Wat ik heb besteld kwam goed en op de juiste afleverdatum binnen

Prettige winkel, keurig geïnformeerd over leveringsprogramma en vriendelijke medewerkers

Prettige sfeer, snelle levering.

Uitstekende service

Bestelling gedaan en geleverd zoals afgesproken.

Netjes verpakt en snelle levering

Ondanks dat mijn gekozen boek op moment van bestelling niet voorradig was kreeg ik mijn pakje tot mijn verbazing verrassend snel in huis

heel goed

Hele fijne website en een zeer snelle levering

Fan van Bruna

Altijd fijn om een boek van Bruna te bestellen. Er gaat niets boven een papieren boek waar je aantekeningen in kunt maken en in kunt terugbladeren.

Hele fijne ervaring

Klant vriendelijk bij vragen , snelle bezorging .

geweldige winkel met prima personeel

Wat deze winkel allemaal te bieden heeft is ongelooflijk; niet alleen kantoorartikelen, tijdschriften, kranten, maar ook een prachtig aanbod van mooie boeken. En als het toevallig niet voorradig is, doen zij hun uiterste best om dit voor mij te bestellen. Petje af!

Lekker snel geleverd!

Snelle service. Ik heb echter wel mijn bedenkingen bij het zachte karton waarin het boek verpakt zat, gelukkig was mijn boek niet beschadigd.

Tot nu toe ben ik altijd tevreden geweest over alle bestellingen. Mocht er iets onverhoopt niet geleverd kunnen worden of dat het later geleverd wordt dan krijg je hiervan bericht.

Nieuwe Brunavestiging in OudorpNH heeft een mooi assortiment boeken.

Altijd correct, snelle levering en vriendelijk personeel.

Klantvriendelijk, er wordt met je meegedacht. Een vriendelijk telefoontje bij binnenkomst (vaak al de volgende dag) en het wordt altijd leuk ingepakt. Topwinkel.

Netjes vriendelijke en goed geholpen

Jammer dat ik niet de cadeau kaart online kon verzegelen maar gelukkig kon ik het wel laten bezorgen in de winkel en daar betalen dus uiteindelijk goed gekomen

Het pakketje voldoet aan mijn verwachtingen.

1e bestelling was niet aangekomen. Gebeld en meteen stuurde ze een nieuw boek. Later bleek het bij de buren paar deuren verder bezorgd. Netjes 1 boek retour gestuurd.

Uitstekende service

Uitstekende service. Vriendelijk en behulpzaam. Prettige winkel ik kom er al jaren

Helemaal goed!

Alles ging volgens het boekje!

Het tweede boek werd niet afgeleverd in een zending en zonder bericht.

Wij hadden verwacht verwittigd te worden dat deze boeken niet in een pakket kon worden geleverd.

Fijne winkel online

Ik vind het fijn om boeken te bestellen bij de bruna. Ik vind het alleen jammer dat ze in de winkel in westervoort maar een klein gedeelte boeken hebben. Ook vind ik het jammer dat als je een boek online besteld en in de winkel laat komen, dat je er dan een week op moet wachten. Dat kan sneller via de post. Maar voor het winkel gebruik, laat ik hem daar komen. Goed voor de middenstand van het dorp.

Ik wist al welke boeken ik wilde hebben. Bij Bruna besteld en keurig op tijd geleverd.

Snel en vertrouwd

Online boek besteld en de volgende dag op locatie, tijdens een weekendje weg, op kunnen halen. Top geregeld!

Vriendelijke en adequate bediening

Izeer goed

Als ik online mijn boeken besteld en winkel op kan halen nooit problemen mee, altyd goeie service..En als mijn boek niet kan leveren of op tijd binnen is krijg ik altyd een mailtje..Altyd op de hoogte.. Ik doe dit al vanaf 2017 .. tot nu 2021...goeie service.. Ga zo door bruna ..

Goed en snel geregeld

Ga liever in de Bruna winkel zelf kijken , maar helaas in Oostburg en in Terneuzen beide gesloten . Moet nu een uur rijden voor de dichtstbijzijnde. Koop nu veel bij de Primera is 15 min bij ons vandaan . Hoop nog steeds dat de Bruna winkel weer onze kant opkomt

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht