Nooit een mail gehad dat ik mijn bestelling kon ophalen

Ik kreeg keurig een mail dat mijn bestelling klaar was om te verzenden. Ik zou gebeld worden of een mail ontvangen als de bestelling opgehaald kan worden. Inmiddels dus wel de vraag om een review te schrijven maar mijn bestelling nog niet ontvangen.

Snel en efficiënt

Boek besteld, locatie vastgesteld en al vrij snel door Bruna gebeld dat ik hem kon komen halen. Een dikke duim omhoog.

Online bestelling

Had online een boek besteld en aangeven dat ik het in de winkel zou ophalen en in de winkel in Papendrecht zou betalen. Werd netjes via mail op de hoogte gehouden, opgehaald en betaald. Goed geregeld!

Goede winkel, stabiele service

Al jaren is de bruna voor mij het adres voor aankopen van kantoorartikelen en boeken. Met het ruime aanbod hebben ze praktisch alles. Van engelse fantasyboeken tot studiewijzers voor het vaarbewijs. Bij de Bruna kan ik altijd terecht voor een breed assortiment en een snelle levertijd.

Blij

Blij met met deze winkel

De Bruna in Laren (nh)

Prettige personen, zeer ervaren. Gewoon toppers.

Prima. Kreeg heel laat update over verstelling, deze was vertraagd

Snelle levering van mijn boek

Ik kon het gezochte boek makkelijk vinden. De levering verliep vlot en er was duidelijke tussentijdse informatie.

prima zoals afspraak was!!!

Goeie verzending prima bezordy

Verder wel.te vreden Maar de verzending duurde nog al.lang!

De ene dag besteld, de volgende dag kun je het al ophalen bij Bruna. Pakken ze het ook nog mooi in als het om een cadeau gaat.

Vertrouwd, net zoals vroeger!

Ging makkelijk, prima prijs, keurig optijd geleverd

Altijd klantvriendelijk en snel!

Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Snel en correct

Het boek "the queen's dolls' house" is moeilijk verkrijgbaar. Maar bij Bruna gelukkig wel. Op tijd geleverd en prima verpakt. Mijn dank!

Jammer

Altijd fijne ervaringen, nu helaas niet. 14 dezelfde kalenders besteld voor mijn collega’s en er konden er maar 5 geleverd worden.

Boek op tijd geleverd

Altijd goed...

Altijd goed... Heel fijn.... Dank uw....

Eén besteld boek niet geleverd

Bij bestelling werd boekenweekgeschek ook getoond als besteld boek en vervolgens werd deze niet geleverd omdat de voorraad in de winkel op zou zijn. Het verwacht dat boekenweekgeschenk uit zelfde locatie als oorspronkelijk besteld boek meegeleverd zou worden.

Boek prima. Bezorging matig !!

De grote doos is door de brievenbus gedrukt. Indien het in een kleinere doos gepakt was had het normaal door de brievenbus gepast!!!!!!!!!

Snelle levering, vriendelijk telefoontje, hulpvaardige medewerker bij Bruna vestiging Huissen

Tis goed

Tis goed

heel goed

Mijn ervaring met Bruna is echt heel goed. Leuk om te zoeken tussen al hun boeken, makkelijk bestelproces, makkelijk ophalen of thuis laten bezorgen.

Prima on line winkel

Je kan zonder omwegen snel een boek bestellen

Beetje teleurgesteld, maar ook tevreden.

Omdat ik eerder erg tevreden was met mijn bestelling, heb ik weer een boek besteld, dat niet in de winkel voorradig was. Echter, in het midden van het boek zit een verkreukelde bladzij, net of het boek al eerder gelezen is en dat idee is niet zo fijn, omdat ik het boek aan iemand cadeau wil geven. Bovendien was mij het boekenweekgeschenk beloofd, (het stond zelfs vermeld op de pakbon), maar werd er niet bij geleverd. Tóch wat teleurstellend.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht