Vriendelijk personeel. Snel geholpen. Boek is netjes ingepakt.

Goed geregeld

Lukte allemaal super

Prima winkel met behulpzaam personeel

vlot en gemakkelijk winkelen

Groot aantal boeken, waar je gemakkelijk je gading vindt.

Snel

Mijn ervaring is dat mijn bestelling snel aanwezig was in de door mij gekozen Bruna. Ook deze Bruna (Delft) belde mij vriendelijk op dat mijn boek klaar lag en ik deze kon ophalen wanneer ik wil Kortom, snelle service en vriendelijk personeel

Mooie aanbieding.

Er was een mooi e- boek in de aanbieding. Een omnibus voor een zacht prijsje. Perfect! En het was weer heel makkelijk te bestellen en te downloaden op de site. Ik ben heel tevreden.

Het boek was niet beschikbaar in de winkel. Op advies van het personeel heb ik het online besteld en laten bezorgen in de winkel. Binnen 24 uur kreeg ik een belletje dat het in de winkel lag. Ik hoefde achteraf pas te betalen. Het enige nadeel is dat ik nu 2x naar de winkel moest in 2 dagen, maar verder wordt het je erg gemakkelijk gemaakt om de lokale winkel te steunen. Fijn!

Netjes gebeld toen mijn bestelling binnen was. Snelle afhandeling, fijn personeel. Dit was de nieuwe winkel in Baarn. Uitgebreid assortiment!

Heb geen melding van aankomst ontvangen

Na een makkelijke manier van bestellen heb ik gekozen voor het afhalen in de Bruna shop. Na een dag een mail ontvangen dat het boek was ingepakt en verzonden. Na zes dagen nog geen bericht gekregen en toen zelf gebeld. Het antwoord dat ik kreeg verbaasde mij. Mijn order was wel bekend, er lag nog een boek in de winkel en dat kon ik ophalen. Al met al een vreemde ervaring.

Alles prima, snel en zorgvuldig

Prima, netjes, snel, zorgvuldig en vriendelijk in de fysieke winkel

Duidelijke site, snelle levering, top geregeld!

Zeer eenvoudige procedure

Mijn agenda lag keurig klaar in de einkrl

Niet alles wat beloofd was

Had een boek besteld en daar zou een prent bij zitten dat speciaal door Bruna zou worden geleverd. Boekje zelf had ik ook ergens kunnen krijgen, maar juist die prent maakte dat ik die bij Bruna kocht. Maar prent zat er dus niet bij. Ook klantenservice wist van niks…en zou er achteraan gaan. Na een week nog niks gehoord of gezien!

Topservice in de buurt

De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de lokale ondernemer is geweldig. Boek niet op voorraad morgen in huis en zelfs nog even netjes gebeld. Top

Geen contact dat mijn boek binnen was

In de bestelling online had ik aangegeven dat het boek in de winkel wilde ophalen, Na twee dagen zou het in de winkel moeten zijn. Nadat er ruim een week verstreken was, zónder bericht van de winkel, heb ik zelf maar gebeld, en ja hoor, het lag in de winkel. Na mijn vraag waarom ik geen bericht gehad had, kwam de mededeling dat het een 'communicatiestoornis' was. Nee, jullie zijn vergeten een bericht te sturen, noem het dan ook zó!

Super vriendelijk en klantgericht.

Ik vond het vervelend dat ik het boek dat ik had besteld en was geleverd in de winkel weer moest annuleren. Daar werd heel positief op gereageerd en ik ging een beetje opgelucht de deur uit.

GEWELDIG

Ik krijg van BRUNA een E-mail Met nieuwe uitgegeven Leesboeken, Baantjer daar maak ik gebruik van om te bestellen en ook in assortiment wat er al is o.a. en Suzanne Vermeer, spannend , mooie en geweldige verhalen om te lezen en uitmuntende Service van Bruna, bestellen en betalen, ik krijg een E-mail van Bruna dat ze alles hebben ontvangen en daarmee aan de slag gaan, ik krijg van Bruna bericht dat het aangeboden is aan Post.nl en ja hoor binnen een paar dagen bezorgd, Hartelijk Bedankt en graag tot de volgende keer.

Korte besteltijd

Gewaardeerd schrijver die je met beide benen op de grond houdt

Altijd goed geholpen.

Bestel altijd boeken bij de Bruna, fijne winkel en aardig personeel.

Leuke aanbiedingen

Snelle en simpele levering Goede aanbiedingen

Uitstekende service

Vandaag een boek besteld, in de winkel of online, morgen thuis of in de winkel. Liever bij de plaatselijke boekhandel dan bij Bol.

Prima, snel en vriendelijk

Boek was na bestelling redelijk snel aanwezig in de winkel. Werd goed op de hoogte gehouden. Jammer dat Bruna niet in onze stad zit

Prima. Alles duidelijk en snel geregeld

Duidelijk en makkelijk bestellen van boeken. Netjes thuis bezorgd de volgende dag.

Prima geregeld

Mijn bestelling was makkelijk te plaatsen, per mail op de hoogte gehouden, in de winkel kunnen betalen. Ik ben tevreden.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht