Boek besteld met aflevering en betaling bij Bruna-vestiging, dag later telefoontje dat ik het boek kon ophalen. Echt prima geregeld.

Geweldig om boeken binnen te krijgen

Bedankt voor de boeken.

Fijne winkel

Leuke aanbiedingen en snelle levering.

Super service door klantvriendelijke meedewerkers

Levering was stipt en enorme service van mail sturen wanneer ik kon komen ophalen.

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Fijn dat ik mijn bestelling de volgende dag al in de winkel op kon halen. Daar had ik een vraag over en kreeg bij de klantenservice al gauw iemand aan de lijn.

Prima service, snelle levering

Pima ervaring. Boek besteld en de volgende dag al binnen. Geen enkel probleem.

Altijd betrouwbaar

Om boekhandels te laten voortbestaan koop in online mijn boeken via Bruna ipv van de bolle. Makkelijk bestellen, snel geleverd en zonder verzendkosten. Mijn favoriet!

Goede service. Ook bij eventuele problemen worden netjes opgelost.

Supersnelle en correcte levering

Wat ik fijn vind aan bestellen bij Bruna is dat je direct weet of het boek op voorraad is. Zodra je dan besteld volgt een supersnelle (de volgende dag!) en correcte levering.

Online bestellen ging makkelijk. Snelle levering, bestelling volgene dag al op te halen in de Bruna winkel.

Heb het boek nog niet uit, maar het is een goed lezend boek. 1 minpuntje, er staat geen inhoudsopgave bij

Prima winkel op het Scheldeplein in Vlissingen, met vakkundig personeel. Prettig om een aankoop te doen.

Fijne winkel.

Geweldige winkel (Lunetten, Utrecht) fijne mensen, ga er graag naartoe. Het enige dat mist is een leestafel, kopje koffie. Verder een fantastische voorraad en de rest bestel ik online.

Altijd vriendelijk, behulpzaam personeel!

een fijn bedrijf en winkel

Fijne en nette bediening.

Het ging super makkelijk het bestellen van een boek

Geweldig hoe .

Ik ben heel tevreden over de service van Bruna ,over de verpakking en de verzending van mijn pakketje.

Prima en correct alles verlopen, Gr. Henk.

Zie bovenstaande.

goed!

fijne service, snelle levering, leuke boeken!

Erg goed

De boeken die besteld had waren er de volgende dag. De vriendelijke mevrouw heeft het mooi ingepakt als cadeau. Al het personeel bij Bruna nieuw Vennep is erg vriendelijk en altijd tot hulp bereid.

Ok

Boek in goede conditie ontvangen. Iets later dan beloofd, maar dat lag aan DHL.

Fijne boekwinkel waar je de leukste boeken kan kopen en bestellen

Je kiest altijd wel een goed boek uit wat je heel graag wilt hebben en altijd wel voor goed prijsje te kunnen kopen

Supersnel en ik werd zelfs gebeld dat mijn boeken klaar lagen! Super

Prima service, zeer aardige medewerkers

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht