Heel goed.

Prima service.

Nog even snel paar boeken besteld voor mijn vakantie deze ook snel en netjes optijd geleverd gekregen, kan nu op vakantie tussendoor heerlijk lezen.

Snel en netjes verzorgd

via de website besteld. Boek was binnen de aangegeven termijn binnen.

Altijd vriendelijk, behulpzaam en goed

Brunch Elst, oud en vertrouwd, vriendelijk professioneel, ruime sortering

Makkelijk

Snel gevonden wat ik zich en ik vind Bruna altijd vertrouwd winkelen.

Makkelijk

Heel makkelijk om het e book te bestellen. Paar klikken en je kan naar de download.

Het bestelde boek werd gelijk al de volgende dag geleverd en is in goede staat ontvangen. Het was keurig verpakt.

Snel en correct geleverd

Betaling, levering zijn gemakkelijk en snel verlopen.

Fijn zo makkelijk en snel

Snel geleverd en goed, stevig verpakt (boek onbeschadigd)

Bruna, mijn metgezel als ik wil lezen.

Tot nu toe elk boek dat ik zocht kunnen kopen via de website van Bruna. Overzichtelijk, simpel bestellen, ophalen en betalen in de winkel.

goede en snelle levering

Prima, heel snel gebeld dat ik het op kon halen en daarna mooi laten inpakken in de winkel.

Snel geleverd; goed verpakt

Bruna heeft een prima website en vervolgens snel het bestelde boek kunnen leveren.

Slecht ingepakt

Het is binnengekomen met allemaal kreukels alsof het al gebruikt is. Heel erg teleurstellend!

On line bestelling snel geleverd

On line bestelling snel geleverd.

Twee geweldige boeken

Ik had Twee boeken besteld.. heel blij mee! En goeie service

Snel en goed

Fijn om zo snel mijn bestelling bezorgd te krijgen in een zeer goed passende stevige kartonnen doos

super

geheel conform afspraak

Supersnelle levering

Het bestellen van een boek verliep eenvoudig via de site en ik werd keurig gebeld toen het (supersnel) was aangekomen in de winkel.

Online een boek besteld en 2 dagen later werd ik al gebeld dat het boek voor mij klaar lag in de winkel. Super snel.

Prettige boekwinkel.

Het enige puntje wat ik zou kunnen benoemen is dat bepaalde boeken soms niet op voorraad zijn, en dat online bestellingen soms dubbel binnenkomen.

Uitgebreide keuze, snel geleverd

Uitgebreide keuze, volgende dag geleverd.

Geen duidelijke / onjuiste gegevens over verzendtijd

Bestellen gaat goed Leverings termijn klopte niet / onduidelijk anders dan bij bestellen te zien is Kassa bij ophalen geeft goedkoper bedrag aan scheelt 10 euro. Toch moeten betalen ondanks dat kassa bedrag anders was

leveren deel van bestelling

2 van de 20 boeken geleverd, wanneer en of de rest komt is niet duidelijk. op de website bij het bestellen was er voldoende voorraad ook moet je vooraf betalen.

Vriendelijke personeel Goede communicatie over bestelling boek

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht