Boek met schade

De verzending en de levering zijn feilloos verlopen volgens alle verwachtingen, maar het (nogal prijzige) boek zelf blijkt zozeer te zijn beschadigd (ingescheurde bladzijde, geen gevolg van het transport maar van de productie van het boek zelf) dat ik het toch moet gaan inwisselen voor een gaaf exemplaar. Benieuwd hoe dat verloopt.

Goede bezorging

Betrouwbare en snelle dienstverlening

Fijne (web)winkel

De internet site is overzichtelijk, het bestellen is duidelijk en gemakkelijk. De stappen om af te rekenen is goed en duidelijk. De levering is ook prima.

Nog niets van Bruna Muziekwijk hgehoord

Wacht maar af

Boek vooruit besteld, bij binnenkomst gelijk gebeld. Zeer goede service.

Super goede en snelle service

Prettig, snel en correct geholpen

Makkelijke site om te bestellen. Ben gelijk gebeld toen het boek er de volgende dag al was. Heb het boek in de winkel opgehaald. Vriendelijk geholpen!

De levering was heel snel

Ik vond het heel fijn dat de levering snel was en dat er zorgvuldig werd gewerkt.

Uitstekend verpakt,het paste door de brievenbus! Tevreden

Zonder problemen

Gisteravond mijn boek besteld en vandaag in de bus; zonder problemen en snel.

Er staat bij volgende dag in huis nou niet

Ze komen afspraken niet na want heb nog steeds niks

Pakket niet bezorgd, geen informatie over het derde boek

Toen ik de bestelling maakte, was het klaar dat een van de drie boeken alleen maar gereserveerd mocht worden. Het was goed dat de andere twee boeken toch direct bezorgd moesten worden, maar sindsdien ik voor alle drie heb betaald, heb ik helemaal geen informatie over het derde boek gekregen, inclusief of het ooit naar mij komt. De andere twee boeken zijn inmiddels ook nog niet naar onze huis gekomen.

ik heb een bestelling gedaan en ze is de volgende dag aan mijn deur afgegeven, dus goed.

Prima snelle levering

Goede keuze mogelijk heden snelle levering

Snelle reaktie, snelle bezorging en keurig verpakt.

Heel makkelijk om te bestellen

Fijne site om te bestellen

ok

snel bezorgd/dank!

Bestelling gisteren ,vandaag 3 Sept al ontvangen!

Heel blij met boek voor het weekend…

Nette reactie van Bruna

De levering wordt steeds uitgesteld.Bruna heeft netjes gereageerd en de late levering kwam door PostNL.

Snel

Gister besteld en net gebelt dat het boek binnen is

Snelle levering perfect

Snelle levering perfect

uitstekend

Bestelling plaaten en betalen gaat op gebruikersvriendelijke wijze. Geen speurtochten naar welke knoppen in te drukken, etc. Vervolgens keurig op de hoogte gehouden van voortgang bestelling. Al na één dag bestelling ontvangen! Wat wil je nog meer?

Bestelling van een boek via de website

Het bestelde boek was de volgende dag binnen. Dus werd alles zeer snel en correct afgehandeld.

Prima en snelle service!

De boeken heb ik 's avonds na acht uur besteld en de volgende ochtend waren ze in huis. Vanwege de track & trace informatie wist ik zelfs precies wanneer ze afgeleverd zouden worden. Top!

Altijd goed geholpen, prettige medewerkers!

Altijd goed geholpen, prettige medewerkers!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht