Prima alles op tijd

Goede bezorging

Makkelijker kunnen we het maken

Boek besteld via de website. Belletje van het filiaal dat het boek kan worden afgehaald. In het filiaal mijn naam genoemd en het boek werd binnen seconden gepakt. Geen gedoe met scannen, huisnummers enz.enz. Zo kan het ook. Een grote pluim voor Bruna

Prima gegaan.

Boek ‘s middags besteld, volgende dag kon ik het ophalen.

Gaat lekker snel!

Ebooks:Online kiezen, online betalen, downloaden en sturen naar mijn ereader. Super snel voor elkaar! Nu lekker lezen :-)

Te lange levertijd

Had een boek besteld en het zou de dag erna geleverd worden. Uiteindelijk een maand later kwam het boek pas binnen

Zeer slecht

Kreeg een mail dat het boek in de winkel bezorgd was. Daar aangekomen, bleek dat hij niet beschikbaar was en niet op voorraad was. Dit was dus een heel ander bericht dan in onze mail.

Het werkte zowaar allemaal, heel fijn !

Ik had nog een boekenbon van 20€. Via mijn KOBO e-reader was deze niet te gebruiken. Toen maar naar de Bruna website gesurfd, want ik had ooit eens een Bruna account. Ik heb 2 e-boeken gekocht voor totaal 30€. Mijn cadeau bon werd keurig van het totaal bedrag afgetrokken. Ik kreeg ook nog een e-book gratis. Het downloaden van de boeken ging prima. Wat wel prettig zou zijn is dat ná het downloaden de pagina weer automatisch terug springt zodat je niet hoeft te zoeken naar de downloadlinks als je meerdere boeken hebt gekocht

Bestelling is nooit aangekomen!

Maandag 7 juli 4 boeken besteld om te laten bezorgen in de Bruna Etten-Leur. 3 van de 4 boeken waren op voorraad in de winkel zelf, de 4e moest nog vanuit het magazijn naar de winkel gebracht worden. Ik heb na de bevestiging van de bestelling nog 1 mail gehad dat het 4e boek van het magazijn naar de winkel gestuurd zou worden. Dat was woensdag 9 juli. De winkel zou contact met mij opnemen zodra ik de bestelling kon ophalen. Ik heb nooit een mail, sms of belletje gehad om de boeken op te halen. Gewoon ronduit waardeloos. Nu de boeken maar ergens anders besteld, welke ik na 2 werkdagen binnen had.

Heel fijne en klantvriendelijke winkel. Top

Snel, persoonlijk, betrouwbaar en zeer vriendelijk personeel

Bestelling snel geleverd, fijn

Had een boek besteld voor mijn nichtje, die kwam uit het buitenland op bezoek. Bij het bestellen stond levertijd 2 weken, gelukkig kwam het binnen een paar dagen, top

Leuke winkel

Prima service en aardige medewerker.

Binnen 1 dag geleverd!

Geen enkele (boek-) winkel had de reisgidsen die we voor onze vakantiebestemming zochten op voorraad. De tijd drong echter! Na een online zoektocht vonden we de twee boeken die we bij Bruna Etten-Leur centrum lieten bezorgen. De boeken lagen binnen een dag in de winkel. Super! Ik had ze ook thuis kunnen laten bezorgen maar als iedereen dat structureel doet betekent dat het einde van de fysieke boekwinkel. Nee, geen thuisbezorging want een boekwinkel zoals Bruna in het centrum van Etten-Leur is onmisbaar.

Goed verpakt snel

Service hoor, ik ben gebeld dat mijn boek binnen was

Perfecte service!

De laatste tijd niet zo goed.

Vroeger kreeg je echt je boek de volgende dag in de winkel. Tegenwoordig wordt het iedere keer verlengd, weer twee dagen langer wachten. Boeken worden geannuleerd terwijl ik dat niet gedaan heb. Bij navraag bij Bruna wisten ze het ook niet. Nee, ik ben niet meer zo tevreden, jammer. Groetjes Helma

goede service

ik kreeg mijn bestelling zoals verwacht. Netjes en en precjes op tijd zials belokfd.

Snelle levering.

Meteen een track and trace die ook klopte. Alles goed verpakt.

Veel keuzes, goede afhandeling van mijn aankoop en snelle levering.

Super geregeld 3 veldgidsen Sri Lanka

Keurig bericht van feit dat naar winkel was verzonden en dag later al telefoontje van filiaal dat ik het kon afhalen. Delft jullie zijn toppers. Ik had nog wat boekenbonnen liggen en deze kon ik nu mooi eens gebruiken. Werd erg vriendelijk geholpen ondanks dat dit inleveren van de bonnen extra werk betekende.

Snel en optijd

Word netjes gebeld ,dat jou boek klaar ligt

Binnen een dag het bestelde boek in huis.

Op dit moment ben ik niet zo mobiel. Zo kan ik niet zo makkelijk naar een winkel op en neer. Normaal hou ik niet van online shoppen. Nu is het heel praktisch.

Alles ging prima

Voor herhaling vatbaar!

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Makkelijk te bestellen op de site,snel thuis geleverd.Mijn dank daarvoor

Altijd uitstekende service, online en in de winkel

Online bestellen bij Bruna gaat altijd gemakkelijk en goed. Ik waardeer zeer de keuzemogelijkheid om de bestelling in een Bruna-winkel af te halen: 1) geen overbodige verpakking; 2) ik hoef niet thuis te blijven voor de levering maar ik kan de bestelling gaan halen wanneer het mij uitkomt; 3) betaling hoeft niet online maar kan in de winkel; 4) persoonlijk contact met de ervaren en vriendelijke mensen in de vaste Bruna-winkel is een grote plus.

Vlotte service

Iets besteld via internet, kon t de dag erna al in de Bruna, die het dichtstbij voor mij is, ophalen en betalen!!! Supersnel dus!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht