Vlot,erg klantvriendelijk

De klantvriendelijkheid is top,duidelijk vlot geholoen en behulpzaam

Duidelijke site en prima levering

Gevonden wat ik zocht en snel geleverd

Na ontvangst beschadigd boek werd gelijk een ander boek opgestuurd

Via DHL kreeg ik een pakket met het nieuwe boek van Dan Brown en heb ik het pakket gelijk opengemaakt. Daar trof ik het boek aan waar een aantal van de middelste pagina's helemaal naar binnen waren gevouwen. Na contact met Bruna werd gelijk een nieuw boek opgestuurd, nog voordat ik het beschadigde boek had teruggestuurd. De volgende dag werd het nieuwe boek door DHL bezorgd. Dit is service waar andere websites van winkels een voorbeeld aan kunnen nemen. Wat DHL betreft, daar heb ik geen goed woord voor over. Er werd aangebeld en toen ik de deur open deed zag ik de bezorger van DHL rennend van achter mijn huis komen. Het was een regenachtige dag en de bezorger had het pakket op de tuintafel gelegd.

Efficiënt en vriendelijk

Een Engels boek besteld in de volgende dag kan ik het ophalen.

Snel besteld, snel bezorgd

Bestellen is een fluitje van een cent, snel geleverd. Prima

Goede service en bezorging

Wordt regelmatig op de hoogte gehouden van voorkeur boeken. Na bestelling meestal 1 dag later na volle tevredenheid bezorgd

sneller dan het geluid....

gisteren besteld, 12 uur later binnen!

Zeer tevreden over de communicatie en bezorging

Zeer goede ervaring

Duidelijke site Makkelijke alles te vinden Snelle levering (Beter verpakken tegen beschadiging!)

Nadat ik een beschadigd boek had gekregen De verpakking was te groot voor het boek Waardoor er een beschadiging was opgetreden Gebeld en de zelfde dag werd er een nieuw boek gestuurd. Deze was wel in prima staat Bruna dank voor de goede en snelle service

Ruime collectie

Keuze uit heel veel boeken. Snelle levering en gemakkelijk af te halen.

Fijn snel geleverd

Kreeg een telefoontje dat de boeken er de volgende dag al waren. Fijn.

TOP

Altijd op tijd, boek moet ik nog lezen maar begin ziet er goed uit, duidelijke uitleg

Bestelling maken gaat simpel en snel. Alles duidelijk

Goede levering.

Correcte levering.

Helaas was het bestelde boek fors beschadigd

Ik heb een boek besteld die ik in de winkel heb laten bezorgen, bijna alle bladzijdes zijn beschadigd alsof er iets heel zwaars op gevallen is. Normaal gesproken laat ik alles thuis bezorgen en heb ik die problemen niet. De service in de winkel daarna om dit te herstellen is echter goed; Een nieuw boek wordt bezorgd en ik kan hem direct weer omruilen morgen. Verder ben ik altijd heel tevreden over bruna en hun collectie.

Het ging heel snel zowel de betaling als de download.

Het ging heel snel zowel de betaling als de download.

goede snelle levering

goede snelle levering

Jammer

Jammer dat wanneer je een boek download, dat je een nummer te zien krijgt en geen titel van het boek. Wanneer je meerdere boeken download is het moeilijk om te bepalen welke titel bij welk boek hoort omdat je de boeken niet kunt openen op een computer! Boeken kopen gaat prima en je ontvangt de boeken meteen digitaal.

Prima notitiekalender, die ik al jaren tot volle tevredenheid gebruik.

Minpuntje was de verpakking: voor een kalender van 11 x 51 cm werd een verpakking gebruikt van 43 x 53 cm. Kon nu dus niet door de brievenbus, waardoor ik er voor moest thuisblijven.

Teleurgesteld ivm retourneren in een winkel

Ik heb wat meer dingen (boeken en spelletjes) online besteld en had er echt een iets inzitten wat er moest geretourneerd worden. Tot zover was het prima maar toon ik naar de winkel ging wist de erste medewerker niet eens dat je bij een “Bruna-winkel” mag retourneren en de eigenaar zei twee keer dat het geen gewone gang van zaken is om de bestelling in een winkel te retourneren. Gelukkig was er wel een medewerker die aardig mijn Retoure deed. “Eenvoudig en makkelijk retourneren in een van onze winkels” namens de website was het dus niet en ik voelde mij erbij helemaal niet fijn.

zeeeeeer slecht

ik koop het nieuwste boek van Jill Mansell. Laat het thuisbezorgen en krijg vervolgens een boek thuis wat nat is geweest. de verpakking was droog, dus niet onderweg natgeregend! maar dus door de Bruna nat verstuurd! De bladzijden zijn "golvend" en ik moet het onder een stapel zware boeken leggen in de hoop dat het nog een "normaal plat boek " wordt! Dit valt mij zwaar tegen en nodigt niet uit tot nogmaals bij u kopen! Zeer slechte service! dat had ik niet verwacht van de Bruna

Geweldig!

Eerder dan verwacht de bestelling ontvangen. Ben daar heel blij om! Het was een cadeau en het werd ook nog netjes ingepakt. Prima service!

Snelle levering, goed verpakt!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht