Goed verzorgd

Het was erg prettig dat de boekjes zo snel geleverd werden goed verzorgd

Makkelijk een boek bestellen.

Het is via de site makkelijk een boek bestellen. Vind het wel leuker om hem dan bij de plaatselijke bruna op te halen. Kan ik gelijk even bij de tijdschriften kijken. Ik kreeg ook netjes een bericht dat het boek binnen was.

Na mijn bestelling ,snelle respons en levering en makkelijke betaalmogelijkheden.

Vlot

Besteld en kon paar dagen later al naar de winkel om het op te halen. Aldaar werd het ook nog eens mooi verpakt. Vriendelijk personeel.

heel goed geholpen zo dat ik toch een bestelling kon plaatsen. Prima service en super vriendelijk Gisteren besteld ennu al binnen

Prima service van Bruna

Mijn geplaatste bestelling is snel geleverd binnen e beloofde termijn, de communicatie via mail was oké

Snelle correcte levering

Het boek was goed ingepakt en op tijd geleverd bij mijn buren.

Heel tevreden

Boek zondag besteld dinsdag in huis.

Snelle levering, keurig verpakt.

Geen overbodig verpakkingsmateriaal. Verder niet bijzonder qua levering.

Voor 23.00 uur besteld en de volgende dag kon ik het netjes afhalen bij de door mij opgegeven Bruna winkel

Boeken besteld en deze werden snel en netjes geleverd.

Wordt er altijd fijn en vakkundig geholpen!

De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. ook veel keus in anzichtkaarten.

Savonds besteld, volgende dag kon ik het al ophalen. Super vriendelijk personeel.

Perfect en goedkoop

Alles keurig en snel verzonden.

Ze doen altijd hun uiterste best om je te kunnen helpen.

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

helemaal goed

Mijn bestelling heel snel en netjes ingepakt ontvangen.

Dubbel

Ik was erg teleurgesteld dat pas na betaling bleek dat je een e-book niet cadeau kunt doen. Dat bleek gedurende de gehele bestelling niet. Het is echter goed opgelost door de klantenservice

Gemakkelijk te bestellen en vlotte verwerking ,hoef nooit lang te wachten krijg een mail en haal het in de bruna op .Top

Op tijd geleverd, was ook een fijne prijs!

Tevreden

Mijn boek werd snel geleverd

Werd correct geholpen en snel zeer goed

Via internet goed en snel geholpen

De bestellingen die ik via jullie gedaan heb, zijn zonder uitzondering tot volle tevredenheid uitgevoerd. Haal mijn bestellingen af bij de boekwinkel in de buurt. En ook dat is zonder problemen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht