Mooie boeken

Boeken ontvangen

Super geregeld

Gistermiddag besteld en vandaag om 12 uur in huis Geweldig geregeld

Een betrouwbaar adres om boeken te bestellen.

Een prettig en betrouwbaar adres!!

Uitstekende service

Eenvoudig te bestellen via de website, duidelijke en zinvolle informatie en zeer snelle levering.

De winkel is super klantvriendelijk en ziet er altijd netjes uit, mijn bestelling was erg snel binnen en alles zag er piek fijn uit!

Geheel volgens verwachtingen uitgevoerd.

Voor herhaling vatbaar

Prima en snel

prima service

De service in de winkel is prima. Ik wilde eerst online bestellen, maar ik had een kadobon en dat lukte niet. Ik hoorde in de winkel dat je online niet met die kadobon kunt bestellen, maar op de bon staat dat dat wel kan. Dat vind ik een beetje vreemd.

Waardeloos

Tijdens het bestellen ging er van alles mis. Nu twee keer mijn bestelling moeten betalen en ook twee keer ontvangen. Waardeloos. Zeer slechte website met veel fouten.

Lijk of het tweede hands is

Ze, moeten boeken beter verpakken. Kreuk in de kaft, onderkant bladzijden smerig of iemand het vieze handen aangepakt heeft.

supersnelle levering !!!

smiddags besteld , volgende ochtend in huis

Een super snelle levering

Een super snelle levering

Er zijn wél verzendkosten in rekening gebracht, terwijl ik de bestelling heb opgehaald in de winkel.

Jammer, volgende keer laat ik het thuis sturen

Goede service!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Slechte informatie over levering

Levering duurde langer dan aangegeven werd. Je ontvangt geen informatie over wanneer het dan wel geleverd wordt. Dus zelf contact opgenomen via de chat, degene kon geen levertijd geven omdat het product niet op voorraad was en de dag daarna ontving ik opeens bericht dat het pakket onderweg was.

snel en correct!

gisteren besteld, vandaag ontvangen: helemaal prima

Altijd correcte en snelle afhandeling.

aan het bovenstaande heb ik niets toe te voegen.

Goed en snel

Gisteren besteld, vandaag in huis!

zeer goede levering

Gisteren besteld vandaag in huis. Prima service

Niet goed

Boek op vrijdag besteld, en tot nu toe niet ontvangen... Ik dacht voor 23.00 besteld zaterdag in huis... Maar nee het is maandag 21.20 en nog niks gehoord.. Ik heb het boek al ergens anders gehaald gister(was een kado en door ziekte leek ons het handig om het te bestellen) Boek stuur ik terug en geen Bruna meer.

Geen actuele informatie over bestelling

Ik heb een boek als pre order besteld. In de bevestigingsmail kreeg ik een verwachte leverdatum. Dit bleek niet de datum te zijn waarop het boek verkrijgbaar was, het was er pas later. Hierover ben ik niet door Bruna geïnformeerd. Ook bleek mijn pre order niet op de lijst bij de winkel te staan waardoor ik, als ik niet met de winkel had gebeld, het boek niet op had kunnen halen op de releasedatum ondanks mijn bestelling van maanden daarvoor. Heel teleurstellend. Volgende keer bestel ik rechtstreeks bij een winkel.

Niet in de tijd geleverd als beloofd

Bestelling is geloof ik zoek

Eens maar niet weer

Ik bestel voor het eerst een boek online. Is me slecht bevallen. Allereerst is het boek niet de dag erna geleverd, zoals aangegeven. Ontvang wel een phising-mail van DHL waarin staat dat u het pakket onvoldoende heeft gefrankeerd en ik de kosten moet betalen. Hoe weten die dat ik bij u een boek heb besteld? Vervolgens klantendesk gebeld (heel vriendelijk), mail DHL is vals wordt me verteld (blijkbaar meer gevallen geweest). Daarna nog drie dagen moeten wachten tot boek uiteindelijk werd geleverd. Cadeautje was dus te laat en heb nog iets anders moeten kopen. Dus.... eens maar nooit meer!

Onleesbaarboek

Ik ontving een onleesbaarboek, qua lay-out en lettertype.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht