Hele vlotte levering!

Snelle levering. Goede communicatie en Service!

Vlotte levering

Mijn bestelling kwam binnen 1 dag binnen in de winkel. Ik ontving netjes een mail en een telefoontje dat mijn boek binnengekomen was. Daarna krijg je voldoende tijd (ik geloof 2 weken) om je bestelling op te halen.

Mijn bestelling kwam twee dagen eerder dan aangegeven.

Vriendelijke persoonsgerichte dienst.

Prima geregeld

Snelle levering perfect geregeld allemaal.

Goede communicatie

In decemeber had ik de boxset van Tokyo Ghoul bestelt. 2 weken later kreeg ik bericht van Bruna dat het langer duurde dan aangegeven om de bestelling te leveren. Na de feestdagen telefonisch contact opgenomen en werd aan de telefoon goed geholpen. Even later kreeg ik een mailtje met uitleg waarom het zo lang duurde en waarom mijn bestelling er nog niet was. Na 5 weken wachten kreeg ik een mailtje dat de boxset eraan kwam. Heel erg blij met mijn bestelling en goede communicatie met Bruna!

Vlotte afhandeling

Opgehaald in de winkel was snel geregeld!

Prima, ebook meteen binnen

Duidelijk en makkelijk te bestellen en downloaden. En liever Bruna dan een buitenlands bedrijf.

Tevreden!

Fijne webshop en snelle levering.

Goede service. Ook bij de klantenservice

snelle goed verpakte levering.

Altijd Snel in huis prima verzorgd!

Bestelling was er snel, werd opgebeld dat boek er was.

Besteld en snel geleverd

Ik zocht een boek dat in maar in 1 Bruna winkel aanwezig was. Na online bestellen was het snel in mijn Bruna en werd ik gebeld dat ik het kon ophalen. Prima service.

Mooie winkel , heel veel verschillende hebbedingetjes en orginele kadootjes

Bestellen en makkelijk te bewerken

Bestel boeken voor mijn E reader. Downloaden en op mijn ereader zetten, En dan veel lees plezier.

Erg goed

Vriendelijk personeel . Snel afronden goede service en boeken zonder beschadiging dat gaat meestal fout bij jullie con-collega’s

oké

Makkelijk boeken te bestellen en optijd levering

Fijn dat je kunt bestellen en afhalen vriendelijke mensen ook

Eenvoudig te downloaden e book

Snel bezorgd

Het bestelde boek was snel bezorgd en werd ook keurig gebeld dat het binnen was

Boek op website besteld. Volgende dag af kunnen halen in de winkel na ontvangen van e mail dat het klaar lag.

Snel en professioneel gedownload

Eenvoudige manier van het kopen van ebooks

Makkelijk te bestellen en te downloaden Heel veel boeken voor de ereader

Makkelijk bestellen en bij de winkel afhalen

Fijn dat ik mijn plaatselijke winkel kan steunen en tegelijk de boeken kan bestellen en reserveren die ik zoek.

Besteld volgende dag in huis, top geregeld

Aardig en behulpzaam

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Ze zijn aardig en behulpzaam.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht