Goed.

Ik heb een goede ervaring met Bruna. Word altijd goed geholpen, bestelling is er snel, ruime keus.

Super snel en gemakkelijk

Bestelling verliep gemakkelijk en ongecompliceerd. En de boeken werden snel naar de gewenste Bruna winkel geleverd. De bevestiging dat mijn bestelling aangetroffen was kreeg ik per e-mail. Tot nu ben ik nog in geen enkele onvriendelijke Bruna winkel geweest. Altijd prettig naar een Bruna te komen en te snuffelen

Goede ervaring

Goed en netjes verpakt en de volgende dag had ik de twee boeken al binnen

Mijn bestelling wasvnetjesbop tijd binnen

Mijn ervaring met de Bruna winkel is uitstekend.

Bestelde boeken worden altijd op tijd geleverd.

Ik ben daarin nog nooit teleurgesteld.

prima service, bestelling snel binnen

prima service, bestelling snel binnen

zeer goed

vriendelijk personeel zeer behulpszaam

Vrolijk en met een heel goed gevoel de Bruna in Boxtel uit lopen.

Prettige bejegening door een zeer klant-vriendelijke en behulpzame baliemedewerkster, die de tijd nam voor iedere klant, ook oprecht blij was om iedere klant te zien - gelukkig kent de voorbije corona lockdown dus ook een voordeel - en je heel bekwaam te woord stond en hielp, maar op zo'n fijne manier waardoor je je heel erg op je gemak voelde, ondanks het mondkapje.

Het is vlot aangekomen super blij mee

Perfecte service en vriendelijk personeel.

De bestelde boeken liggen klaar op naam als we ze op komen halen. Mooi geregeld. Duimpje omhoog.

Alles prima. Bestelling en levering

Excellent

Prima geholpen, goed en fijne mensen in de Vlissingse winkel. Ik kom er heeeeel graag!!

Mijn ervaringen met Bruna Julianadorp zijn fantastisch

Altijd klantvriendelijk. Altijd bereid om je naar het zin te maken en een oplossing te vinden, ook als Bruna op internet fouten maakt bij een bestelling.

Snelle levering maar kan niet altijd alles bestellen

Snelle levering maar kan niet altijd alles bestellen. Fijn dat wij in Boskoop een Bruna winkel hebben, ideaal!

Geweldig!

De coronatijd was een vervelende tijd voor de winkeliers maar de Bruna speelde daar goed op in door artikelen gratis te bezorgen in Tilburg. Ik heb daar gebruik van gemaakt en was heel blij dat het zo snel bezorgd kon worden.

Snelle levering!

Heerlijk om je boek zo snel in huis te hebben.

Fantastische service altijd berijd om te kijken waar en wanneer je boeken wens te krijgen is.

Hele fijne winkel met behulpsaam personeel.

Snel geleverd, prima verpakt.

De datum dat het boek, dat ik in pre-order had besteld, zou uitkomen, lag het bij mij al thuis. Goed en onbeschadigd

Snelle en deskundige service

De medewerkers in de winkel zijn vriendelijk en deskundig. Online bestellen is erg gemakkelijk en de bestelling wordt in de regel de volgende werkdag al afgeleverd, keurig en correct verpakt.

Goed geluisterd en snel geleverd

Snelle service en de juiste prijs.

De prijs/kwaliteit was heel goed.

Boeken reserveren en ophalen gaat goed bij Bruna

Ik had een boek besteld via internet bij de Bruna. Na een paar dagen kreeg ik bericht dat het binnen was en heb ik het opgehaald. Precies zoals het hoort :-)

Ruime keuze snelle levering

Fijn dat bruna mijn boek snel kon bezorgen

heel goed

Ik ben zeer tevreden over de Bruna, de klantvriendelijkheid, de goede service.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht