Prima service. Niks mis mee.

Zelfs als er iets mis gaat en je telefonisch contact hebt gezocht wordt je nog goed op de hoogte gehouden. Wat mij betreft een 10 met een *.

Snel en correct

Bestellen gaat makkelijk, levering zeer snel

De Bruna vind ik een Fijna winkel,als ik iets koop,of wil bestellen word ik altijd goed gbeholpen do

De Bruna is een fijne winkel,ais ik iets koop of wil bestellen,word ik altijd door vriendelijke verkoopsters geholpen.Ik kom daar al heel wat jaren.

Bestelling op tijd geleverd zoals beloofd

Service en kwaliteit zijn buitengewoon goed....bij bestellen dan meestal volgende dag in huis... complimenten.

Aanrader.

Snel en goed.

Het is goed alleen wel jammer dat je zo vaak een nieuwe account moet maken.

Goed op tijd besteld op tijd geleverd

fijne winkel

komen regelmatig bij Bruna Heerhugowaard, worden daar prima geholpen. Erg vriendelijk personeel!!

En goed verpakt.

Netjes verpakt, vlot verzonden.

Snel en gemakkelijk.

Bij Bruna bestel je snel en gemakkelijk, je kan je bestelling ook in de winkel afhalen en dat is ook fijn.

Beselling via e-mail snel in de boekhandel geleverd

Een boek wat ik via internet heb besteld is heel snel in de boekhandel op te halen. Dit vind ik prettig om zo ook het contact met mijn boekhandel in stand te houden.

Alles altijd top geregeld en nimmer gedoe!

Zie hiervoor

heel goed

als ik in de winkel kom, zijn daar de medewerksters altijd vriendelijk en behulpzaam

Super en snel!

Bestelling snel en keurig geleverd

Nadat ik een bestelling had gedaan kreeg ik al snel een mail. Je word goed op de hoogte gehouden. De bestelling was snel in huis. Was keurig en stevig.verpakt. Erg tevreden.

Snelle en vriendelijke afhandeling

Op de dag dat het boek werd afgeleverd bij de betreffende vestiging van Bruna werd ik gebeld. Toen ik enkele dagen later in de gelegenheid was het boek op te halen werd dit vriendelijk en snel afgehandeld.

Alles prima

Goede website, snelle levering.

Snelle levering, goede service, klantvriendelijk

Super tevreden

Bestel regelmatig boeken op de website en laat die bezorgen bij de Bruna winkel. Snelle levering, geweldige service in de winkel

Fijne winkel

Service TOP !

Wilde boeken bestellen , 'dame ' ging met mij mee zoeken en anders direct bestellen ! BRUNA Bovenkarspel perfect !!

Word altijd vriendelijke geholpen en als er iets niet is bestellen ze het voor je en je krijgt altijd bericht als het binnen is

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht