinden om die op cd of dvd te krijgen. Ik ben vorig jaar urenlang op zoek geweest om iets te vinden voor mijn vader die op leeftijd is. Alles wordt aangeboden als digital download. Dat lijkt me als cadeau niet ideaal. . Ik denk dat ik dit exemplaar, dit jaar, binnen 5 minuten gevonden heb en weet zeker dat hij dit leuk zal vinden. :-) Ik ben dus erg blij met deze vondst bij Bruna.

Prima!!!

Prima!!!

Bestelling zeer gemakkelijk. Levering laat dagen op zich wachten....

De bestelling ging makkelijk. Website meldt voor 22:00 besteld, volgende dag in huis. Niet dus. Donderdag 08:50 besteld en zou op vrijdag geleverd moeten worden. Niet gebeurt. Op tacing link van DHL wordt gemeld dat er een verstoring was en op zaterdag wordt geleverd. Hele zaterdag gewacht maar dus weer niet geleverd. Ik heb geen probleem dat een levering een paar dagen duurt maar maak dan geen reclame voor volgende dag levering. Dan had ik tenminste de keus om ergens anders te bestellen.

bestelling verliep probleemloos, alleen de postbode had het boek in de brievenbus gefrommeld, was er moeilijk uit te krijgen. gelukkig was het boek niet beschadigd

Netjes en vlot geleverd.

Boekjes voldoen naar wat we er van verwachten. Is voor de kleinkinderen cadeau dus even wachten tot ze het hebben gekregen.

Prima, uitstekend klantvriendelijke winkel

Prima, uitstekende vriendelijke winkel. Ik kom er graag. Top

Afhandeling tot heden goed, rest moet nog volgen !

Website is duidelijk en werkt snel

Volgende dag bezorgd netjes

Belofte niet nagekomen

Om zeven uur s'avonds besteld. Voor 21 uur s'avonds besteld, volgende dag in huis. Stond op de site en op de bestelmail. NIET IN HUIS DUS. DAG LATER. Dezelfde avond nogmaals zo'n zelfde bestelling gedaan omdat ik een kortingscode kreeg. Half uur later. Deze bestelling is er nu na twee dagen nog niet. Zelfs pas maandag. Op Donderdag beide bestellingen gedaan. Dus daarom ben ik niet tevreden. Haal die tekst maar gauw van jullie site en bestelmail.

Alles prima bezorgd

Alles prima geregeld

Snel

Ik had het boek de volgende dag in huis

Bestelling verliep heel soepel. Ik had het boek de volgende dag in huis

pakket in goed orde ontvangen

Snel en netjes.

Bruna staat altijd voor klaar!

Lokaal bij de Bruna kopen, dan blijven ze bestaan gelukkig!

super

gister besteld. vanochtend mail met geschatte tijd. later update en perfect

Perfect!

Had nog nooit eerder besteld bij Bruna, maar BOL Com had het boek nog niet (Hunkeren naar verbinding van Joan van Baarle), en een dag later had ik het al in huis. Stevig verpakt.

Super snel

Ik heb via de website de bestelling geplaatst, kon zelf de locatie om af te halen doorgeven en/of thuis laten bezorgen. Fijne snelle afhandeling van de bestelling. Wordt op de hoogte gehouden wanneer de bestelling op de aangegeven locatie kan worden afgehaald.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht