Mijn ervaring met Bruna over het algemeen prima en fijne benadering van het personeel.(met name die in eigen woonplaats top) Echter dit is niet in elke Bruna het geval.

Prima wat ik verwacht had

Zoals boven omschreven Goed

Prima verzorgd

Bestelling keurig voor elkaar en bericht van gekregen.

Top online boekenwinkel

Snelle levering en zeer tevreden ! Ook fijn dat je een tijdstip kan kiezen voor de levering van je product.

Snelle levering en goed verpakt

Goed boek

Mijn Bruna winkel in Bunschoten-Spakenburg is super het personeel is klantvriendelijk

Als je iets besteld krijg je een telefoontje als het in de winkel is superfijn

Het bestelde boek snel in huis, de winkel was dicht ivm covid dus een goed alternatief

snelle levering.

kwaliteit en zorg voor de klant en de bestelling.

Vriendelijke afhandeling van mijn bestelling!

Online besteld, even moeten wachten maar een vriendelijk afhandeling bij het ophalen!

Nog nooit probleem gehad met een bestelling

Personeel behulpzaam en vriendelijk Winke bied een ruime keuze aan lees en schrijfwaren .

Bestelling snel in huis

Netjes bezorg

Ik had een boek besteld die pas weken later uit zou komen en werd goed op de hoogte gehouden over wanneer het boek zou komen. En het boek kwam netjes op de afgesproken tijd en zat stevig verpakt.

Vriendelijk geholpen, vlotte bestelling!

Goeie ervaringen ga liever naar de winkel maar dit ging ook prima

Teleurgesteld

Ik heb nu voor de tweede keer hetzelfde boek besteld en telkens komt het kapot aan omdat of iemand van te voren het heeft uitgeprobeerd en ipv duwen aan het lipje getrokken. Zodat de kaft die gemakkelijk kapot gaat is beschadigd. Of omdat ze wel leuk natuurlijk een extra boekje leveren en dit door leverings verschuivingen de kaft van het andere boek beschadigd . En door tijdsdruk helaas de tweede keer niet retour kunnen sturen.

uitstekend

n.v.t.

Ik ben zeer tevreden! Snelle levering en het boek was netjes verpakt.

Ik vind het fijn dat ik het meteen kan afhalen als ik een boek bestel.

Makkelijk te bestellen

Super snelle levering volgens de vooraf aangekondigde tijd

Snelle levering.

Snel geleverd, makkelijke website.

prima service en bediening

Altijd met plezier in deze winkel in Geleen. Altijd vriendelijk en behulpzaam, kortom top!

PRIMA

Potloden besteld met gom .goede prijs en snel geleverd het potlood hadden wij al eerder gekocht kwaliteit prima

Gelukkig mijn boeken vaak in voorraad

Personeel erg hulpvaardig. Bestellen is eerder binnen via Bruna dan via internet en pakketdienst.

snelle bezorging

Hondiuslaan 44