Makkelijk om te bestellen

Makkelijk om iets te bestellen bij Bruno, werd ook snel geleverd.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel , heb zelf alleen verkeerde besteld dat is mijn eigen schuld

Super snel prima geregeld

Goede service. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Snelle levering naar bruna winkel van mijn keuze. Kreeg netjes een telefoontje. Ik ben zeer tevreden

Geen kinderboekenweekgeschenk en op

Superslecht, op mijn bestelling van 2 kinderboeken stonden zelfs 2 kinderboekenweekgeschenken in de orderbevestiging. Door late levering van Bruna zijn ze blijkbaar op en de winkel die een van de boeken uit de winkel haalde heeft er ook geen kinderboekenweekgeschenk bij gedaan. Leuke actie zo… had ik nu maar gewoon bij bol besteld

Altijd prettig winkelen

Vind het leuk dat er nog gezellige boekwinkels zijn zoals Bruna. Heerlijk om er rond te lopen. Altijd vriendelijk personeel. Ik bestel ook het liefst online bij Bruna omdat ik Bruna liever steun dan de grote online bedrijven zoals Bol.com.

Een goede boeken site groot assortiment goede service en levering.

Levering snel na bestelling in de winkel kunnen ophalen na vriendelijk telefoontje.

Bruna Heiloo top

Makkelijk.online te bestellen en mooi ingepakt opgehaald. Zer tevreden.

prima verzorgd

snel besteld en geleverd

Was heel makkelijk dit e-book te bestellen en daarna meteen te gebruiken in apple books

makkelijk besteld, e book meteen binnen

Bestellen via de website is helder en makkelijk. Levering prima, jammer dat DHL de bestelling nooit naar boven brengt en ook niet laat weten geweest te zijn. Nu vinden we de pakketjes per ongeluk in de hal. Boekjes goed verpakt.

Boeken goed verpakt en snel bezorgd

Snelle levering. Boek snel gevonden Netjes verpakt

Prima webshop voor boeken

Bruna heeft een uitgebreid assortiment boeken. Gebruikersvriendelijke webshop. Altijd goed.

Prima assortiment

Ebooks groot assortiment. Zeer tevreden klant.

Terrible

It says it will take a whole MONTH to complete my order of delivering a single book, and this isn't some sort of really rare book, its the bible, and your telling me it takes you a month!? This might be the worst delivery experience I have ever had and trust me I will most definitely never ordering from your terrible website ever again.

• Would you recommend us? No

Fijne website om ebooks te bestellen

Ebooks bestellen bij Bruna is een fijne ervaring. Een overzichtelijke website, zodat je snel boeken kan vinden waarin het geïnteresseerd bent. Ook regelmatig goede aanbiedingen van recente ebooks

Prima boekhandel

Boeken makelijk te vinden

De download knop was een beetje moeilijk te vinden.

prima verder.

Simpel en helder

Mooie vertaling van een spirituele klassieker

Ik heb Het spel des levens en hoe te spelen bij Bruna gekocht en ben blij met deze Nederlandse vertaling van Florence Scovel Shinns klassieker The Game of Life and How to Play It. Ondanks dat het origineel bijna een eeuw oud is, blijft de boodschap actueel: je gedachten en woorden hebben scheppende kracht. De vertaling leest prettig en behoudt de spirituele diepgang van het originele werk. Een aanrader voor wie bezig is met mindset, geloof of persoonlijke groei.

Het boek is in uitstekende staat en zorgvuldig verpakt!

Volgende werkdag lag mijn bestelling al klaar in de winkel.

De volgende dag werd ik al gebeld door een medewerker van de Bruna winkel dat mijn bestelling klaar lag. Snel en top service!

Mijn bestelling kwam snel en netjes aan.

Goede ervaring

Per ongeluk verkeerde deel boek besteld en ontvangen. Kon deze zonder problemen omruilen zonder de bon. Al had een mail. Te laten zien.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht