Bijzonder prettige ervaring

Erg fijn om bij Bruna te zijn. Ook zeer prettige omgeving in de filialen

Snelle en corecte levering

Netjes verpakt en vlug geleverd

Snel besteld en opgehaald! Gewoon prima!

Ik weet niet hoe t in andere vestigingen is maar de vestiging in Prinsenland (Mia van Yperenplein) bezoek je alleen voor het vriendelijke personeel.

snelheid van de bestelling

snellen bezorging

goede service

snel en goed

Goede keus voor een betaalbare prijs

Prima! Supergoed geregeld

Als "bekende" klant kreeg ik al een persoonlijk bericht toen mijn bestelling binnenkwam

wat op voorraad is snel geleverd en in backorder is vraagt zijn tijd en geduld

voorraad snel geleverd via de winkel en wat niet op voorraad is word geleverd zodra het weer beschikbaar is. Daar is niks mis mee geduld is een schone zaak.

Fijne mails, goede keuzes!

Filiaal dicht bij huis.

Duidelijk ingerichte winkel en vriendelijk personeel. In winkelcentrum Overvecht te Utrecht.

Problemen gehad met het invoeren van een actiecode. Zeer snel en adequaat afgehandeld, zodat de korting alsnog verkregen kon worden. Kortom goede service.

gewoon goed

gewoon goed

Snelle levering. Fijne winkel en vriendelijk personeel.

Fijne winkel en behulpzaam en vriendelijk personeel.

Goede service, grote voorraad! Specifiek Scheldestraat

Indien boeken niet in voorraad, dan volgt bestelling. De volgende dag meestal af te halen, na telefoontje van Bruna. Buiten boeken veel leuke artikelen en bladen. Fijne afhandeling post en pakketten.

prima geregeld

soms zijn de boeken in bepaalde categorie lastig te vinden niet altijd duidelijk waar wat onder valt verder alles goed geregeld

Fijne winkel voor boeken en kantoorartikelen

Verscheidene keren boeken online besteld en gereserveerd. Altijd keurig optijd met levering.

Wordt goed geholpen

Kom regelmatig bij Bruna om een boek te kopen ,er zit altijd wel iets tussen ,een goed boek .

altijd snelle service en correct

Zeer tevreden!

Na bestelling via internet, wat totaal geen problemen gaf ook niet met betalen kreeg ik de volgende dag het bestelde boek.

Vlotte wijze van bestellen en bezorgen

Zie boven

X

X

Uitstekende en snelle afwikkeling van de bestelling.

Ik ervaar telkens weer een uitstekende kwaliteit en service van mijn bestelling.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht